borlan Odesláno Listopad 13, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2021 Tak mám další drahou zkušenost. Jedu ráno do práce, jak jsem roky zvyklý zapnu zadní ohřev pro odmlžení, jak jsou dostatečné pruhy vypnu. Po nějaké době jedu pomalu v koloně a najednou vzadu rána jako prase! Ohlídnu se a celý sklo kostičkovaný. Dojel jsem ke škole a jak syn zabouchl dveře tak se prostředek vysypal. Potřeboval jsem rychle vyřešit, zavolal jsem nejbližší firmu. Po telefonu neřekli cenu, že musí vidět, namístě komplet 5700! Na infarkt (pojištěné pochopitelně jen přední). V tu chvíli jsem neměl prostor k manévrování, tak jsem souhlasil (a to mi ještě udělali slevu z cca 7000!). Ve 14h jsem vyzvedl. Co mne hodně zaskočilo - údajně to je běžné, stane se i u zaparkovaného zamčeného auta, prý nějaký zkrat v tomto podzimním počasí, orosení...nerozumím tomu. A pověstné byly prý Octavia 1 liftback. Přijde mi to nesmyslné, ale docela mne vystrašil, nerad bych absolvoval znovu... Máte někdo zkušenost nebo vysvětlení? Octavia 1 kombi 04 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 13, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2021 Nesmysl zkrat, s elektrikou to nemá nic společného obyčejná fyzika kaleného skla. Samozřejmě že ten ohřev na to má nějaký vliv. Jde o pnutí vznikající při změně teplot... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Říjen 26, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2023 Keď je to zadné sklo vyhrievané a poškodí sa, tak je tam nutná výmena, či sa to dá aj len opraviť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 26, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2023 Ta oprava je na prd je lepší mit pojistku a dat nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Listopad 2, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2023 Prečo nie je oprava dobrá? Ani keď sa to dá spraviť profesionálne? Len keď nemám poistku, tak to už veľa s tým asi nespravím teraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 2, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2023 Nevím, já nechával kdysi ( asi před 20ti lety) opravovat ulomený kontakt (auto bylo staré asi 6 měsíců) a nikdy to už nebylo ono, navíc hrozilo "bouchnutí" skla - dělali to na moji zodpovědnost. Stejně jsem pak okno vyměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stano82 Odesláno Listopad 8, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2023 myslim, ze pri zadnom to funguje podobne ako pri prednom, ked je vyhrievane. zalezi, kde mas to poskodenie, ci zasahuje do tej oblasti, ktora sklo vyhrieva (byva to riesene viacerymi sposobmi). za predpokladu, ze ano, tak je lepsie sklo rovno vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Listopad 8, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2023 Přední a zadní okno je něco úplně jiného. Pokud už vezmu starší verzi s drátky (většina nových již má fólii), tak u předního je větší hustota, tedy se to místně nerozpaluje jako u zadního a hlavně, přední je lepené a zadní kalené, takže přední max. praskne a zadní exploduje a vysype se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Listopad 10, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2023 stale zalezi aj od toho, co je to za poskodenie. so zadnym skusenost nemam, ale ak by to pomohlo, tak vyskusat volat, pisat do hornetu, ze co ti poradia. myslim si, ze vymenu. ale nie je sa coho bat, tiez som toto u nich absolvoval uz davnejsie a nebolo to take hrozne co sa tyka financii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Listopad 13, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2023 Okej, takže výmena. No a čo sa týka ceny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Listopad 21, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2023 kedze nemas poistku, tak to bude celkom dost. ale vsak da sa to poistit aj poskodene. skus to tak spravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 21, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2023 A to jako, že si pojistí poškozené sklo s fotodokumentací a pak bude žádat náhradu ? to snad nemyslíš vážně. Nebo snad nás tady učíš jak se dělá pojistný podvod !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 to by som si akoze dal, keby skusam nejake poistne podvody, to nehrozi :D vsak pozri sa na to sam https://www.hornet.sk/poistenie-hornet-assist/ normalne to maju uvedene na svojom webe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Listopad 27, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2023 On 11/23/2023 at 12:44 PM, rich66 said: to by som si akoze dal, keby skusam nejake poistne podvody, to nehrozi :D vsak pozri sa na to sam https://www.hornet.sk/poistenie-hornet-assist/ normalne to maju uvedene na svojom webe. mas s tym aj skusenost? akoze ty osobne, realnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Listopad 29, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2023 Bol som sa pýtať na to v servise, ale to pri tej cene som bol rád, že sedím, keď mi ju povedali 😄 Idem vyskúšať teda ešte toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Prosinec 5, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2023 ano mam s tym skusenost. cize ak treba nieco, nejake blizsie info, tak kludne napis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Prosinec 12, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2023 Akoze len poistenie, ci si aj riesil nieco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Prosinec 15, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2023 Dík za ochotu, ale asi nebude už nič treba. Vyriešil som to, takže toto mám už za sebou. Mám z toho aj teraz taký lepší pocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Prosinec 19, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2023 a kde teda nakoniec? aj poistil aj opravil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Leden 2, 2024 Sdílet Odesláno Leden 2, 2024 Dával som na to dorobiť poistku a potom sa to riešilo v servise vlastne cez ňu. Nerobil som to sám, to akože aj keď mi napadla takáto možnosť, tak len tak okrajovo, to som vedel od začiatku, že to nie je reálne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Leden 8, 2024 Sdílet Odesláno Leden 8, 2024 hlavne na to musis mat aj nejaky priestor, asi nebudes len tak na ulici opravovat sklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Leden 11, 2024 Sdílet Odesláno Leden 11, 2024 a preco nie? ked funguju mobilne servisy a mozu oni niekde vonku opravovat, tak preco by si ty nemohol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Leden 18, 2024 Sdílet Odesláno Leden 18, 2024 ale nech si robi kazdy kde chce co chces, len nech sa potom nestazuje a nevyplakava, ked sa nieco nepodari. ked to robia servisy, tak okej, asi uz maju skusenosti a vedia, co sa kde da. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Leden 23, 2024 Sdílet Odesláno Leden 23, 2024 Poznam nejedneho cloveka, co sa pustal sam do toho a isiel opravovat sam poskodene sklo. A dopadlo to vo vacsine pripadov tak, ze tak ci onak to bolo treba nakoniec riesit v servise a v niektorych pripadoch uz do neslo opravit, ale muselo to ist rovno na vymenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Leden 25, 2024 Sdílet Odesláno Leden 25, 2024 Tak to potom zamrzi. Vymena je drahsia ako oprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Leden 30, 2024 Sdílet Odesláno Leden 30, 2024 To zase nie je nejaké úžasné nové zistenie 😄 Okrem toho je oprava aj rýchlejšia ako výmena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Únor 14, 2024 Sdílet Odesláno Únor 14, 2024 Ked uz to tu teda porovnavate takto, tak potom oprava je mozna aj mimo servisu (na nejakom dohodnutom mieste so servisakom), kdezto vymena nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo456 Odesláno Únor 20, 2024 Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 Hocikde? Niekde na parkovisku pri obchoďáku trebárs? A to je ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Únor 22, 2024 Sdílet Odesláno Únor 22, 2024 V podstate ano. Tak akoze jasne, ze sa to nebude riesit niekde na krajnici, kde je prasno a podobne. Nepridu ti to spravit ani v dazdi atd. Takze zase nejdem tvrdit, ze je jedno kde a kedy. Ale tak to uz logicky hadam sa da usudit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Únor 27, 2024 Sdílet Odesláno Únor 27, 2024 S tymto skusenost nemam. Ale sklo som ja musel davat vymenit, tak uz oprava nepripadala moc do uvahy. Tak to moze byt vlastne aj tym 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.