Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Jasně, tak držím palce při hledání...

diky :P

Peto napojeno to osvetleni mam na tu lampicku viz foto a led pasky nalepeny na tech plastech co jsou po boku jak jsou v nich ty repraky :smich:

tak dnes jsem nasadil zpetne zrcatko a jeste jsem stihl udelat to nasviceni toho kastliku pod radiem :smich: ten osvit kastliku jsem zapojil na osvetleni popelniku

post-2299-1294657390_thumb.jpg

post-2299-1294657402_thumb.jpg

post-2299-1294657616_thumb.jpg

post-2299-1294657626_thumb.jpg

post-2299-1294657641_thumb.jpg

post-2299-1294657648_thumb.jpg

post-2299-1294657939_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

oba dva led pasky jsem mezi sebou propojil levou i pravou stranu a vlevo v kufru napojil primo na origo. lampicku a tu jsem zalepil cernou paskou protoze jsem tam musel nechat tu origo.zarovku(sufidku) jako odpor pro r.j. bez te sufidky me ty ledky cca po jedne minute zeslabli maji mali odber foto zapojeni mam na predchozi strance :lool:

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že to určitě nějakou dobu vydrží a i kdyby jsi měl za pár let koupit nový, tak to zase není tak hrozný... Já mám tyto parkovačky (od superfattyho) v předních světlách už asi 2 roky a pořád svítí bezproblémů, tak tyto by taky mohly být OK... Jinak neměl jsi už nějaký diody v předních světlách nebo si to pletu?

Odkaz ke komentáři
To víš, dostal LED horečku :palec: :palec:

kluci horsi je ze na to neni zadny dostupny leeek :smich:

Já myslím, že to určitě nějakou dobu vydrží a i kdyby jsi měl za pár let koupit nový, tak to zase není tak hrozný... Já mám tyto parkovačky (od superfattyho) v předních světlách už asi 2 roky a pořád svítí bezproblémů, tak tyto by taky mohly být OK... Jinak neměl jsi už nějaký diody v předních světlách nebo si to pletu?

mel sem tam ale ty sviti o poznani mene nez tyto :)

jinak jsem nejakym nedopatrenim misto jednoho paru objednal zrovna dva pary tech ledek tak jsem jeden par namontil do stropni lampicky a ted je to teprve mazec :lool:

No něco určitě vydržejí, ale možná Ti to začne hlásit v autě chybu o vadných žárovkách jako mě.

Takže mě ještě čeká nákup rezistorů.... :angry:

ja uz s tema ledkama laboruji nejakej patek a zatim me to nic nehlasi ani kdyz mi zhorela nejaka zarovka ty mas maxidot? nebo zalezi na komfort jednotce nebo to jde ta funkce jen nakodovat mam komfort 3g?? :)

Odkaz ke komentáři
mel sem tam ale ty sviti o poznani mene nez tyto :P

jinak jsem nejakym nedopatrenim misto jednoho paru objednal zrovna dva pary tech ledek tak jsem jeden par namontil do stropni lampicky a ted je to teprve mazec :palec:

Mě se právě něco mátlo, že jsi tam nějaký měl, ale tyto určitě svítí o hodně líp (respektive to sám vím), jinak já mám tyto 5 modulový ledky i v osvětlení SPZ a je to opravdu mazec jak to svítí, teď už mi chybí led žárovka jen v přisvětlovacím světle ve stropní lampičce, ale nechám tam původní obyč. žárovku, protože toto světýlko skoro vůbec nepoužívám :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...