Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Jajin: původně tam byl obyč. volant, ale Hush si pořídil novej z OII RS, který má ty páčky... Prý jde ale udělat úprava, že si těma páčkama bude moct přidávat a ubírat rychlost na tempomatu :o

MiR: u tebe ty žárovky v těch předních blinkrech víc vyniknou, ale třeba se to časem změní i u mě a celkově byl myslím sraz super a doufám, že při jarním srazu nás bude víc :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

maji taky 21W jak klasika ,ale kdyz jsem je menil tak jednu jsem mel jeste tu origo a druhou DIADEM a zkusil jsem to a odraz na vratech garaze byl na tech DIADEMECH takovej vic do oranzova takova sitejsi barva mozna je to tim za ty origo zarovky kdyz jsem je vytahl tak ta barva byla takova oloupana takova tenka vrstvicka asi uz par let slouzili :o

Odkaz ke komentáři

Myslím si Mišo, že u tebe to bylo opravdu tím, že starý žárovky už měly své za sebou, mě se totiž zdá, že blikají stejnou barvou jako ty obyč. (loni jsem kupoval nový)

Jajin: tyto žárovky jsou jiný v tom, že při vypnutém stavu nedělají ten oranžový odraz (nebo skoro nedělají ten odraz), ale dělají takový duhový nebo namodralý, ale při zapnutí blikají normálně oranžově :o

Odkaz ke komentáři
Myslím si Mišo, že u tebe to bylo opravdu tím, že starý žárovky už měly své za sebou, mě se totiž zdá, že blikají stejnou barvou jako ty obyč. (loni jsem kupoval nový)

Jajin: tyto žárovky jsou jiný v tom, že při vypnutém stavu nedělají ten oranžový odraz (nebo skoro nedělají ten odraz), ale dělají takový duhový nebo namodralý, ale při zapnutí blikají normálně oranžově :palec:

KDYŽ JE TAM OBYČ ORANŽOVÁ ŽÁROVKA , TAK SE TOMU ŘÍKÁ EFEKT VOLSKÉHO OKA :rolleyes: TA DUHOVÁ VYPADÁ MNOHEM LÍP :o

Odkaz ke komentáři

Jj u tech B sloupku je prave to napajeni protoze sedackou sem tam posunuju dopredu i do zadu pri vysavani atd.. tak tam mam takovou rezervu je to jen docasne nez bude trochu teplejs pak to chci protahnout stredovym tunelem okolo radicky a pod palubku aby to nebylo videt nemam vytapenou garaz a nechce se mi tam zmrzat u tech B sloupku to bylo raz dva :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak ode dneska mam na okte nove predni sklo to je zase super vyhled :palec: Sklo meneno u autosklo-Hleda kdyz jsem si pro auto prisel tak jsem byl mile prekvapen auto vysato umyty koberecky a palubka a tapecirung krasne nalesten a cele auto krasne navoneno takze velka chvala :D

A jeste dnes vymenena baterka v klicku uz me to nechtelo jaksi poslouchat :) No a do tretice z cc- autodily u jELDY objednany puky audi TT tak pristi tyden se bude montit uz se tesim ;) Martin dal i slevu a supr domluva takze doporucuji :D

Odkaz ke komentáři
Tak ode dneska mam na okte nove predni sklo to je zase super vyhled :palec: Sklo meneno u autosklo-Hleda kdyz jsem si pro auto prisel tak jsem byl mile prekvapen auto vysato umyty koberecky a palubka a tapecirung krasne nalesten a cele auto krasne navoneno takze velka chvala :D

A jeste dnes vymenena baterka v klicku uz me to nechtelo jaksi poslouchat :) No a do tretice z cc- autodily u jELDY objednany puky audi TT tak pristi tyden se bude montit uz se tesim ;) Martin dal i slevu a supr domluva takze doporucuji :D

Tak to se mi jeste nestalo abych nekde přišel a mel auto vyčistene :D ale na okne mam taky dobance od kaminku musim to nahlasit....

a auto musim taky umyt :P jen cekam na to zrcatko...

Odkaz ke komentáři

Mišo, co jsi jim dal za úplatek, když jsem u Hledi loni měnil přední sklo, tak jsem dostal jen kalendář a škrabku na okna, interiér vyčištěnej nebyl, jen myslím byla setřena palubka od prachu :)

PS: až budeš mít ty puky z TT na autě, tak mě budeš muset někdy svést, protože až je budu muset taky měnit, tak bych je chtěl taky dát, ale nevím jestli to nebude moc tvrdý... :palec:

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...