Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

To víš Peťo, za dobrotu na žebrotu. Děda potřeboval dovést nějaký trámy a tak jsem se nabídl že mu to odvezu a tak to dopadlo :( . Trámy byly asi o půl metru delší než vozík a naložili jsme je, aby přečnívaly směrem k autu (aby se vozík nepřevažoval) a když jsem u dědy najížděl na vjezd, tak tam jsem to asi ťukl. Ještě jsem se nedíval, jestli to půjde vymáčknot zpět, ale doufám že jo :) .

Co se týká klik, tak už jsou týden nalakovaný a nachystaný, jen je stačí namontovat, ale všechno mi teď trvá, protože marodím se zádama a tak jsem rád, že se aspoň trochu hýbu. Včera jsem se odhodlal přezout octu na zimní, tak jsem to dopoledne udělal a odpoledne jsem byl nepoužitelnej, takže to jde teď opravdu pomalu :(

Odkaz ke komentáři

Díky a jak píšeš, postupně krok za krokem k faceliftu. Pokud to výjde, tak příští rok dodělám ten předek na facelift a s těma lištama chci taky něco udělat, buď půjdou do barvy auta nebo do černé ;)

Ten předek když předěláš na face, tak octu pěkně omladíš po vizuální stránce ;) . Já už mám face z venku dodělanej, akorát chybí introš, ale nevím jestli to má ještě cenu to dodělávat. Ty už máš interiér předělanej na face?

Odkaz ke komentáři

Díky Mišo ;) , ten kufr se mi snad podaří opravit, ale už teď tuším, že k tomu místu bude blbej přístup, ale snad to opravím. Co se týká lišt, tak až to bude aktuální, tak dám vědět a v případě černé se určitě domluvíme :)

Ten předek když předěláš na face, tak octu pěkně omladíš po vizuální stránce ;) . Já už mám face z venku dodělanej, akorát chybí introš, ale nevím jestli to má ještě cenu to dodělávat. Ty už máš interiér předělanej na face?

JJ vím že faceliftem se octa hodně omladí, protože zadek už mám komplet facelift (až na lištu co je na kufru) a teď chybí dodělat ten předek. Interiér mám předface a ten měnit nebudu, zvykl jsem si na něho a měnit se mi ho už nechce, takže v plánu je jen facelift exteriéru :)

Odkaz ke komentáři

Jako černý interiér je fakt moc pěknej a taky by se mi líbil, ale podle mě to už nemá cenu měnit, ale pokud ho fakt chceš, tak není co řešit ;) .

Co se týká té lišty, tak předface lišta má nad tím zámkem takovej oblouček a face je v podstatě taková stříška :)

post-107-0-83784400-1353441322_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...