Martin_TDi Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Stále ji parádně udržuješ! [emoji106]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Kdyz ona tak dobre slouzi, tak ji musim jednou za cas doprat i nejaky ty kvalitni dily ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Vaha vzduchu namontovana a auto jede zase jako splaseny. Jak bude vic casu, tak dam i tu novou lambdu a snad budu mit klid od tupe jedouciho motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 8, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Tak super že to zase funguje jak má :) a super že jsi vzal hned kvalitní věci nemá smysl zkoušet něco co pak často nefunguje nebo nevydrží a kupuješ to nakonec dvakrát... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Jsem moc rad, ze auto zase funguje jak ma. Se uplne nestacim divit, jak to ted jede, to je neskutecny a pritom mi i klesla spotreba, coz je super. Jsem zvedavej, jestli bude poznat i ta nova lambda...? Pred chvili jsem jeste vymenil tu stajovacku, takze i okno zase funguje, jen to lepidlo od izolepy, ktera drzela sklo, byl porod!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Říjen 10, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2018 Ahoj Konny, moc pěkná octa, je vidět, že je v dobrých rukou. Chci se zeptat - dělal jsi něco z lakem ? Máš ho moc pěkný - hlavně vyniklo na foto ze svatby. Přijde mi, že na foto prvních ten lak je jiný, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2018 Diky za pochvalu ? Cely predek je v novem laku (kapota, naraznik, maska, oba blatniky, oba prahy a zadni lemy). Zbytek laku je origo (zadni naraznik je teda jeste lakovany...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 10, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2018 Máš ji moc pěknou a zachovalou ! Okukoval jsem Ti ji na srazu, škoda že jsme se nepotkali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2018 Moc dekuji. Lestenka to neni, ale myslim, za zadna hruza taky ne ?. Taky jsem ti ji okukoval (jako vzdy krasne nalesteny), ale tebe jsem nevidel... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 3, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2018 Stále krásná ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 Dekuji, snazim se, aby nedelala ostudu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 28, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2019 Našel jsem ti ty větší brzdy..... https://auto.bazos.cz/inzerat/113812089/set-prednich-brzd-288x25-octavia-1-golf-4-leon.phpOdesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2019 Diky, ze sis vzpomel 👍. Chystam se napsat co se s autem deje a nedeje a bude tam i ze uz mam 288mm brzdy asi 2-3 mesice na aute 👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2020 Vidím, že jsem sem hodně dlouho nenapsal, co se s octou děje. Za poslední rok se něco povyměňovalo a přibyly nějaký kilometry, jinak slouží pořád k plné spokojenosti Co se teda dělalo: výměna SB na zadní nápravě za plné z FI RS olej Millers Oils EE nanodrive longlife 5W-40 sedačky z Golf IV v perfektním stavu nový přední díl výfuku (prasklý vlnovec) nová origo koženka na ruční brzdu nové logo na volant (3D nálepka) nové rádio Kenwood KMM-BT305 288mm brzdy (po kompletní repasi) místo původních 256mm jubileum v podobě najetých kilometrů To by asi bylo všechno, drobnosti jako manžety na kloubech, geometrie nápravy apod. jsem ani nepsal. Přikládám nějaké foto co jsem našel v mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 2, 2020 Sdílet Odesláno Leden 2, 2020 Pěkně se staráš..... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2020 Diky, musim kdyz chci aby mi porad dobre slouzila. Jeste bych zapomel, ze mi zacala pomahal hlidat predek tato kamerka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Leden 4, 2020 Sdílet Odesláno Leden 4, 2020 Kurna ta cerna rucka tam doslova razí xD. Pekne vypada cela oct 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2020 Jo spolu s radickou z Golfu to vypada dobre. Jinak diky, snazim se ji udrzovat v hezkem stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 4, 2020 Sdílet Odesláno Leden 4, 2020 TY sedačky máš z 5ti dveřa? Jak tam pasoval ten zadek? Musel si něco upravovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 5, 2020 Sdílet Odesláno Leden 5, 2020 Pokud to není z combi tak se neupravuje nic, golf4 combi a Bora combi mají jinak uchyceni zadních spodních sedaček, já to mám upravený Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 5, 2020 Sdílet Odesláno Leden 5, 2020 Mám O1 combi, takže potřebuji sedačky z Golfa/Bory combi? Uvažuju o výměně, protože mě čekají letos nějaké delší trasy a v těch originálech ( řádně prosezených ) dost trpím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 5, 2020 Sdílet Odesláno Leden 5, 2020 Pokud si koupíš z normálního golfa pasovat budou bez problémuOdesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2020 Sedacky jsou z klasickyho 5dv Golfa, ale z 3dv by mely byt stejny, jen by pak byly predni sklapeci. Vse sedi jak prdel na hrnec, to plati i u Octy combi, ta ma stejny uchyceni, jako liftback. Uchyceni u combi se lisi u Golfa a Bory, ale to uz napsal kenny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 6, 2020 Sdílet Odesláno Leden 6, 2020 Rozumím, takže ideálně z Golfu IV a to 5dv. nebo combi. Sklápěcí z 3dv. tam nechci. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2020 Z Golfu combi nedavej, nebude ti pasovat uchyceni!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 6, 2020 Sdílet Odesláno Leden 6, 2020 Dobré vědět. Díky moc. Ono celkově těch sedaček z Golfů combi ani moc není. Všechno jsou vesměs 3dv. a 5dv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2020 Menší zkouška křížení náprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 11, 2020 Sdílet Odesláno Leden 11, 2020 Pěkný křížení..... Já testoval co utáhne favorit... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2020 No hezky jsi mel nalozeny, kolik to mohlo vazit? Nedrely ti kola na voziku o blatniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.