MiR Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 (upraveno) Ahoj ty podsviceny kliky supr a ty vesacky uz mam taky nachystany jenom je namontit treba to do nedele stihnu :) Jinak se chci zeptat ty svetla denniho sviceni jeste kdyz tos mel pres to relatko zhasli ti hned jak vypls motor?? Me jak kdy vetsinou zhasnou tak do pul minuty po vypnuti motoru kdyz tak to proberem v tu nedeli. Upraveno Červen 4, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 (upraveno) Když jsem měl ty denní světla ještě přes to relátko, tak po vypnutí motoru zhasly po asi 3 sekundách, to by mělo dělat i tobě, ale půl minuty? To se mi zdá nějak dlouho, ale ty máš asi trochu jiné to relátko než co jsem měl já. Jinak až budeš mít namontovany ty věšáčky, tak to můžeš jet ukázat paní do Magnum Caru a říct jí, že do OI to jde taky :) Upraveno Červen 4, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 no to cece neni vubec spatnej napad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Vyštrachal jsem nějaký fotky s podsvícením klik :lool: Super jsi snad první člověk co si udělal červený podsvícení klik jako já červená není špatná farba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 Taky si myslím, že červená je super a když mám červený podsvícení (ty určitě taky), tak červené podsvícení byla pro mě jasná volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Včera jsem dělal menší očistu auta a tak jsem rovnou udělal pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 lesk jako blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ahoj uz se tesim na dnesek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Já taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Dneska proběhl menší sraz s MiRem a měl sebou i foťák a tak sem dávám nějaké ty fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Přihazuji několik fotek z nedělního srazu s členy OC (fotky jsou od člena MiR), který proběhl ve Vyškově a zůčastnil se ho MiR, Garrett, RichardD, David a já. Počasí bylo super, hezky jsme pokecali a proběhla i spanilá jízda přes město, která byla zakončena několika sprinty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Pěkná oktávečka,pěkná pane! Taky se chystám na podsvícení kliček,jsou na to nějaké spešl diody?Přeji mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Díky :( , jinak na podsvícení klik se můžou použít obyč. vysocesvítivé diody s odporem, ale já jsem použil přímo diody na 12V, které jsou rovné a ne kulaté (tím mají i větší vyzařovací úhel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Srázek si musíme brzo zopakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 To si piš že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Taky sem pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Ahoj Konny tak co samolepky uz jsou nalepeny bylo toho dost?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Ahoj Mišo, samolepky nalepený ještě nejsou, dneska jsem čistil střechu od smoly (mízy) a rovnou provedu aji očistu. Mám v plánu, že do konce týdne bych to tam nalepil, tak pak bych dal vědět, jak to dopadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Tento týden proběhl menší upgrade hudby v octě a tak na doporučení fancarhifiho jsem pořídil Renegade RX 6.2C a společně s MDF podložkama od Milana II jsem je tento týden namontil. Zvuk je hned o hodně lepší, ale ještě je v plánu dodělat tlumení, ať to stojí za to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Tak snad si to i s Michalem brzo poslechneme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Musíme udělat nějakej sraz, pokecáme a kdyžtak jako komise zhodnotíte jak to hraje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Díky ;) , jinak na podsvícení klik se můžou použít obyč. vysocesvítivé diody s odporem, ale já jsem použil přímo diody na 12V, které jsou rovné a ne kulaté (tím mají i větší vyzařovací úhel) :( děkuji pane diody jsem již sehnal a ted musím sehnat proud :( lépe řečeno odkud to natáhnu!! Poradíš??? Předem díkes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Musíme udělat nějakej sraz, pokecáme a kdyžtak jako komise zhodnotíte jak to hraje :( Jasně, ale nesmíš nám pouštet Zagorku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 děkuji pane diody jsem již sehnal a ted musím sehnat proud :( lépe řečeno odkud to natáhnu!! Poradíš??? Předem díkes :( proud jsem vzal z konektoru na ovládání oken, zítra ti to vyblejsknu jak to mám zapojený ju? Jasně, ale nesmíš nám pouštet Zagorku ;) Tak že jsi to ty, tak ji pouštět nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 proud jsem vzal z konektoru na ovládání oken, zítra ti to vyblejsknu jak to mám zapojený ju? .....zlatej člověk díky kolego,můžeš mi to vysvětlovat stokrát ale obrázek je obrázek ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 nemáš zač, ono je opravdu nejlepší udělat fotku, to se potom nejlíp vysvětluje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 škoda že si z daleka,ráda bych byla členkou komise ;) muzika v autě,toe moje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 nemáš zač, ono je opravdu nejlepší udělat fotku, to se potom nejlíp vysvětluje ;) Nebo ať to tady nezas..... pošleš mi to SZ? třeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.