jajiN Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Misel: Musis si vzdy nazout backurky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 :D ty mi dáváš jajo Konny: děkuji, to by byl ten správný impuls se koupi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 A Miseli nezapomen ze to musi byt takove ty chlupate backurky a nejlepe ruzove :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 a pískají? když mám třeba vlhkou podrážku, tak je to děsný, jak jezdí noha po spojce, samý pískot.. MIŠEL TADY TY BY TAKY PÍSKALY A BYLO BY TO I S PODSVÍCENÍM :D TO BY BYL DOBRÝ ÚLET JE NARVAT NA PEDÁLY :D http://www.logbal.cz/hracky/vyrobky/8592386500516/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 :D ty mi dáváš jajo Konny: děkuji, to by byl ten správný impuls se koupi :) Nemáš zač, jinak pak dám ještě vědět, jaký mám zkušenosti, ale myslím si, že budou více než dobré Kube: v chlupatých růžových bačkůrkách se řídí nejlépe :D MIŠEL TADY TY BY TAKY PÍSKALY A BYLO BY TO I S PODSVÍCENÍM :D TO BY BYL DOBRÝ ÚLET JE NARVAT NA PEDÁLY :D http://www.logbal.cz/hracky/vyrobky/8592386500516/ Tak k tomuto není co dodat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Ja nejradeji jezdim jen v ponozkach ale jen v praci. V osobaku to moc nejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Kube: tak pokud jezdíš kamionem, tak tam je to opravdu nejlepší v ponožkách :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Razty: co na to říct :) chtěl jsem nevrzající pedály, ne svítivou kačenku (vypadalo by to jako laciný tuzing) :lool: Razty a Kube: vy si ze mě děláte dobrý den pánové :D copak vám nevržou ty gumy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Razty: co na to říct :D chtěl jsem nevrzající pedály, ne svítivou kačenku (vypadalo by to jako laciný tuzing) :) Razty a Kube: vy si ze mě děláte dobrý den pánové :D copak vám nevržou ty gumy? :D MIŠEL MI UŽ NEVRŽOU :D MÁM RS ;) A DOBRÝ DEN SI Z TEBE NEDĚLÁME , MY UŽ JSME S KUBEM TAKOVÁ VESELÁ KOPA :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 už? Aha, takže to vypadá, že RS nevržou. Už jednou sem si je chtěl koupit, ale je na nich taky ta guma, tak abych nešel z bláta do louže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Konny jezdim, jen mam trochu problem s kolegma co me stridaji a lozi mi do auta v botech :D Miseli nedelame si z tebe dobry den jen legraci bo jsme z Raztym vesela kopa :D :D :lool: :) :D A ja uz nemuzu bo zas rano jedu. Herdek Filek :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 tady někdo zítra nastupuje do pracovního procesu :D :lool: takže 21 dní od Kubeho pauza? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 (upraveno) Voe ja uz jsme v praci pres 14dni a prsi tredu frcim domu. Internet je vsemocna vec. A tim ze uz nemuzu bylo mysleno :D bo rano ridim. Ted delam pauzu :lool: PS: Konny promin za zasirani vlakna :) Upraveno Únor 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 :lool: to máš internet v mobilu, bo jak zvládáš být tak mobilně připojený? nebo taháš v přívěsu rule kabelu na pevný připojení a postupně odvíjíš z klubíčka? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 (upraveno) Miseli tak treba Free Wi-Fi nebo Wi-Fi hot spot???? V mem pripade Free Wi-Fi na hotelu Formule 1 ve Francii a na Italii mam koupeni usb key na internet a ten chytam v podstate kdekoliv na uzemi Italie. :lool: A proud pro notak si vyrabim v kamionu menicem napeti :D Upraveno Únor 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 PS: Konny promin za zasirani vlakna Nic se neděje, mě to nevadí zpráva pro Mišela: tak proběhly další 2 jízdy a můžu říct, že pedály opravdu nevržou, takže pokud nad nima uvažuješ, tak neváhej a kupuj, octa s nima bude i hezky vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 ty pedály se mi taky líbí, jak se dostanu do ČR objednám je super jinak to těsnění sání - za studeného motoru když je zima tak se mi taky stává, že zůstanou otáčky vyset po vyšlápnutí spojky, ale cca prvních 30 vteřin jízdy. Je náročná výměna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Konny: tak to je paráda!!!!! a jde to tam dobře nasadit? říkáte že to jde ztuha a četl jsem taky, že jsou 2 tvary plyn edálu - ty si koupil na aukru a vše pasuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Konny to jsem moc rad. Nekdy si rikam ze by to chtelo extra hospodu po sekci OI bo kdyz se to rozjede tak je v tech vlaknech pak curbes Miseli a me nikdy "guma" nevrzala Musis poradne mazat :P Znas to prislovi ne? :lool: Kdo maze, ten jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 ty pedály se mi taky líbí, jak se dostanu do ČR objednám je :) super :) jinak to těsnění sání - za studeného motoru když je zima tak se mi taky stává, že zůstanou otáčky vyset po vyšlápnutí spojky, ale cca prvních 30 vteřin jízdy. Je náročná výměna ? Určitě si je objednej, jsou opravdu super, můžu jen doporučit. Co se týká toho těsnění sání, výměna není složitá (aspoň u mého motoru, ty to budeš mít jiný), s kamarádem (oba jsme to dělali poprvní) jsme to měli za cca 2 hodiny hotový, odšroubovalo se asi 10 šroubů, odpojily se 2 konektory a sání bylo venku, ale jak píšu, ty to budeš mít jiný, takže ti konkrétně neřeknu jaký je u tvého motoru postup výměny :) Konny: tak to je paráda!!!!! :Pa jde to tam dobře nasadit? říkáte že to jde ztuha a četl jsem taky, že jsou 2 tvary plyn edálu - ty si koupil na aukru a vše pasuje? Starý pedály jsem trochu nahřál horkovzduškou (byly za ty léta dost ztvrdlý), pak jsem plochu kde se nasazují ty pedály namazal mýdlovou vodou a během 5 minut jsem měl nové pedály nasazený (nejhůř šla spojka), ale vše jsem nasadil jen za pomocí prstů (ani jsem nemusel použít šroubovák apod.) ;) . Co se týká zahnutí pedálu, myslím si, že je jen jeden tvar, to by se jinak prodávalo více druhů těch RS pedálů, takže neměj strach, určitě to bude pasovat ;) Konny to jsem moc rad. Nekdy si rikam ze by to chtelo extra hospodu po sekci OI bo kdyz se to rozjede tak je v tech vlaknech pak curbes Miseli a me nikdy "guma" nevrzala Musis poradne mazat Znas to prislovi ne? :lool: Kdo maze, ten jede Máš pravdu, někdy by se druhá hospoda docela hodila a i s tou gumou máš pravdu, kdo maže, ten jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 uz sem to tady nekde psal hosi kdo maze ten jede a stou hospodou no asi budem muset obcas zavitat na havex aby nam to tady modi za chvili nezablokovali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Kube, ty draku jeden!! čím to mažeš? já se toho vrzání pořád nemůžu zbavit, pokaždý mě to tak vyčerpává!! :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Dnes přibyla další maličkost, za kterou moc děkuji Garrettovi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Pěkný! Nemáš zač :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 kurde jak to tak vidim . .. v te ruzove by to fakt nebylo marne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Dnes přibyla další maličkost, za kterou moc děkuji Garrettovi ;) Pěkne :lool: Jajina neposlouchej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 jo jajina neposlouchej ;) zitra jede rict lakyrnikovy ze to chce do ruzova :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 kurde jak to tak vidim . .. v te ruzove by to fakt nebylo marne Myslím že zelená a růžová by moc k sobě nešla, tak nechám chrom, ale růžová a bílá jde k sobě perfektně ;) :lool: Pěkne Jajina neposlouchej Díky a neboj, zůstanu u chromu Pěkný! Nemáš zač :-) Díky, jinak nasazování byl porod, vůbec to nešlo zašroubovat, ale dílo se nakonec povedlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Konny a černy introš neplanuješ ? nebo zustaneš věrny šedemu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak černý interiér by se mi líbil, ale ten by stál odhadem 10t a tolik se mi opravdu za něj dávat nechce, takže zůstanu asi u šedé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.