Přejít na obsah

Uchycení torpéda + gumové těsnění

pewy

Doporučené příspěvky

Ahoj. Mám problém dát zpátky rozpěrné čepy, které drží tornádu. Vím, jak mají fungovat, nicméně pokud je narvu do otvoru, nejde zašroubovat šroub. I ven jsem je musel rvát docela násilím. Raději jsem si 10 ks přikoupil. Neví někdo jak na to ?

A nevíte, zda se dá koupit těsnění pod torpédo viz foto ? Teče mi do kabinového filtru. Docela přemýšlím, že to na férovku vezmu silikonem. Auto už nebude mít moc dlouhou životnost a kabinový filtr už asi měnit nebudu.
Díky za rady.

20241116_160127.jpg

20241116_155711.jpg

20241116_155724.jpg

Odkaz ke komentáři

Torpédo má na okrajích směrem k oknu, gumu, která přiléhá k oknu a zabraňuje protékání vody. Podle fotky a otlaku na okně usuzuji, že jsi tu těsnící gumu odstranila a pokoušíš se to podepřít. Tak se to nedělá. Torpédo se prodává s již nainstalovanou gumou. Takže bude nutné pořídit nové torpédo a zatlačit do žlábku pod předním oknem.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

To torpédo už je po smrti, protože nemá těsnící gumu. Nad kabinovým filtrem navíc musí být plastová ochrana, která svádí vodu mimo filtr. Chce to i pročistit odtokové kanálky, aby ti odtékala voda. 

Nejlepší je koupit torpédo z face modelu, který už ty šrouby nemá (je jen nacvaknutý ve žlábku pod oknem) a má i lepší trysky ostřikovačů (ty musíš s novýma torpédama taky koupit), který dělají hezký rozprach po celém okně.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...