Kaby Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Zdravim potreboval bych poradit jak namazat nebo co delat s piskanim vetraku v aute OC2...Zajimave je ze to piska kdyz mirne zatacim volantem doprava...ma v tom nekdo praxi...??Ve skodovce mi rekli ze to namazat nejde ze je to uzavrene a neni se tam jak dostat a ze to tedy musim vymenit....a zas tak levne to neni....dekuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Mně to dělá taky (výdech u spolujezdce),a je zajímavý že pouze v levotočivé zatáčce.Ale neděla to vždycky. Už sem se taky po tom pídil,a zjistil sem to samý:musí se to vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 To me stve preci nejakej trik v tom byt musi :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 (upraveno) Zdarec panove, mel sem taky, vytahl sem namazal a uz pul roku klidek. Ale nekomu sem to pisal a ten to delala a prej mu to nepomohlo. Kazdopadne foto bohuzel nemam ale postup popisu: pod spolujezcem, oddelate ten radoby kryt a uvidite v levo pylovej filtr a v pravo ventilator, popis vydelani ventilatoru viz obrazek. No a pak ventilator ven, bacha je tam takova pojistna plastova packa kterou se mi podarilo ulomit, na funkci to nema vliv, jen je pak potreba pojistit ventilator sroubkem kterej tam od vyroby asi v zajmu setreni nakladu nedali. Ventilator sem vydelal, na stole sem ho vyfoukal a pak sem z neho sundal gumovej kos kterej je tam jakoby z vrchu, tim sem se dostal i ke spodnimu lozisku, o a pak uz jen prostrikal WD a pak jeste vazelinou ve spreji. Namontoval a je klidek a pohoda. Tak snad to pomuze. JO ty tri gumovy packy jsou prave na oddelani toho kose, ale az na stole. Upraveno Červen 21, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Diky zitra na to hned vlitnu....a dam vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Tak sem na to dnes vlitnul a super zatim to nepiska...doufam ze to vydrzi hodne dlouho....Cizo diky moc za radu nedalo se to poslouchat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 To sem rad ze ti to pomohlo, neni samo zac od toho tu prece sme a chodime. Tak at to vydrzi, vcera sem koukl do etky na cenu a malem me omyli tak sem se jenom potutlene pousmal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 JJ ta cena me taky zaskocila jsem rad ze to kupovat nemusim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, Prosim o radu. Celkem hlasite mi piska v pravem vydechu klimy,nevite nbekdo co s tim? celkem me ten zvuk otravuje...?? diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Mě to dělá občas taky,hlavně v zatáčce.Už se to tu někde řešilo.Vyndat a vyčistit ventilátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 mi to prave piska skoro porad...vytahnout a vycistit ventilator? Je to slozite,nebo to zvladnu svepomoci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak uz jsem to na foru nasel:) Zkusim to teda procistit,ptz je to fakt otravny zvuk...:D diky za pomoc...:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Manželce takhle píská (vrže) ventilátor v POLU, hlavně v zimě a také ne vždy. Také jsem to zjišťoval a samozřejmě doporučovali novej ventilátor, že prej je to celé zapouzdřené a nejde nic rozebírat. Stojí kolem bůra, což je ranec. Takže zatím jsme to odložili. Tohle dělaj prostě schválně, všechno měnit, nic neopravovat a pokud možno co největší díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Tak vcera jsem se do toho pustil a je to spraveno...Cizo,diky moc za uzitecny navod...!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 No tak uvidíme, začalo mi to pískať teraz od mínusových teplôt tak, či to po zime prestane ale už nepíska turbo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hypik Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 čusek pánové, omlouvám se ale jsem tady nová, mím r.v.99 a začal mi cvrlikat pravý ventilátor, nevím jestli je tam jen jeden nebo je jich tam víc, jde to nějak namazat? a hlavně jak se k tomu dostat. Je to trochu jiný rok než jsem se tady dočetl, ale určitě to někdo zná, díky za pmoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Píská mi z palubky jen když je zapnutá klima, když je to taky ventilátorem? Při vypnuté klimě to nedělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 podle mě ti chybí medium, ted jsem to řešil na služební, na auto to pískalo nebo drhlo nebo jak to popsat, když jsem dal econ, tak klid, a jak se udělalo teplo, tak jsem zjistil, že klima nechladí a na diagnostice bylo málo media ted naplněno a chládí a nepíská 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Měl jsi pravdu, dneska doplněna klima a v kabině tichoučko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boodie Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Zdarec panove, mel sem taky, vytahl sem namazal a uz pul roku klidek. Ale nekomu sem to pisal a ten to delala a prej mu to nepomohlo. Kazdopadne foto bohuzel nemam ale postup popisu: pod spolujezcem, oddelate ten radoby kryt a uvidite v levo pylovej filtr a v pravo ventilator, popis vydelani ventilatoru viz obrazek. No a pak ventilator ven, bacha je tam takova pojistna plastova packa kterou se mi podarilo ulomit, na funkci to nema vliv, jen je pak potreba pojistit ventilator sroubkem kterej tam od vyroby asi v zajmu setreni nakladu nedali. Ventilator sem vydelal, na stole sem ho vyfoukal a pak sem z neho sundal gumovej kos kterej je tam jakoby z vrchu, tim sem se dostal i ke spodnimu lozisku, o a pak uz jen prostrikal WD a pak jeste vazelinou ve spreji. Namontoval a je klidek a pohoda. Tak snad to pomuze. JO ty tri gumovy packy jsou prave na oddelani toho kose, ale az na stole. Dakujeme za navod. Neviem ale uplne presne, kde sa nachadza ten ventilator. Mohol by si prosim ta prozriet prilohu a povedat mi, kde to presne je? A este jedna vec. Po vybrati schranky spolujazdca a odpojeni konektoru s vypinacom airbagov a jeho naslednom namontovani, mi palubny pocitac vypisuje po nastartovani chybu airbagu ("Zavada na airbagu"). Poistku som pozrel, je v pohode. Kde moze byt chyba? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Chyby airbagu sa nezbavíš inak, než vymazaním cez diagnostiku. Chyba sa objavila kvôli tomu odpojeniu vypínača airbagu spolujazdca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boodie Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 takze len zajdem k znamemu do servisu nech to vymaze.. nemusim sa obavat, ci je funkcny a nadalej jazdit ako "blazon"? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boodie Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 je to fakt divne, ale po doplneni klimy to prestalo piskat aj mne.... namazanie ventilatora pod skrinkou spolujazdca predtym nepomahalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rychtak Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Mně zase pomohl návod od Ciza btw moc děkuju. Jen jsem sundal ten polystyren u spolujezdce zespodu a vytáhnul venťás, vyfoukal, promazal WDečkem a zatím ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 ked ideš odpajať airbag tak stači odpojit baterku a potom demontovať ja som tak menil sedačky a ked som zapojil baterku naspäť tak mi chyba nesvietila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hanysek29 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Díky moc za návod akorát mám dražší verzi toho motoru topení (http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k1820015l-motor-topeni-valeo-11953.html) ze spoda jde povolit, ale vyndat ne tak jsem musel povolit 5 šroubků co drží schránku spolujezdce pak už to šlo hravě a pak už klasika podle návodu Ciza 3 gumové pojistky a vysunout kryt vyfoukat promazat namontovat zpět a tichoučko díky moc při ceně toho větráku jsem se zhrozil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BC123 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Mám podobný problém. Při zapnutí větráku začne hukot. Do teď jsem foukal jen mírně tak se to dalo ale s nástupem léta už se to nedá :-D. Hukot vychází přímo od větráku a ne od průduchů... Mam automat. klimu tak budu mít asi stejný problém jako Hanysek 29.. Zkusím dle návodu a dám vědět. Servis řekl novej díl, cena 5600,- ... :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kenya Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Děkuji Ciza za návod, demontáž se povedla. jen jsem chvíli hledal který plast u spolujezdce sundat. Doplnění návodu od Ciza, ventilátor najdete pod krytem, který je umístěn v prostoru nohou spolujezdce pod kastlíkem. Není potřeba demontovat kastlík. Stačí odšroubovat dva šroubky (u mě plastové co se povolují ručně) a v pravo nahoře je ventilátor (viz obrázek). Když jsem našel ventilátor tak Cizi navod neměl žádnou chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 A nestava se vam ze i klepe? Mne pri nizkych teplotach chvilkama klepe, ale jen nekdy. A to piskani taky se na to vrhnu na jare. Zatim to nejak moc nepiska.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.