Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

Pánové, děkuji :lool:

Je to o cca 250kg těžší, než RSa. Požitek z jízdy - super. Volant tak akorát - jen trochu nezvyklé ovládání pádel, ani ne tak k sobě a od sebe, ale spíš tak nějak doprava a doleva. Suprové hifi - v RSe hrál Sound System sice velice pěkně, ale repráky vždycky začaly po čase drnčet, hlavně pravé přední dveře. A dalo by se pokračovat. Jsem rád, že jsem si byl projet Superba po horších cestách, jinak bych měl už měsíc toho... Nádherný jsou ty černý kola. Jen to jsou 19ctky, vepředu na 245 a vzadu na 275/35. No a když jsem se podíval, kolik stojí nové pneu...

Tohle je jiný auto, než jsem měl původně vybraný - to byla 530 v modré, taky M-paket a s xdrive. Ale potom jsem si byl prohlédnout tohle, musel se rychle rozhodnout a ta bílá rozhodla. A potom už to byla naprostá rychlovka.

M-paket má jednu nevýhodu - musím nechat trochu upravit vjezd do garáže :palec: sice ani teď neškrtám, ale je to o milimetry :palec:

Odkaz ke komentáři

no je to krasa :lool: to už jezdiš jak PAN ,aš jednou vyhraju ve sportce nebo vykradu banku taky si koupim neco takoveho.To OII byt Rso je poroti tomu rozvrzana plechovka.To asi zmněniš forum co? no aš budeš zas tady (ostrave tak bych to okouknul)

Upraveno uživatelem zdeno77
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...