romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Jurach : jsem zvědavej na výsledek ale asi to bude bomba.Kdo Ti to bude střikat a čím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Jurach : jsem zvědavej na výsledek ale asi to bude bomba.Kdo Ti to bude střikat a čím? Pro velký úspěch stávajících úprav opět Benet Automotive. Barvu jim testovala laboratoř, aby co nejlíp držela apod. Proto to taky ještě nemám, protože jsme byli domluvení dávno před létem, jenže první sada barev neměla dobrý výsledky, tak se čekalo na další várku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ..by mě celkem zajímalo, kolik si za to speciální lakování vemou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 1.500 za kolo bez DPH. Tady je pro zajímavost nástřel, jak by to mohlo vypadat - sice to jen virtuální úprava zimních 17", ale zato velice povedená (by ViktorMPI). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Ty jo tak ti nevím - to máš tak polovičku na nové kolo. Nechceš ty Zenouše přece jenom vyměnit ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Jenže třeba ty Eta Beta, co jsi posílal odkaz, tak jsem našel za 9tis. Já jsem se díval na nějaký nový, černý. Ale co se mi líbilo, tak už bylo celkem dost na to, že tohle auto nechci mít věčně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Odkaz ? Jaký odkaz ? Já jsem Ti žádný neposílal. To Krozo, ale ten Ti posílal odkaz na úplně jinačí kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 ...tož nebuď posera :( :) :) pravda že nějaký pěkný 18" už sou dražší no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Odkaz ? Jaký odkaz ? Já jsem Ti žádný neposílal. To Krozo, ale ten Ti posílal odkaz na úplně jinačí kola :) No tak jsem se upsal neposílal jsi odkaz, ale jen jsi napsal název kol, to je hned řečí... :) :( Pokud víš (jakože ty bys i mohl) o nějakých pěkných kolech, kde jedno nestojí 9tis, tak naťukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Zkus se podívat ke mě do vlákna. Poslední fotka - to si teď koupil kámoš a listy ( paprsky ) jsou demontovatelné. Takže je můžeš fláknout na jakou barvu se ti zlíbí ( v tvém případě asik načerno ) :) Zbytek kola je černý mat. Našel jsem na netu kolo za 3 100 Kč vč. DPH. A můžeš si vybrat ET 35 nebo 45. :( untitled.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Hm... tak ty nevypadají zas tak špatně - já bych teda rozhodně nedal tu lesklou stříbrnou, ale v černý, jak píšeš, by to mohlo být fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 za mě EE :) moc špatnej tvar na OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 krozo má pravdu :) ...aj na tej OII čo sem Storm dával sa mi nejako extra nepáčia :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Storme, koukal jsem do tvého vlákna, a musím konstatovat, že pánové mají pravdu. Na OII se mi moc nelíbí - ještě jak ten kamarád to má s tím lesklým chromem, tak to vypadá dost divoce... Takže zatím pořád vede přestříkání Zenitků na černo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jurach myslím, že dobrá voľba....ešte by som pouvažoval dať čierne iba to v strede - napríklad ako to má Mischicka na Luxonoch :) Hm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Storme, koukal jsem do tvého vlákna, a musím konstatovat, že pánové mají pravdu. Na OII se mi moc nelíbí - ještě jak ten kamarád to má s tím lesklým chromem, tak to vypadá dost divoce... Takže zatím pořád vede přestříkání Zenitků na černo :(heh a to sem ty kola na té OII ani neviděl .du se podívat... ...edit: no tak to je horší než sem předpokládal :) , na škodovku musejí být obyč/jednoduchý tvary páč škoda má takovej design ...pak to spolu sedí ...dle mého skromného názoru.(možná k FL by už padlo něco oblejšího) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 hele a co cepeusy z nove RS a mozna na cerno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 no to už je lepčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jurach myslím, že dobrá voľba....ešte by som pouvažoval dať čierne iba to v strede - napríklad ako to má Mischicka na Luxonoch :) Hm? Luxony mají ostré hrany, tam si to dovedu představit, na těch Zenitech, které je mají oblé, už tak ne. Jinak na Luxony na OII jsem si nějak nezvykl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Luxony mají ostré hrany, tam si to dovedu představit, na těch Zenitech, které je mají oblé, už tak ne. Jinak na Luxony na OII jsem si nějak nezvykl... mne prídu Luxony v pohode .....ale 100 ľudí, 100 názorov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 hele a co cepeusy z nove RS a mozna na cerno ? Cepeusy jsou 17" pro L&K, a upřímně se mi nelíbí. Pokud myslíš Neptune - novy RSácký 18ctky, tak to je naprostá paráda - takže nechat si je postupně sehnat by určitě byla varianta. Poptám se v Bolce na černý, protože někdo jim i rovnou dodával černý Zenithy, jezdilo na tom pár aut ve fabrice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 nene beru zpet Cepeusy jsem se felil myslel jsem 18" Neptune Muzu zkusit zavolat borcovy, (kdyz by byl fakt zajem) kdy by asi tak mohli bejt, ma pristup k dilum co neprosi kontrolou kvality pred montazi na auto. Koupil jsem u nej ty Luny prisli me na 10 T + 500 u znameho za precini opravu tech skrabanecku takze to nebylo vubec poznat a pokud bys to daval nacerno tak uz tuplem no problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Storme, koukal jsem do tvého vlákna, a musím konstatovat, že pánové mají pravdu. Na OII se mi moc nelíbí - ještě jak ten kamarád to má s tím lesklým chromem, tak to vypadá dost divoce... Takže zatím pořád vede přestříkání Zenitků na černo :) To bys musel vidět Live, já si stále myslím že v černé variantě by ty kola ke žluté vypadaly dobře :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak jsem našel pár černých, který by se mi líbily... faktem je, že finančně to není 1 kolo = 2x cena stříkání Zenithů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 všechny jsou zajímavý, ale můj styl to teda není! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Druhe zlava vyzeraju asi naj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já mám raději jednodušší kola (než jsou tyto), jenže taková pěkná černá jsem žádná nenašel, zatím jen toto... nejvíc se mi asi líbí druhé zprava - OZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 faktem je, že na autě budou vypadat dobře! :D ale viděl bych to minimálně na 18 :) a ještě lépe na 19 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 za mě jednoznačně :) ...u těch OZ ty paprsky myslím "čučí" celkem ven, to by se mi nelíbilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já mám raději jednodušší kola (než jsou tyto), jenže taková pěkná černá jsem žádná nenašel, zatím jen toto... nejvíc se mi asi líbí druhé zprava - OZ mne tiež :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.