cosby Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jak pojedu kolem,mrknu tam.Jinak docela dobrá a vyhledávaná prodejna a docela uznávaná je v Odrách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak co, kam jezdíte? poraďte .... Nevím vůbec kam jezdit :lool: Jinak prknař aj lyžař v jednom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 snb 4ever nebo tak nejak se to pise :) letos, 23.3. Kronplatz Italie, kamarad na lyzich 108km/h ja snb 96 km/h. Mereno GPS v E 71:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 jedu ted o vikendu lyzovat tak bych taky mohl zkusit zmerit rychlost pres gps :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 jojo, urcite zkus. Docelam me to zajima. Ale jestli mas talefon tak ho musis dat do rukavu u bundy. kdyz sem si ho dal na telo tak sem nemel satelity... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 jojo, urcite zkus. Docelam me to zajima. Ale jestli mas talefon tak ho musis dat do rukavu u bundy. kdyz sem si ho dal na telo tak sem nemel satelity... v pohode uz to mam vyzkouseny z kola, kde vyuzivam telefon s gps, ale na rukavu kapsu mam, tak ho dam tam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 ok, tak zapnout a poradne susem dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 nechápu jak to nemohlo najít satelity? .-/ já když si hop na kole dám kamkoliv / taštička/záda/batoh/ tak to šlo dycky :) není to jen teelfonem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 nechápu jak to nemohlo najít satelity? .-/ já když si hop na kole dám kamkoliv / taštička/záda/batoh/ tak to šlo dycky :) není to jen teelfonem? jj muze to byt i telefonem, ja to zkousel na 2 a jeden uplne v pohode a druhy mel problemy s tim udrzet nepretrzite signal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 tak oni asi ty velky kopce. Kdyz das vajicko nebo se poradne zkrcis tak je ten signal proste spatnej, v nejakych mistech sem tam satelity ani nechytl... Po ceste se nekde ztratil a nemerilo to. ale kdyz sem ho mel zapnutej vkapse u rukavu tak to merilo celou cestu...je to holt jenom telefon no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Zase v rukávu to je dost o hubu. Jendou jsem si tam zapoměl malý nazouvák na boty a spadl jsem ... a najendou nebyl jenom jeden ale rovnou 4 :-D tak aby se nerozmnožil i ten telefon .)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 no když bych v tom kile spadl, tak by asi záchrana telefonu nebyla na prvnim místě zkuste, změřte uvidíte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 By mě taky zajímalo jak jedu rychle když jedu černou rovně dolů :-)) Ale jo, já si myslím že by to bylo v pohodě dokud bys někoho nesejmul. přece jenom bys "jenom klouzal" a lyže ti zůstala někde km nad tebou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Nu, tak já pádim na prkně... a to je horší, protože jak ho máš pořád na nohou tak máš úplně jinde těžiště a pěkně to s tebou trhá ale tak kdo nepadá jezdí pod svoje schopností 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Jezdím na lyžích i prkně... a padám na všem :-D Ale na prkně to bych se bál že se mi kousne hrana nebo něco, fuj ... na tom jsou ty pády o to horší, že to prkno máš furt u sebe takže to zuby a všechno můžou odnést při každém kotrmelci :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 no, to je pak hned ja mam klasicky ale celkem tvrdy prkno, jenze pri tech devadesati se to stejne vlnilo jak papir...to sem jen byl prikrcenej a prez ty miny boulicky, ktery jindy prejedes sem lital tak metr... Ale skoda ze to bylo az ctvrtej den, takze byla docela unava. Pristi rok hned zcerstva musim pokorit 100km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
00pedro00 Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 lyze ELAN GSX Race minulorocny model 2009/2010 samozrejme k nim aj palice rady GS lyziarky TECNICA DRAGON 90 http://www.kubicasport.eu/produkty/prod_1726.jpg talianske dolomiti/sellaronda/alta badia, marmolada, arabba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 (upraveno) Lyžééééé. Minulej rok, kupovanej komplet novej set závodních lyží + lyžáku + věci od Spideru. Co myslíte....byl jsem jen 2x a letos to chci napravit. Jinak lyžuju od cca 3-4 let... Upraveno Říjen 9, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Pokud by někdo letos plánoval vyrazit na lyže s CK Nev-Dama, tak tady je odkaz na nenápadnou soutěž, kde lze prakticky za 1 SMS získat do 28.10. slevu 1.000 Kč na 1 cestovní smlouvu (= v ideálním případě ubytování pro 2), která se přičítá ke všem nabízeným slevám. www.otma.cz Díky upozornění prodejce jsme tak s kámoši ušetřili 4 litry, které v Itálii můžeme s klidem propít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Super. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Není zač, rád jsem někomu pomohl, protože nedávno mne na webu specializovaném na lyžování obvinili, že jsem agent této CK. A přitom já jen pomáhám vybírat dovolenou v Alpách už možná tak 20 lidem okolo, takže jim hledám "to nejlepší" Jinak teda Volkl Racetiger GS Racing + Fischer Somatec F9000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 ooo tak tato tema je nieco pre mna... najrpv lyze... potom board.. a teraz zase lyze... FREESTYLE & FREERIDE... Volkl Wall... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Začínal jsem na lyžích jako malý prcek. Pak jsem přesedlal na snowboard a u toho jsem posledních asi 7let skončil. Neskáču(jsem na to levej a nechci dopadnout jak borec, co to narval do stromu a začal se vedle mě klepat(takže v tom hraje jistou roli i strach)), pouze jezdím z kopcu dolů. Minulý rok jsem na tom stál asi tak 3x, převážně na kopcích na Moravě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Já začal vloni v životě sem na tom nestál zkusil sem lyže ale ty sem hned zavrhl tak sem si zkusil snowboard. Jezdím typickej stromeček snad se letos naučím klasickej styl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 ja jsem si zase letos poridil novy ski a jsem tuze spokojen .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Nějak se nemůžu pořád dokopat k tomu, pořídit si konečně běžky, už třetím rokem :D Máte někdo nějaký tip na něco pro začátečníka, nebo co doporučujete, za vázaní a jestli šupiny nebo klasiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 tak s lyzema normalnima bych ti poradit dokazal ale bezky ty jsou mimo moje chapani. Na tech jsem vzdy vic lezel nez behal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Musis se hlavne rozhodnout kde budes jezdit. Ja mel vse na klasiku a tak nejak terenek .... po roce to slo pryyyc, bavi me vice skate a perfektne upravena trat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Spíš neupravené tratě a zatím asi klasiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Klaisku obyc tak o 10 cm delsi nez jsi ty. A obyc myslim proto, ze na neupravenych jsou stromky a sedres skluznici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.