Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Hmmm tak nevím jestli jsem dobrej nebo špatnej řidič. Řidičák mám od 19ti let ted je mi 40 a z vlastní viny jsem ještě neboural(ťuk,ťuk,ťuk).Člověk se učí celý život,moje škola byla mezinárodní autodoprava,ale teď bych už jezdit nešel ani za boha :lool: Pirát sem v tom že jakmile opustím obydlenou část tak dodržování rychlosti je u mne problém :angry:velkej problém,no a v používání pásu mám také mezery :angry: všem přeji mnoho šťastných km bez nehod!!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

mám najeto cca 80 tisíc km, 3 roky řidičák a zatím bez nehody. Město poctivých 50 km/h (semafory jsou seřízeny na tuhle rychlost , tak mi to vyhovuje) a mimo město není problém 110-120 km/h... samozřejmě tam, kde to znám... na dálnici těch 160-170 km/h, tam kde to jde:) ale to je zase naprd spotřeba, takže běžně těch 110-130 km/h :) :)

Odkaz ke komentáři

Mam ridicak od 18ti, je mi 27, najel sem zatim sice jen asi 100tis km, ale zatim bez mno zavinene nehody a zatim jen jeden t'ukanec (klep klep klep na drevo).

Mesto/obec 50ku dodrzuju, vicemene, jezdim lehce pod 60 tachometrocych coz je u me asi 53km/h. Mimo mesto/obec jezdim od 70 do 120km/h, zalezi na kvalite cesty, prostredi atp. Bezne ale kolem 100km/h, vic jen vyjimecne - dlouhe rovne useky.

Dalnice od 110km/h do 160km/h. Prumerne ale asi 130km/h.

Malej poznatek, ikdyz se snazite jet rychle na dalnici, rekneme 160, tak je vysledna prumerna rychlost stejne nekde kolem 140 (kamiony atp). tzn ze 100km ujedete za cca 43min (pri prumerne 150 za 40min.) a ten co se nesnazil a jel tech 130 porad (coz se da zvladnout a jedete "v predpisech") to udela za 46 min. 3min (6min) na 100km je k smichu, to je tak na cigo, mozna rychlej sranec ... :palec:

Snazim se jezdit slusne a myslim si ze se mi to dari - poustim z vedlejsich/odbocujici do leva kdyz je kolona/velkej provoz na silnici. Blbecky co mam v kufru necham predjet gor kdyz vidim, ze "lezi" za volantem s hlavou malem u spolujezdce - verim ze vite co myslim.

Nesnasim:

- kdyz nekdo nepouziva smerovky

- Kdy se mi nekdo narve do "bezpecne vzdalenosti" od predemnou jedouciho auta jen proto, ze me musel predjet, protoze tam proste "mam moc velkou diru" (normalne udrzuju asi 2s vzdalenost)

- blbecky co jezdi jak hovada v aute co vyjelo z vrakace

- ridice co nemysli na ostatni - napr. vyjezd/najezd na dalnice a pripojovaci pruhy vubec

- neohleduplnost pri prejizdeni z pruhu do pruhu - vsichni jiste znate - vyhodite blinkr a v pruhu kam chcete se proste mezera neudela kdybyste se posrali - za tohle by si lidi zaslouzili kaktus do prdele.

- chodce prechazejici 10m od prechodu a chodce vykladajici si u prechodu ovsem bez zameru prejit.

- ridice co nechapou znacku "zip" eventualne se snazi predjet i to posledni mozny auto tam kde se pruhy sbihaji v jeden - tohle pak zpusobuje zacpy a ne to ze tam je pak jen jeden pruh.

- ridice co nechapou princip kruhoveho objezdu, bud si mysli, ze maj prednost z prava, nebo nepouzivaji smerovky pri opousteni kruhace - oboje "na liskanec"

Tak to vidim ja, urcite sem na par z vas zapomel :)

Odkaz ke komentáři

Mám řidičák 14 let bez nehody a nikdy jsem nejezdil jako pr..se nemám rád ty co se prohání jako kreténi.A vůbec auto používám jako dopravu z místa A do B někdy C.ten kdo si chce něco dokazovat!tak si to může otestovat třeba na nějaké cvičné dráze v dnešní době to není problém.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

troska gitu a zvaracku a este by to mohlo jazdit :-)

ja mam vodicak 11 rokov,bez nehody,km mam asi dobre cez milion,ked som bol mladsi som jazdil ako prasa,ale nikdy som nejazdil nebezpecne pre ostatnych,nikdy som nepredbiehal ked som napriklad do zakruty nevidel a pod.,vzdy som sa snazil jazdit bezpecne a vramci mojich moznosti,ako prasa som vzdy jazdil vylucne mimo mesta,nikdy nie v meste,tam som vzdy dodrziaval rychlosti,v roku 2005 do roku 2009 som jazdil MKD,kompletne celu uniu vcetne GB,skandinavia,proste celu EU a kamion mi dal velmi vela,naucil ma ze na kamione sa neda ponahlat,ide to 89km/h a hotovo,a casto 40ton,s tym sa naozaj neda jazdit rychlo,v roku 2009 a zaciatkom 2010 som poplatil celkom vela pokut za rychlost (ti nasi hajzli vas s tym laserom vedia zmerat na km presne) a som sa rozhodol od poslednej velkej pokuty jazdit totalne lahka nova,50 cez obec,mesto a 85-95 mimo mesta,spotreba rapidne klesla z 4.5l/100km na 3.5l/100km a uz aj viacej penazi mi odrazu ostava v penazenke,bol som par krat aj svedkom,ucastnikom dost skaredych buraciek,davam si velikansky pozor nie len na seba,ale hlavne aj na to co sa deje okolo.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jezdím okresky kolem 120, dálnice tak 150. Město do 70, záleží ovšem na provozu a na okolnostech. Body zatím všechny :lool:, stačí si to trochu pohlídat.

Myslím si, že jezdit rychle ještě neznamená jezdit nebezpečně či bezohledně. Záleží na celkové situaci a člověk musí vědět, kde si to může dovolit s ohledem na okolní provoz, chodce atd.

Ovšem padsátkou v obci nejezdím, to dá rozum, to jezděj jen autoškoly :palec:. Vzdálenost si mezi vozy hlídám a nejezdím v závěsu, sám to nemám rád, když se na mě nědo lepí. Co se týče předjíždění, jezdím tak, aby předjíždění nebyl hazard pro mě ani pro předjížděné. Čili takové ty kretény, co předjíždí před zatáčkou či stoupání, ty nemám rád. Předjíždím ovšem často, mám rád volnou silnici, auta přede mnou mě zdržují. Prostě jedu svižně, bezpečně a tak abych vždy dojel do cíle :)

Odkaz ke komentáři

A jak to delas po meste? :) :lool: :palec: To kdyz te nekdo pribrzdi, protoze jede podle predpisu, tak ho okamzite predjizdis? :smich: To bych te chtel videt treba u nas po meste. :smich:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Chlapi, rychlejší jízda ještě neznamená přeci, že jste piráti :palec:

no podle vetšiny z tohoto fora to znamena že jsme :palec:

ja dokonce nejem jenom pirat ale vrah jelikož zritka dodržuju 50 v obci :lol: hlavne večer gdyž jedu 80 na dvouproudovce odelene všim možnim od chodcu aby tam nevlitnuly :loool: :loool:

Podle někoho ano :D A v tomhle počasí určitě taky. :lool:

v jakem počasi prosim Te, vždit je tu občas sluničko videt :D

Odkaz ke komentáři
v jakem počasi prosim Te, vždit je tu občas sluničko videt ;)

Sluníčko je vidět tak 10 minut za den, ale ten led na silnici vidět moc neni. ;)

já už se raději regnul na pirates.cz a mám na anteně pirátskou vlajku aby to bylo jasný.... :lool:

Vážení přátelé piráti z něho si vezměme příklad. ;) :lol:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...