Adolfik Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Taky jsme je dělali sprejem a ve výsledku jsem čuměl jak blázen že se to neuvěřitelně podobá origo RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 barvou na vinyl prvně, ale vůbec to neschlo a lepilo to i po měsíci, takže umýt acetonem a klasickým černým matným sprejem, bez bebarvého laku, hezky dvě vrstvy a drží krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Možná o tom pouvažuju až u někoho z vás omrknu naživo ;) páč někdo říkal, že to i po zaschnutí trochu lepí. Nevím, co je na tom pravdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Taky klasika cerny mat, a po hodine od lakovani nic nelepi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 ok, mockrát díky za info panové a co základ na plasty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 žádný nebyl :D mrkneš u mě, mám to v autě od ... pfff ani nevím kdy :D co jsem natíral prvně stropnici a to už bude minimálně půl roku nelepí to vůbec, vypadá to jak z RS a neloupe se to, tím samým sprejem jsem stříkal kryty pojezdů na sedačky a ty taky drží ikdyž po nich jezdí nohy od dobytků vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 takže klasika obyč černý matný sprej, tak to zní dobře a hlavně jednoduše :D tak teď jste mi kluci hodili brouka do hlavy, černej srej bych tu doma měl mít, tak se tomu možná půjdu ještě trochu věnovat :D na Žamberku ale určitě omrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 tak když se nepovede tak to vykoupeš v acetonu no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Zatím to nechám jak to je. Kdyžtak omrknu u tebe na Žamberku a pak uvidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 (upraveno) Před chvílí dokončené zatmavení blinkrů, zbylo mi trochu folie ze zatmavení zadních světel, tak jsem prubnul i předek. Celkem se to povedlo, jsem zvědav, jak to bude vypadat na autě :) Upraveno Srpen 27, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 (upraveno) Tak blinkry jsou na autě a celkem se mi líbí :D mít více fólie, tak zatmavím i světla. Předevčírem jsem ještě zkoušel nastříkat masku černým lesklým plastidipem a výsledek parádní. Zítra ještě nalepit znak a jede se směr Žamberk B) Jinak dnešní odpoledne strávené leštěním pomocí Dodo Juice Lime Prime Pre-wax Cleanser a následně nanesena vrstva vosku Dodo Juice Hard Candy Hard Wax. Upraveno Srpen 27, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 hooodně paráda, ty blinkry a maska to hodně oživily, těším se až uvidím naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak včera mě okta nechala po dlouhé době ve štychu. Ráno ještě za tmy sednu do aute že pojedu do práce, nastartuj, chci rozsvítit světla a nic zkusím znovu, nic. Říkám si, ještě včera večer vše ok, a teď člověk potřebuje rychle do práce a smůla, tak rychle mrknout na pojistky, ty samo sebou ok, takže jsem oktu zahodil, přesedl do druhého auta a jelo se. No myslel jsem, že je ko spínač světel, ale ten jsem rozebral a nic mu není. Dnes jsem po menším laborování zjistil, že včetně světel, nejdou ani blinkry, stěrače atd. Prostě vše co je na spínané plus je komplet mrtví. Asi po půl hodině zkoumání jsem se dopátral ke spínačce pod volantem a hurá je to tam. Elektrická část spínačky je vypálená včetně konektoru a jednoho pinu na něm :( je fakt , že asi před čtrnácti dny, jsem cítil v autě trochu spáleninu, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost takže až během týdne dorazí z CC spínačka a nový konektor, tak to zkusím poskládat, vyměnit kus vypáleného kabelu s pinem a snad bude vše opět fungovat. Pár foto na ukázku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 wau :( pech ....... vyměníš a bude zas OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 tak naštěstí to dopadlo takhle a nezačlo ti hořet auto :) vzpomínám když jsme s taťkou složitli škodu 110r, jedem na první projížďku na značkách a asi 15km od baráku z pod palubky docela solidní hustý dým...no už jsme mysleli že nám vyhoří...naštěstí se taky jen propálil drátek od blinkrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 wau :( pech ....... vyměníš a bude zas OK doufám no, snad nebude špatnýho ještě něco jinýho, páč hrabat se v kabelech mě fakt nebaví :( tak naštěstí to dopadlo takhle a nezačlo ti hořet auto :) vzpomínám když jsme s taťkou složitli škodu 110r, jedem na první projížďku na značkách a asi 15km od baráku z pod palubky docela solidní hustý dým...no už jsme mysleli že nám vyhoří...naštěstí se taky jen propálil drátek od blinkrů jj, dopadlo to naštěstí dobře, musím zaklepat ;) vy jste teda taky měli celkem kliku začít mi odněkud kouřit auto, tak asi lezu oknem ven a utíkám do polí :D. Sice člověk s sebou pro tyhle případy vozí hasičák, ale jestli je funkční, tak to ví snad jen pán bůh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 košin - tatkovi se to taky stalo na warburgu pak si tam dělal nějakou pojistku kdyby mu to znova chytlo či co už nepamatuji moc tak dělej revize hasičáku :) nebo kupuj novej každy 2 roky ať máš klid na duši :D já měl taky v octávce takovej tuningářskej a furt sme badali z kamošem jak bude stříkat prcek :D tak sem ho u baraku odpálil po vyhecování(sranda 3min byla :D ) ale od té doby už v octě hasičák neni -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 jj, revizi toho hasičáku už odkládám asi tři roky, znáš to :D asi se taky hecnu a odpálím ho, jestli se tedy k něčemu bude mít. Třeba k tobě zase někdy zavítám a můžeme ho prubnout :D Bylo mi doporučeno, že když je přáškovej, tak ho alespoň čas od času otočit, aby se ten prášek neusadil na jedné straně a neztuhnul, tak ho sem tam otočím, ale nevím, jestli to k něčemu fakt je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 to nevím stím otáčením čtu(slyším) to poprvé :smich:já si myslím že má ten prášek dost pohybu když sem tam řízneš zatáčku ne ? :) plus když dupneš na ty tvoje brzdy ,tak má snahu prorazit ven prášek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 jj, někdo mi to jednou říkal, ale už nevím kdo. Od té doby ho občas prorotuju :D i když je fakt, jak říkáš, že bych po ostřejší jízdě ani nemusel :D kolikrát když jen tak zkouším brzdy, tak mám strach , aby mi nevletěl zezadu do páteře páč to je jediná věc v kufru, která je volně ložená. Je sice v té boční kapse vedle dvojité podlahy, ale volně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Tak oktávka už zase fachčí jak má, byla to je ta spínačka, po výměně vše ok. Jen mě ještě čeká výměna spínače světel. Po jeho rozebrání jsem totiž zjistil, že kontakt na potkávací světla je už lehce vyhřátý, očistil jsem ho, funguje, ale pro jistotu už je objednán nový spínač od zdejšího člena Jakubisko. Má chromový dekor, po instalaci dám nějaké foto. Jinak si beru práci už i domů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Jo jo, to znám, výhřevy jsem taky dělal v obýváku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Taky dobrý :D u nás je vždycky veselo, když něco z auta přinesu domů. Tentokrát se to ale obešlo bez připomínek :D Jeden spoj na sedačce za jízdy hrozně vrzal, už si i přítelkyně stěžovala, takže tentokrát měla pro domácí dílnu pochopení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Tak přidám něco málo nového. Minulý týden dorazil nový spínač v chromovém provedení od člena Jakubisko. Je to originální díl VW Shanghai pro čínský trh pro vůz Passat B5.5. Má červené podsvícení a oproti starému vypadá luxusně. Pasuje výměnou kus za kus, takže paráda. nový vs starý a vyměněno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 No pěkně to zase ladíš ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Díky Dnes jsem v OBI na zkoušku pořídil takovou menší blbost. LEDky do osvětlení RZ. Svítí méně než sem čekal, ale i tak se mi to líbí. Omlouvám se za kvalitu fotek, foceno pouze mobilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Svítivost akorát, mám ty samé z ebaye už asi rok :) Na kolik vyšly v OBI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 99kč, na ebay byli asi o dost levnější, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 já jsem si teď zrovna objednával 4ks ještě a koukám, že 68Kč za všechny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.