KOKYN Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Výborná spolupráce připojuji se ke všem spokojeným!!! :palec: :palec: Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 kuci poteseni je na me strane : ) Odkaz ke komentáři
Absinth Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 v nedeli vecer objednane, v utery dopoledene dorucene a odpoleden na aute.... Naprosta spokojenost se vsim, a hlavne cenou..... Dík Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 No, já objednal další věc jeden den před jedenáctou dopoledne a druhej den před jedenáctou sem to měl doma Jen na auto to půjde až v pondělí ráno Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 jsem rad ze vse je ok klidně písněte názory zde : http://obchody.heureka.cz/cc-autodily-cz/recenze/ diiiky Martin Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Máš to tam Martine, s plným počtem hvězdiček, také si je zasloužíte! :) Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 přidávám se ke spokojeným zákazníkům, na heurece 5 hvězd Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Další nákup plánuju, máš Martine SZ Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Tak opět maximální spokojenost, dohoda, cena a rychlost mě neskutečně pomohla ... Díky mnohokrát ... Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 no problem jsem rad ze vse probehlo ok Odkaz ke komentáři
Absinth Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 dalsi nakup a opet naprosta spokojenost, jen nevim jestli jeste prise vyuziju prepravu pomoci DPD Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Mě to Martin poslal vždy DPDčkem a pokaždý pohoda. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 dalsi nakup a opet naprosta spokojenost, jen nevim jestli jeste prise vyuziju prepravu pomoci DPD jak pak to ? byl problem ? :) Odkaz ke komentáři
Absinth Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 (upraveno) jak pak to ? byl problem ? no nastesti jen maly :-) ... to ze me ridic zavolal ze je za pet minut pred domem me ani nijak neprekvapilo, ale vetsi sok prisel, kdyz sme se dostali k placeni a ja vytahl kreditku ..... Borec na me chvilku hledel a pak me oznamil ze to neni jeho trasa, ze je jen zaskok a tudiz u nej muzu platit jen hotove .... no nastesti sem ty penize s pomoci stesti doma dohromady poskladal... nedalo me to ale a zavolal sem si na operatora DPD a tam me ta baba dorazila... nedokazala uznat chybu a svedela to na odesilatele, ze pry zadal platbu na dobirku hotove.... marne sem ji vysvetloval ze mi on DPD prisla den pred dorucenim zprava ze mi prijde balik a ze jej muzu platit KARTOU nebo hotove a ze i na baliku stalo platba : platebni a ne hotove.... Ale jak uz sem psal klady a spokojenst s obchodem tato nesrovnalost nemohla narusit.. jeste jednou dik Upraveno Červen 5, 2011 uživatelem Absinth Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 no nastesti jen maly :-) ... to ze me ridic zavolal ze je za pet minut pred domem me ani nijak neprekvapilo, ale vetsi sok prisel, kdyz sme se dostali k placeni a ja vytahl kreditku ..... Borec na me chvilku hledel a pak me oznamil ze to neni jeho trasa, ze je jen zaskok a tudiz u nej muzu platit jen hotove .... no nastesti sem ty penize s pomoci stesti doma dohromady poskladal... nedalo me to ale a zavolal sem si na operatora DPD a tam me ta baba dorazila... nedokazala uznat chybu a svedela to na odesilatele, ze pry zadal platbu na dobirku hotove.... marne sem ji vysvetloval ze mi on DPD prisla den pred dorucenim zprava ze mi prijde balik a ze jej muzu platit KARTOU nebo hotove a ze i na baliku stalo platba : platebni a ne hotove....Ale jak uz sem psal klady a spokojenst s obchodem tato nesrovnalost nemohla narusit.. jeste jednou dik njn hold my bohužel služby jiné firmy nejsme schopni ovlivnit jinak díky za pěkné hodnoceni Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 (upraveno) Tak v mém případě, kdy to bylo složitější a já nevěděl co vše bude potřeba se mi Martin věnoval jen jak to šlo a to i ve svém volném čase doma do pozdních hodin (rodina už asi spala :D ) potřebné díly dohledány a nabídnuty se slevou, následně objednáno a druhý den dopoledne (dneska) bylo zboží doma takže veliké díky. Reference na heurece bude následovat. vzhledem k mému problému s autem nevim jestli si nemam dát cc-autodily jako domovskou stránku :D :D snad si to Vitto nepřečte. Takže DÍK MOC EDIT: Jsem taky opomenul pochválit preciznost zabalení... ;) Upraveno Červen 8, 2011 uživatelem LukynoDC Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 šlo to jak po másle ;) já děkuji za objednávku :D Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Opět si píšu hotové-vyřízené. Svíčky jsou doma ;) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 tak to jsem rad Petre :( Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Přidávám se. Ochota,spolehlivost,rychlost dodání,příjatelná cena,vynikající domluva,a taky splněný slib :D díky Martine. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 ja dekuji za prizen ... vsem Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Co napsat, abych se neopakoval z minulého příspěvku. Prostě pecka, poslán návrh objednávky, telefonické doladění typů dílů, objednáno a 2. den doma. Lepší servis jak v depu ve F1 :) :) Díky Martine, těším se na další spolupráci.... Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Já si taky přes jELDA obednával komplet rozvody.olej,olejovou trubku a maximální spokojenost rychlé kvalitní a dost dobrá cena :D :lool: Děkuji děkuji vždy se jeno obrátím na jELDU Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 kuci diky :-) bohužel tento týden jsem meli mensi problemy se servrem ... a malinko nestiham resit dotazy a prani pres SZ . přiíští týden uz to bude ok . omlouvam se vsem Martin Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 (upraveno) Martin opět nezklamal . V noci objednáno, včera ráno došel e-mail od Martina, že je vše vyřízeno a dnes odpoledne PPL dovezla balíček a večer už jsem dal brzdy na auto. Super kvalita, perfektní cena a rychlé dodání, ale to už je u Martina standard. :smich: ;) Ještě jednou velké díky !!! Upraveno Červen 16, 2011 uživatelem Alessi Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 tak doufam ze to bude brzdit jak "svina " Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Ahoj Martine, prišla Ti v piatok SZ odo mňa? Dík, Lubo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky