wrccko Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 tie benzíny by som skôr videl na ABT, ale to už je iná pálka ...známy tam má načipované ale 3.0TDI na A4 a zvýšený výkon o 28% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To jsem chtěl napsat, ABT je jediná firma, které bych auto svěřil, ale jak píšeš, pálky značnéééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To jsem chtěl napsat, ABT je jediná firma, které bych auto svěřil, ale jak píšeš, pálky značnéééé ;) A co pan Janda neboli Cimbu? http://www.cimbu.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 A co pan Janda neboli Cimbu? http://www.cimbu.cz/ Neurážaj sa, ale ten už je dávno za zenitom a to ti potvrdí aj JasteR - však stačí sa pozrieť do témy na škodahome, že ešte znížil výkon 125kW eresky svojim čipom a nič nenastavuje podľa želania zákazníka ako TDIfun alebo dieselpower, (prípadne tu sú ešte úpravy od URtuning) ktoré sú aj v nižšej cenovej relácii a za lepšie parametre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 než Cimbu, tak to raději Sportmotor, ty jsou taky fajn a se zárukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 V tomto s tebou souhlasím,ja mám čip od Sportmotoru,tenkrat jsem se hodne rozhodoval kterej si nechat dát,Cimbu vs Sportmotor,po zkušenosti bych si nedal ani jeden,Když jsem byl v Dieselpower na zaslepení EGR,Resha mi to kontroloval,není to vubec jak by to melo být,hlavne ten vzrust mel bejt rozdelený na stupne a nejvice to je na šestku.Ani jeden z nich neudela přímo soft na míru,každý auto je zajetý jnak a oni mají už jeden danej.Ja se tedy přiklaním k tomu cimbu nebrat a ani Sportmotor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Neurážaj sa, ale ten už je dávno za zenitom a to ti potvrdí aj JasteR - však stačí sa pozrieť do témy na škodahome Taky sem to viděl a jsem rád, že to někdo konečně otevřeně potvrdil. Já jsem vždycky Cimba uznával, ale po jistých zkušenostech a komunikaci s ním (případně jeho projev v jiné oblasti) ho moc nemusím a udělal jsem si o něm svůj obrázek. A teď mi to někdo objektivně potvrdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 než Cimbu, tak to raději Sportmotor, ty jsou taky fajn a se zárukou Však od Jandy máš taky záruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 na jar tiez chipujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Ja si asi naivne myslel, ze ten prispevek je odpoved pro mne... Ten 1.odstavec kazdopadne... Ano prvni pro tebe tezko stejne v CR najdes nekoho kdo temhle jednotkam rozumi a vyladi. Treba jako Cimbu ten kupuje kompletni jednotky, Bitpower bere softy z Italie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 A co je ješte potrřeba?že jsem tak zvedavej........... Tvoje nabidka se mi zamlouva,jen k tobe z prahy je to docela kousek,nejak jsem se trochu koukal okolo,ty jsi ve spolupraci s richardem s Dieselpoweru? Ano spolupracuji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mel jsem ted na brzde G5 GTI 2.0TFSI a nabrzdil jsme v serii jen KN otevrenej filtr 216koni. dokonce mam na to i upravu, tak uvidime jak to dopadne. Jo jinak tam mela bejt uprava od URtuning za 30tis na 240koni a vycetl jsem serii ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mel jsem ted na brzde G5 GTI 2.0TFSI a nabrzdil jsme v serii jen KN otevrenej filtr 216koni. dokonce mam na to i upravu, tak uvidime jak to dopadne. Jo jinak tam mela bejt uprava od URtuning za 30tis na 240koni a vycetl jsem serii ;) napadá mi otázka, či ten dotyčný mal pripojený box? lebo pokiaľ viem...tak URtuning dáva prídavné boxy z Rakúska, sám majiteľ firmy mi to ukazoval, jeden box na Mercedes stojí 40t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 ne mel tam bejt plnohodnotnej chiptuning, navic to je benzin. s boxem od URtuning mam taky zkusenosti ne moc dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To je pěkné, a pak má člověk někomu věřit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 To jo,ted si už nikdo nenechá dát čip ani nahodou........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 I kdyby chip stal 3 tisice, ne 30 jako UR tak bych to chtel videt na brzde ten "zvedly vykon"! To je trosku naivita dneska jen tak verit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Já tam měl ten box od URtuning a s hodnotama, které mi deklaroval před instalací p. Ulip problém nebyl (tdi fun mi to změřil a hodnoty byly v reálu dokonce vyšší než udávané). Problém byl v praktické realizaci, oblbnutý PC, spotřeba v reálu o dost nahoře a kouřilo to. Takže hodnoty z brzdy určitě pro srovnání ano, ale pak to chce ještě odladit v reálu. Chápu ale, že když někdo vysolí takový prachy a výkon tam nemá, tak je to k vzteku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Já tam měl ten box od URtuning a s hodnotama, které mi deklaroval před instalací p. Ulip problém nebyl (tdi fun mi to změřil a hodnoty byly v reálu dokonce vyšší než udávané). Problém byl v praktické realizaci, oblbnutý PC, spotřeba v reálu o dost nahoře a kouřilo to. Takže hodnoty z brzdy určitě pro srovnání ano, ale pak to chce ještě odladit v reálu. Chápu ale, že když někdo vysolí takový prachy a výkon tam nemá, tak je to k vzteku. Koľko je to o dosť nahore??? Mám ten box tiež a nejazdím zrovna pomaly ani ekonomicky a spotrebu mám 5,5 l/100km čo si nemyslím žeby bolo o dosť nahore... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 psal jsem to v jiném vlákně - spotřeba 1.9 tdi 77 kw. Bylo to kolem 1 l/100 km oproti sérii, a to není málo. Důvod proč jsem to dal pryč byla hlavně ta vyšší spotřeba. Výkonový průběh a s tím související průběh toč. momentu byl oproti sérii lepší. Ale mne to prostě sralo, zvlášť když mi Ulip říkal, že jsem jediný, kdo si stěžuje, že všichni jsou s tím spokojený a teď s tím jezdí i na Jarově. Nechci nikoho zrazovat ani se přít že někomu to žere tak a jinému jinak. já jsem s tím měl tyto zkušenosti a v jejich důsledku jsem to dal pryč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 narust 10 koni tusim oproti serii... musle bych kouknout do PC z brzdy.. Ale to je jeste ok, mel jsem tady i KIU CEED a box za 11tis.. narust 10 koni serie 144koni box 154 koni a muj chip 175koni ;) box OFF a ok. Jen trpi CR cerpadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 To je pěkné, a pak má člověk někomu věřit... Tomu kdo investoval nemale finance na porizeni valcove brzdy a upravy dela na valcich. tam se pak clovek dovi zajimave veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Má niekto skusenosti s prácou od PROFITUNING ? Pôsobia v SR minulý týžden otvárali pobočku v Prahe. Najradšej by som išiel do ABT, ale ako píšete, tie pálky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Tomu kdo investoval nemale finance na porizeni valcove brzdy a upravy dela na valcich. ;) tam se pak clovek dovi zajimave veci. To je skrytá reklama na vaší firmu? Já ale nemám TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Psal jsem dotaz na zminovanou "firmu" http://chiptuning.eu/ a ani se neobtezovali odpovedet, takze kseftu je asi stale dost!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Koukam plno benzinu by chtelo ladit. v CR tezko hledat ladice benzinu, vsichni sw jen prekupuji. TFSI je dost podobna rizeni ME7 1.8T a tam se uz celkem orientujiii. Lehkej rozumnej tuning bych zmakl taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 To říkám furt, pojedeme do říše :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ja ne ze bych chtel uplne nejak extrmne ladit, to slovo "lehkej" se mi dost libi!! Co by to obnaselo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Uvazani na valec, zmereni serioveho vykonu, stazeni a zaloha softu, uprava dat, flash jednotky, zmereni vykonu a porovnani narustu a prubehu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Nezní to špatně, ale raději bych něco ověřeného, ne to teprve zkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.