Jump to content

Zkušenosti s čipováním

mischicka

Recommended Posts

A co pan Janda neboli Cimbu? :palec:

http://www.cimbu.cz/

Neurážaj sa, ale ten už je dávno za zenitom a to ti potvrdí aj JasteR - však stačí sa pozrieť do témy na škodahome, že ešte znížil výkon 125kW eresky svojim čipom a nič nenastavuje podľa želania zákazníka ako TDIfun alebo dieselpower, (prípadne tu sú ešte úpravy od URtuning) ktoré sú aj v nižšej cenovej relácii a za lepšie parametre.

V tomto s tebou souhlasím,ja mám čip od Sportmotoru,tenkrat jsem se hodne rozhodoval kterej si nechat dát,Cimbu vs Sportmotor,po zkušenosti bych si nedal ani jeden,Když jsem byl v Dieselpower na zaslepení EGR,Resha mi to kontroloval,není to vubec jak by to melo být,hlavne ten vzrust mel bejt rozdelený na stupne a nejvice to je na šestku.Ani jeden z nich neudela přímo soft na míru,každý auto je zajetý jnak a oni mají už jeden danej.Ja se tedy přiklaním k tomu cimbu nebrat a ani Sportmotor.

Neurážaj sa, ale ten už je dávno za zenitom a to ti potvrdí aj JasteR - však stačí sa pozrieť do témy na škodahome

Taky sem to viděl a jsem rád, že to někdo konečně otevřeně potvrdil. Já jsem vždycky Cimba uznával, ale po jistých zkušenostech a komunikaci s ním (případně jeho projev v jiné oblasti) ho moc nemusím a udělal jsem si o něm svůj obrázek. A teď mi to někdo objektivně potvrdil :palec:

Mel jsem ted na brzde G5 GTI 2.0TFSI a nabrzdil jsme v serii jen KN otevrenej filtr 216koni. :palec: dokonce mam na to i upravu, tak uvidime jak to dopadne. Jo jinak tam mela bejt uprava od URtuning za 30tis na 240koni a vycetl jsem serii ;)

napadá mi otázka, či ten dotyčný mal pripojený box? lebo pokiaľ viem...tak URtuning dáva prídavné boxy z Rakúska, sám majiteľ firmy mi to ukazoval, jeden box na Mercedes stojí 40t.

Já tam měl ten box od URtuning a s hodnotama, které mi deklaroval před instalací p. Ulip problém nebyl (tdi fun mi to změřil a hodnoty byly v reálu dokonce vyšší než udávané). Problém byl v praktické realizaci, oblbnutý PC, spotřeba v reálu o dost nahoře a kouřilo to. Takže hodnoty z brzdy určitě pro srovnání ano, ale pak to chce ještě odladit v reálu. Chápu ale, že když někdo vysolí takový prachy a výkon tam nemá, tak je to k vzteku.

Já tam měl ten box od URtuning a s hodnotama, které mi deklaroval před instalací p. Ulip problém nebyl (tdi fun mi to změřil a hodnoty byly v reálu dokonce vyšší než udávané). Problém byl v praktické realizaci, oblbnutý PC, spotřeba v reálu o dost nahoře a kouřilo to. Takže hodnoty z brzdy určitě pro srovnání ano, ale pak to chce ještě odladit v reálu. Chápu ale, že když někdo vysolí takový prachy a výkon tam nemá, tak je to k vzteku.

Koľko je to o dosť nahore??? Mám ten box tiež a nejazdím zrovna pomaly ani ekonomicky a spotrebu mám 5,5 l/100km čo si nemyslím žeby bolo o dosť nahore...

psal jsem to v jiném vlákně - spotřeba 1.9 tdi 77 kw. Bylo to kolem 1 l/100 km oproti sérii, a to není málo. Důvod proč jsem to dal pryč byla hlavně ta vyšší spotřeba. Výkonový průběh a s tím související průběh toč. momentu byl oproti sérii lepší. Ale mne to prostě sralo, zvlášť když mi Ulip říkal, že jsem jediný, kdo si stěžuje, že všichni jsou s tím spokojený a teď s tím jezdí i na Jarově. Nechci nikoho zrazovat ani se přít že někomu to žere tak a jinému jinak. já jsem s tím měl tyto zkušenosti a v jejich důsledku jsem to dal pryč :)