Jump to content

Zkušenosti s čipováním

mischicka

Recommended Posts

:) :smich: :smich: :lool: :lol:

Nikdo si nemysli, ze neumite na TDI, treba i na TSI, TFSI, nepochybne, ale co jsem cetl, trosku zkousite, diesely jsou zabehlejsi, mnohem :o

Michale, ja to ani na te prdeli nemam :( na boku jen :D

Co by to vyslo na TSI 92kW a o kolik cca by to poskocilo aby to bylo v klidu a netrpela trebaspojka, i Nm a v jakem spektru ot. dokazes rici?? :D

diky

• 1 month later...

Nakonec i já jsem zajel do Bohumína za TDIfunem a musím říct, že s kvalitou jeho práce jsem nadmíru spokojen. Ten člověk opravdu ví co dělá! :smich:

Přikládám graf na posouzení a ještě dodám, že touto úpravou se nekončí. Časem přijde nařadu jiná spojka, turbo atd. Samozřejmě až po konzultaci s TDIfunem.

post-1006-1263486364_thumb.jpg

• 3 months later...

Kdo mi v Praze a okolí vyladí (a nezprasí) TSI 118 kW, prosím?

Jestli mě budete posílat na Zbraslav, nejsem z jejich přístupu odvázaný. Na otázky z webového formuláře odpověděli velmi obecně a na konkrétní dotazy mailem už přes týden mlčí. Asi toho mají moc. A tenhle motor, zdá se, viděli jenom na prospektu...

Děkuji za tipy.

• 4 weeks later...
Guest stezy

Ahoj, chci se zeptat, zda mi někdo neporadí, kde v okolí Ústí nad Labem najdu kvalitní chiptuning na 1,9 TDi 77 kW za rozumnou cenu? Díky moc za rady :o jsem tu nový, Octavii II mám cca 3 měsíce, je r.v. 2006, jsem spokojený, jen by mohla být výkonější :(

Ahoj, chci se zeptat, zda mi někdo neporadí, kde v okolí Ústí nad Labem najdu kvalitní chiptuning na 1,9 TDi 77 kW za rozumnou cenu? Díky moc za rady :o jsem tu nový, Octavii II mám cca 3 měsíce, je r.v. 2006, jsem spokojený, jen by mohla být výkonější :(

Ahoj a co firma http://www.autochip.eu/ super jednani a super ceny a od Po maji mot. brzdu

Edited by Bulda
  • 2 weeks later...

Co me lze nabidnout v pripade pozadavku na tuning 1.8TSI se 7stupn. suchou DSG ?

Ani se me tak nejedna jiz o nejake dalsi extremni zvyseni vykonu (toho je celkem dostatek, urcite vice nez nominalnich 160PS, a o s ohledem na maxim povoleny tocivy moment pro suchou DSG), ale spise o lepe optimalizovane mapy ECU pro zejmena snizeni spotreby.

Zajimaji me zejmena zkusenosti jak uzivatelu, tak tuneru, zejmena ve vztahu k 7DSG.

Osobne mam zkusenost s chipem na TDI (O1, z 66kW na cca 88kW), kde jsem mel Kerscher Chip od legendarniho brnenskeho ladice Michala Nadě (Autokomplex), ktery tak mnohym hybal se žlučí (ja problem ale nemel). Nicmene toto auto stale dodnes spokojene jezdi, ma cca 400 kkm(!), a jiz treti majitel vicemene meni jen pravidelne rozvodovy remen + dalsi bezna udrzba...