driver Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Podívejte se na celý video.Je to asi uprostřed. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 no musim ale uznat, ze toho snese dost konecne to nekdo poradne vyzkousel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 "ty vole kterej čurák mi volá do ty vole prdele mrdka .... co je bizone do píči" - skvělej kameraman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) A jeste pohled z druhe kamery a tomu dava jeste vic... Upraveno Březen 5, 2011 uživatelem vittorio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enko Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Ten k tomu auto asi moc vřelej vztah mít nebude... ;) Obávám se, že toto auto pak bude lehce umytý stát někde v bazaru s tím, že to měl děda ročník 1930 a celou dobu jezdil jen o víkendech. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 jako kazda druha Octavia tady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 to je teda síla chuděra octulka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 O IQ tý bandy asi netřeba mluvit ale mě spíš zaráží to že motor a celkově vše tak nějak bylo schopný toho že ta OI 4x4 pořád jela a navíc TDIčko... ;) Taky pochvala 4x4ce že se třeba v tom krpálu na zpátečku vytočenou na max nerozkočily diferáky... :) Fakt neuvěřitelný co to auto podstoupilo a pořád jelo.. Klobouk dolu OI 4x4 !!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 O IQ tý bandy asi netřeba mluvit ale mě spíš zaráží to že motor a celkově vše tak nějak bylo schopný toho že ta OI 4x4 pořád jela a navíc TDIčko... ;) Taky pochvala 4x4ce že se třeba v tom krpálu na zpátečku vytočenou na max nerozkočily diferáky... Fakt neuvěřitelný co to auto podstoupilo a pořád jelo..Klobouk dolu OI 4x4 !!!!!!! otázkou je,jak dlouho a jak pon takovém "testu" bude fungovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Co jak dlouho.... ;) Podle mě to vydržela neuvěřitelně dlouho....!!!Je jasný že asi vše bude na kaši...ale čekal jsem že něco prostě křápne po pár výjezdech toho kopce... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Hlavně ten kdo řídi tu Octávii musi být pěknej debil neboli vymazanej mozek! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 To každopádně...banda bohatejch frajeru co si koupí "pro prdel" OI a krosí s ní..Výdrž pro ně bezcenýho auta je samotný určitě překvapila...Ten Ford musí žrát tak 30l ta okta mohle fungovat tak za 15? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 no každopádně se svou to zkoušet nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 To asi nikdo tady z nás... :) Věřím že tohle by dal taky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 ja si rikal, z ceho si zpatky poskladal FI ted uz to vim ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Je to vocas bebilní. Takhle kurvit Octávečku. najmis: Hezký to ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Nóó klobouk dolů co ta okta snesla!! Je to ale parta nudících se debilů!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Zas tak zle bych to nevidel, proste vyzkouseli, co ta Octa snese. Preci jen je to spotrebni zbozi. Horsi je ten nasledny prodej, pokud to auto uplne neumrelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Podle mě prostě jen zkoušel co ta 4kola oct snese, je zvyklý jezdit offroadem tak to zkusil i i oktavou, myslím že zátěžové testy před výrobou jsou ještě horší. To auto to musí přežít v pohodě. Ne tak extrémní výjezd ale o něco menší sme zkoušeli s passatem variant b5 syncro a taky naprosto v pohodě funguje do teď. Jen s tím průjezdem vodou bych měl strach že zatopí motor. Jinak tomu autu nemůže ublížit. Ony ty auta jsou děláme aby něco snesly a ne jen jezdili po silnicích první třídy. Tomu motoru je jedno jestli ho honite na sprintech a nebo v terénu...nápravy to taky musí vydržet... dimenzované jsou na "skákání" dost. Když přeletite přes přejezd taky to přežijí bez problémů. Když tomu autu pořádně vymyje motor a prožene ho myčkou tak to nepoznáte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 houmík:Ne ne..tohle se zkládalo z "piána" ;) Mirouch76:JJ to já :( Ty auta asi jsou stavěný i na hrubější zacházení,ale tohle je extrém.Tam najel tak 3km ale auto musí být jak po 500tkm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Co myslíš že za ty 3km je tako po 500? Motor?-tomu že ho vytočí nijak nevadí. Kastla?-max ji někde podřel. Haldex?-ten je dělany na záběr. Osobně fakt nic tak hrozného nevidím na tom co dělají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Skoro všichni si tu jednu v zimě zablbnout na letiště/parkoviště....a to auto (motor a kdo má 4kolu tak haldex) dostávají zabrat úplně stejně-a to nevadí nikomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Nic hrozného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 pěkně, ale na corsu to nemá :) kdo byl na ADM, tak ví, o čem mluvim :) měli tam opičí drádu pro defendry, tak proč to nezkusit osobákem :) , vyjela vše, co jsem zkoušel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 No tak jsem se na to mrknul a smekam ty skodofce co vydrzela i gdyz si mislim ze to nic zas tak spatneho neni, jako krome tech narazu pri prekonani toho kopce, tam nic neni co by tomu autu ublizilo (no mozna ta voda jeste). To auto je proste do 'terenu' a tim ze to negdo "otestoval" ne znamena ze je vul nebo ja nevym co. Rikam ze to same akorat na trosku jemnejsi zpusob bych take zkusil gdy bych mnel ctirkolku, a to mam k autum velice nemocny stav (cti: pridavam mu abnormalni peci). Ale jak bravurne na rozdil od jeep-a to blato snesla, a vubec jak to TDI v terenu je zive, to jsem fakt prekvapeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 ježiši kriste ta okta .... to je prase ten člověk ale asi se vyřádil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2811 Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 A jeste pohled z druhe kamery a tomu dava jeste vic... <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/[iD]&hl=en&fs=1&ap=%2526fmt%3D18"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Asi magor,který si na auto nevydělal vlastníma rukama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 Mně se ta videa líbila. Zírala jsem na to teda s otevřenou pusou, ale ta okťulka zrovna v mojí barvě se fakt předvedla. Dobrý autíčko! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.