krysarr Odesláno Únor 9, 2023 Sdílet Odesláno Únor 9, 2023 Oznameni na tohle mimochodem prislo taky koukam 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 31, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2023 Zdá se mi to, nebo fórum nefunguje korektně? Témata mi zůstavají jako nepřečtená, některé příspěvky se zobrazují až se zpožděním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 31, 2023 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2023 taky se mi to už od rána pár krát stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Listopad 9, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2023 Nic by se dít nemělo no, žádná změna v ničem není... kdyžtak hlašte kdyby to bylo déle trvající a dělo se to více lidem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Tak hlasim, ze uz se mi od rijna deje to same co pise Lancelot. Temata zustavaji neprectena i kdyz je prectena mam a cele forum je zpozdene. Musim treba nekolikrat obnovit stranku, aby se spravne zobrazily precteny a neprecteny temata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Neni to prohlizecem, nastavenim prohlizece nebo nejakym adblockerem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Chodim sem z mobilu, na kterem se nic nemenilo (max. aktualizace prohlizece). Ostatni stranky nebo fora jedou bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2023 Já jsem tu většinou z pc a Firefoxu, a tam v pohodě. Ale tím to asi nebude. Na mobilu ale Firefox zlobí a pokud chci napsat, jako třeba teď, musím do Edge 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Listopad 20, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2023 Mě to dělá Chrome i Safari. OS aktuální, prohlížeče aktuální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 20, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2023 jop je to tak na PC to děla aktuální Brave, nevím jestli je to o cookies nebo nějakém záznamu v DB který účet má co přečteno. Před víkendem jsem dal Ctrl+F5 na homepage fóra tak uvidíme jestli se to zase projeví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 20, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2023 To vypada, ze je tedy problem fakt s forem, ze to nema spojitost s pripojenym zarizenim nebo SW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 Teď jsem po delší době sedl k PC a i tady forum blbne. Na mobilu používám Chrome a na PC Mozillu a všude se forum chová stejně blbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 používáš TapaTalk ? Tam mě to funguje korektně což je divné a třeba by to mohl být zdroj problémů. Pokud to dělá někomu kdo TapaTalk nepoužívá tak synchronizace infa co je přečteno a co ne směrem na tapatalk by neměla by zdroj problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 Mne to forum nedela a Tapatalk nepouzivam. Ze by? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 já přesně nevím jak propojení tapatalku na forum funguje ale pokud se na více uživatelích potvrdí že problém je jen u těch s TT tak by se dalo podle toho začít hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 TT nepouzivam vubec. Na mobilu pouzivam Chrome a na PC Mozillu. Forum blbne stejne u obou zarizeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2023 tak asi škoda a bude se muset hledat jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 24, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2023 A není problém s databázi? Jinak blbne mi to furt, TT nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 25, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2023 Taky mi to tak nějak haluzí, v PC jsem teď upravoval příspěvek a je to takový všeljaký, při jednom refreshi stránky tam ta úprava je a při druhém zase ne.. TT mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 26, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2023 Na PC jsem zaznamenal také určité zpoždění a při úpravě textu se změna propíše všelijak. Co se týče Tapatalku, tak od toho upouštím, protože chce za nové nebo upravené příspěvky platbu 24 kč/měsíc. Ne že by to bylo hodně a bylo to pro mě likvidační, ale vzhledem k tomu že můžu postovat témata přímo v aplikaci opera mobile gratis, tak zůstanu zde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2023 Mám teď nový mobil Samsung s nejnovějším systémem a fórum blbne pořád stejně jako u předchozího Huawei, takže bude chyba určitě na straně fóra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Listopad 30, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2023 Fůha, pánové to mi neříkejte.... 😞 K žádné změně nedošlo takže jediným řešením by bylo to celé nějak aktualizovat no, a to už odkládám druhým rokem. Jakože barák mám hotovej takže bych se do toho v zimě mohl pustit no, ale těch nervů co z toho zase bude 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2023 nebo prověřit jestli DB / server je OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 1, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2023 Tak ted uz blbne forum i mne. Nactou se nove prispevky, pak zase zmizi, pak se objevi jiny, pak se vse objevi. Docela gulas je v tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2023 Dnes začalo fórum konečně fungovat normálně 👏👏😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 18, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2023 taky mi přijde že je to už asi OK, otázka je kde byl problém tedy 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Prosinec 18, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2023 Tak právě bylo aktualizováno fórum na nejnovější verzi 4.7.14 a PHP na verzi 8.1 (pro představu předtím byla verze 4.0.1 a php 7.4) Naposledy bylo fórum aktualizováno před 2 lety (ano, až tak moc se mi do toho nechtělo 🙂 ) Můžete hlásit chyby, ale spíš jen nějaké velké... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Prosinec 19, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2023 Jde vám fórum na tapatalku? Chtěl jsem se podívat a jsem odhlasenej a nejde se přihlásit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 19, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2023 nejede, také nejsem při otevření aplikace přihlášen a pokud se manuálně odhlásím a pokusím se přihlásit tak to neprojde s tím že nemám oprávnění se přihlásit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.