iguka Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 pefektní, to je to, co jsem potřeboval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Jj,rad poradim,kdyz je to v mych silach a odbornost automechanika samouka na to staci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jedno foto z pondělního výletu: AEEčko pod skalou ve Svatém Jánu pod Skalou aneb jak jsme my a naše věci proti přírodě titěrný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak protože konečně skončila sezona řepkového pylu, poletujícho v povětří, trochu jsem umyl a naleštil AEEčko a nechal trochu lidského sádla v motorovém prostoru. To byste neřekli, jak Mr.Propper pro čištění sporáků a troub zabírá i na motor. A jak ten motor teď krásně voní hmmmmmm...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Tak AEE-čko prošlo malou úpravou interiéru. Zde první ochutnávka (jako od Škodovky......) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 pěkný čim si to lakoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Přesně postup podle návodů JAK LAKOVAT PLASTY: základ na plasty+plnič+metalíza béžová sahara+lesklý vrchní bezbarvý lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Moc pěkné !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Takže zde je avizovaná změna interiéru: nový černý spodek palubky + "hajánek" Octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 No pěkně se to osvěžilo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Až na ty chromový kroužky kolem manuální klimy pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 ne, je to pěkný, ty chromový kroužky tam ladí, není to jako pěst na oko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Je to opravdu pěkný a navíc to vypadá jak originál. za mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Díky hoši, ještě jsem to přefotil s vyvážením bílé ve foťáku, protože diody v osvětlení dávají tolik bílého světla, že to foťák vzal spíš do modra. Editované fotky jsou stav, dopovídající více skutečnosti. Prostě černá je černá a ne modročerná jak bylo původně na fotkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 iguka: Já sem myslel, že chrom ted tolik nefičí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 V PRCu jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 frčí nefrčí, důležitý je, co se komu líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Jj, mě se to líbí, ale zas to s chromem nepřeháním. A hlavně to není chrom, ale ten pán co se odstěhoval do Humpolce (jen trochu vyleštěnej) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak jedno nemilé překvapení mě potkalo při sobotní cestě na svatbu sestřenky. Větrák naplno pro rychlé občerstvení interiéru po půlhodinové zastávce začal plivat kousky molitanu (3x3mm). Sváteční oblečení vypadlo mooooc hezky. Včera jsem zjistil, že molitanové těsnění mezi přírubou topení a karoserií se odlepilo a spadlo do větráku a ten vykonal své......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 jak se to může odlepit a hlavně nasát, nemělo by to být rozmáčknuté? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 No ono to těsnění bylo přilepený na plastové přírubě skříně těsnění a mám pocit, že spíš těsnilo pouze dotykově hranu pevného rámečku pylového filtru, ne skřÍň ventilátoru vůči kastli. Asi to tak má být, to by asi nebylo přilepený oboustannou páskou, ale pouze vložený. A hlavně topení docela rovnoměrně sedí dobře ve všech svých úchytech a příruba je dokonce rovnoběžně s dosedací plochou kastle, jen mezera je větší než šířka molitanu. Ale v DP je zas napsáno, že těsnění nasávací šachtě musí dosedat na karoserii. Tak nevím. Uvidím, až to budu o víkendu opravovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 V sobotu trocha manuální práce :D Molitanové těsnění opraveno. Těsnění 1H0819165 stojí u JELDy cca 120,-Kč, současně s tím jsem vyměnil i krycí panely pod stěračema, protože okrajovým těsněním, co je přilpláclý na okno, už docela dost protýkalo. A taky jsem vyměnil horní pryžové opěrky zadních pružin vč. spodních opěrných plechů. A ještě přidávám fotku spodní části středního tunelu, kterou jsem namotnoval už na konci června. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 A zas to chlazení . Dnes vypadlá hadice z trubky, co je pod stěračema (nevím jak ji nazvat, v ND je nazvána jako "trubka vodní"). Ještě, že auto umí pípat a má čidlo v expanzce. Výlet na Pravčickou bránu málem skončil 100km před cílem, ale hodná paní z domku u silnice mě natočila vodu (doplněno 2l) a půjčila kombinačky na nasazení sponky hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Stokrát nic umořilo osla, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 To teda ! Ještě že "zlobí" jen to chlazení, jinak zatím vše OK (ťukťuk). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 tu trubku máš origo? jestli je tam dobře nasazená hadička tak by teda slítnout neměla leda že by ta svorka už pružila na houby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 No nemám origo, trubičku jsem si dělal asi tak před dvěma lety v práci, takže ty bambulky na koncích, jako jsou u originálu, samozřejmě nemá. Ale hadice díky sponě tam drží docela fest, spíš mám podezření na to, že se prostě hadice smekla po (v okamžik poruchy) odloupnuté práškové barvě. Teď je konec hadice nasazen na holou trubku a asi to nejspíš zalepím pro jistotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Ty máš tohle s chlazením a já s klimatizací. Chtělo by to funglovku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 :D mě okýnková klimoška teda vůbec nezlobí..... (ale je to někdy běsděs, jezdit třeba v HR ve 40tkách) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.