štěpán 4x4 Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Tak zas nějaký fotečky... ten světlý interier je krásny jsem uchyl na světlý vnitřky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 To jsem rád že se má dobře... :lool: No před pár dny sem našel při očumování podvozku jeden Cuprablok načatej...tak pulka pruměru je kolem střebu stažená dovnitr--směrem k čumáku..Absoloutně nechápu jak se mu to stalo... na jaře byly 100% o.k. vím že jsem na ně čuměl jak se maj.. nepsal jsi náhodou, že jsi vyhodil reakční vzpěru od převodovky? nemůže to být tímhle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Štěpán 4x4: :lool: jar_da:To by motor při prvním pořádným sešlápnutí plynu asi vyskočil ven..Neblbni bez vzpěry fakt nejezdím.. Jen sem vyplnobval tu zadní část silentbloku lepidlem na sklo a vzpěra šla z5 na auto. No zas sem měl "štěstí" a na Horkách při cestě do Turnova na rafty trefil kočku..nasranej sem to otočil a jel domu.Zas 2ka v prdeli za lak.. Ta pí.. vyběhla z příkopu asi 3m před autem.byl provoz,nebylo kam uhnout.Jen sem stačil trochu přibrzdit a práásk....Kurvy kočičí!!!Nebyl ten nárazák nově lakovanej když sem ho na jaře nasazoval....ach jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 nesnáším kočky!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 (upraveno) sakra to je smůla, takhle se postupně dopracuješ k tomu co já, vykašlat se na všechny úpravy, jen kola a dost :lool: p.s. jsem nemyslel, že jezdíš bez ní, ale jestli není někde chyba tam, anebo tam máš moc koníků a kroutěj se ti už poloosy Upraveno Srpen 28, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Jj smula to je..tak zas příští sezonu nasadím nově lakovanej nárazník a budu se asi modlit.. Legrácky jo...? :lool: Budu ho sledovat a pkud se utrhne uplně nezbyde než ho vyměnit.když se to..tak se to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 twe, to je ještě horší než si mi to popisoval! to je v prdeli, fakt :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Nj je to zas vf prdeli..kolem těch trefených míst je lak odraženej ještě na pěkný ploše..asi to ani nebudu brát wapkou.. :) Jen přemýšlím jestli to nechat jen lokálně opravit a zástřik nebo lak po hranu nebo celolak..?Po zkušenostech s lakovnama se mě do tý hrany jít moc nechce...pak se bud loupe nebo jim steče lak a je to v té spáře vidět.. :D Vím no si vymejšlím... Asi brzy nahodím zimní nárazák(otlučená,poškrábaná serie RS) a přez zimu nechám opravit tenhle.Potřebuju do něj ještě udělat novou mřížku a tak bude krom jinýho co dělat o zimních večerech...sem ted docela nahlodanej na poladění brzd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 No pokud dopadnou ty brzdy tak to bude docela pecka!!! A vsichni budou malinko hledet... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Taková střední třída... Myslím že je pár lidí co má i 6-ti písty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 No to se to brzdy upravujou, když je brácha "hlavním brzdovým prodejcem" v bazaru Ale jsem zvědavej, jen přemýšlím, že tam pak nedáš ty svoje zimní 15-ky, nee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Zatím je hodně otazníku kolem adapteru na brzdiče pokud pujde jedno řešení tak bdou použitelný na 288 i 312 kotouč...jinak si nechám tyhle RS brzdy a budou "zimní" 15" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 co máš v plánu za brzdy? 312 se 6pístkem? a kua! slint! na nárazník už bych se vysral, potřetí to opravovat.. docela tě obdivuju! já pořád přemejšlim, jestli dát brzdy 312 nebo 288, každopádně dozadu musím dát kotouče a ty sou na G3 myslím 232 nebo tak nějak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Zatím je vše ve hvězdách... Záleží co se podaří sehnat a jak budou šupy..spíš to ale budou "jen" 4-písty +vrtaný 312mm+hadice? Dal bych rovnou 312mm ale nevím jak to má golfík s těhlicí...Tak to je jako má standartně Fábka-vzadu 232mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 no právě že na těhlici tyhle brzdy nenarveš.. musel bych upravit celej spodek - těhlici, rameno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Hmm tak to je na pikaču...nechat 288,nějaký pěkný kotouče a nabarvičkovat třmen.. ten zadek není problém ne..?Jen se přehodí komplet náprava. K tomu nárazáku...no co mám dělat..Jezdit s napul oloupaným nárazákem...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 nj, asi u těch 288 stejně skončím - abych mohl mít na zimu 15" a neřešit 16".. zadní náprava je v poho - jen náboj s ložiskem, třmeny, držáky, hadičky a dodat kotouče a desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak ne, stačí prej jen těhlice pro brzdy 288mm a pak tam narvu i 312ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 a ty mají jaký modely VW..?To by se mělo dát splašit ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 to maj golfy GTI a VR6 - ale rozteč je 5x100 - takže bych musel sehnat jiný kolesa a dozadu taky předělat náboj na 5x100.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 to maj golfy GTI a VR6 - ale rozteč je 5x100 - takže bych musel sehnat jiný kolesa a dozadu taky předělat náboj na 5x100.. kdyz budes pane nejaky brzdicky potrebovat tak dej vedet neco by se dalo sehnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tak včera se u nás stavil soused s Benji ;) je fakt boží, dost povyrostla od tý doby co sme mu jí předali - fotky sem bohužel neudělal ;) umí pěkně poslouchat - už umí sedni, lehni, dej pac a další povely se prej postupně budou přidávat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 No super...Hlavně že se má dobře :lool: Přiště udělej aspon mobilovku... ;) Jinak na slečně nic nového..jen zimní tuning protože v tomhle počasí a teplotách je lepší zimní s 5mm než F1 17" Rozdíl mezi 15" a 17" po přehození a poladění motoru je kurevsky znát a musím se docela hlídat..chce to pořád hrabat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Bylo hezky tak jsem jí opláchnul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 dojíždíš zimáky abys mohl koupit new? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Přezul jsem tak brzy pro jistotu protože z vnitřní strany jsou ty letnáky uplně hladký... :) a zbytek vzorku na značce max. opotřebení..tak šly dolu.No a teploty už na zimáčky jsou.. ;)Jestli vydrží a něco na nich zbyde než začne sněžit se uvidí..kdyžtak koupím 2 new dopředu.V neděli jsem byl s kámošem pro auto v Chebu tak sem je hned zajel(638km) no ale spotřebička šla pěkně dolu,jel jsem to za 5,2 L :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Bylo hezky tak jsem jí opláchnul... :) hezkýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 A letos ještě jeden zimní tjuning...změna podlahy na černou(jen vpředu)Už jen gumáky a je to "plná zimní" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Hezká zimní úprava, já ji mám o level níž. Moje koberečky jsou vyměněny za gumové. Peťo, pak mi musíš ukázat ty brzdy ... to mě zajímá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 twe, co to tam máš za vyfikundaci? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.