Guest Cakan Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Dobrý den Pánové.......jestli se uz podobne tema tady nekdy resilo tak se predem omlouvam za spam. Rad bych ziskal co nejvice informaci k motoru 1.8t neco uz jsem zde cetl vsechno fain....vykonove parametry informace o zrychleni a tak.....ale..... chtel bych znat nejake rozdily mezi verzemi AGU, ARZ, AUM, ARX vubec netusim ktere jsou ktere.....vim ze tam nejspise budou jak 110kw (asi AGU a ARZ) tak 132 kw ....ted k tem 110 kw....slysel jsem veci jako ze oba motory by meli byt stejne ve vnitr..ale lisi se vecmi jako ze starsi verze by mela mit 1x lambda sondu a mechanicke plynove lanko druha, novejsi verze by mela mit 2x lambda sondu a el. plynove lanko....jsou na motorech jeste nejake rozdily ? Ktery je lepsi pro zvysovani vykonu ? A jake mate zkusenosti se zvysovanim...... celkove bych rad o tomhle motoru vedel co nejvic.....v cem je jeho + a v cem - Predem dekuji za odpoved Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra.endru Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 AGU má mechanickej plyn a ostaní by měli mít elektrickej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 AGU má mechanickej plyn a ostaní by měli mít elektrickej Mimo to sú tam odlišné typy zapalovacích cievok - modulov. Na AGU sú málinko drahšie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 jestli chceš upravovat motor, tak hodně našetři a spíš se jukni na cizojazyčná fóra. V čr platí, že je skoro všechno opačně než v civilizovaném světě, v čr se totiž upravují TDi. Celej západ si hraje s benzínama. tady máš jedno začínající český fórum http://hothatchclub.cz/index.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 mirna poznamka: hothatch je znovozrozeny kodemiho a borkuv rs-club. Jinak jak je psano vyse AGU ma mech plyn, ostatni maji potenciometr. Kdyz uz neco, tak vem novejsi motor, je to lepsi nejen kvuli zapalomodulum, ale i vyssi verze komfortky, takze neni problem maxidot a podobny veci. U AGU bys musel vsechno predelavat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Chcem sa spýtať okolo motora AGU. Presne taký mám a uvažoval som o montáži tempomatu. Dá sa namontovať na AGU motor? Lebo som zisťoval škrtiacu klapku, ktorá je mechanická zvonka /čiže používa lanko/, ale vo vnútri je vraj elektrický servomotor a ževraj sa na to dá montovať TEMPOMAT. Poradí mi niekto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ide to ako všetko, ale kvoli mechanickému plynu je to dosť nákladné... čo som pozeral na nete tak investice +/- 8 - 10 tis. ak si to budeš robiť sám (rád bych sa mýlil). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Vieš mi tu dať nejaký link, že čo všetko by som tam potreboval? Lebo nechce sa mi veriť, že nejakých 8 tis za jeden tempomat. Rátal som tak páčku tempomatu za cca 1500 Kč sa predáva a nakódovať vo VAGu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Mam dotaz ohledne motoru. V nejblizsi dobe chci udelat rozvody, tak me zajima co vsechno se meni? Jestli to bude jenom remen, nap. kladka a vodni pumpa? Nebo co vsechno to obsahuje a na kolik to tak zhruba vyjde? Moc dik vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 to macomh: To věř, že pokud ti někdo namontuje tempomat do tvýho AGU za 8 tisíc, oplácám i po rameni.. 8 tis. je doopravdy nejspodnější dno, za který můžeš tempomat TY pořídit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Mam dotaz ohledne motoru. V nejblizsi dobe chci udelat rozvody, tak me zajima co vsechno se meni? Jestli to bude jenom remen, nap. kladka a vodni pumpa? Nebo co vsechno to obsahuje a na kolik to tak zhruba vyjde? Moc dik vsem měnil jsem řemen, kladku a pumpu nakoupil jsem zde, tuto sadu (mám AUM) http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod...?kod=06A198119B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Malgan Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Vieš mi tu dať nejaký link, že čo všetko by som tam potreboval? Lebo nechce sa mi veriť, že nejakých 8 tis za jeden tempomat. Rátal som tak páčku tempomatu za cca 1500 Kč sa predáva a nakódovať vo VAGu. Tempomat jde dát na motor AGU potřebuješ páčku a kabel co k ní vede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 pokud se nemílím, tak AGU má plyn na lanko a tam je to tempomatem drobásko jinčí, stihačka by mohl vyprávět - asi jedinej, kdo rozchodil tempomat na lanko origo páčkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Přesně tak, AGU má lankovej plyn, takže pro origo tempomat je potřeba správná řídící jednotka motoru, správná škrtící klapka a pak již jen ta zmiňovaná páčka, sama o sobě jen páčka je k ničemu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Navíc ten tempomat co mám já je úplně externí řešení, s origem to má jen stejnou páčku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.