Přejít na obsah

vyhrev zadniho okna

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Dneska rano jsem zjistil, ze mi nejde vyhrivani zadniho okna, mam takovy pocit, ze je tam vzadu spatny kontakt na pravy strane primo na okne, ty plisky (nebo co to je) se nedotyka okna a nehreje to...

Cim by se to dalo opravit? :lool: Docela me to sere ted pred zimou. ;)

Odkaz ke komentáři

loni když jsem měl problém v zimě se zadním oknem tak přes léto jsem přošel kabely od začátku do konce pořádně všechno vyčistl aby byl dobrý kontakt,ale bez výsledku je to furt stejné fakt nevím jak to řešit možná tam nějak napařit více šťávy,ale abych neodvařil vlákna :)

Odkaz ke komentáři

tak uz jsem zjistil, kde mam problem :) asi jsem utrhnul ten plisek, ktery ma vest proud primo na okno, nebo jak to popsat... tu cast, ktera doseda na okno. Tak nevim, jak se tohle opravi, nejspis je to na vyndani celyho okna :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hm, ještě by šlo poopravit cestičky, ale netuším čím, možná nějaký vodivý lak, mrkni se do GMElectronic nebo podobných obchodů, možná tam nějaký takový stříbrný jsem viděl... Když nic, tak bych měl na prodej zadní okno na combi. Ale nejdřív to můžeš zkusit opravit tím lakem. Přece jen vyříznutí a nalepení okna je dost peněz.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kdyz mam extra zapinani na vyhrivany zrcatka, tak pri zapnutym vyhrivani zadniho okna se taky automaticky zapnou ty zrcatka, i kdyz mam knoflik otoceny na vypnuto? :palec: Je tam na tyhle dve veci jedna pojistka nebo ma zadni okno svoji a zrcatka taky svoji pojistku?

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...