Guest houmik Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Dneska rano jsem zjistil, ze mi nejde vyhrivani zadniho okna, mam takovy pocit, ze je tam vzadu spatny kontakt na pravy strane primo na okne, ty plisky (nebo co to je) se nedotyka okna a nehreje to... Cim by se to dalo opravit? :lool: Docela me to sere ted pred zimou. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 pokud jsou ty plíšky urvané tak je to asi v dupce měl jsem podobný případ,ale stačilo to jen očistit střiknout sprejem na kontakty a hurá A nebo sem hoď foto třeba budem moudřejší a najdem cestu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 no, ja se bojim, ze jsem je minuly rok nejak ulomil, ale sem tam to slo... :lool: ale treba pri vymenene zadniho okna se to musi nejak resit, ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 pokud jsou to jen ty plíšky záleží jak moc a kde to máš ulomený už jsem to taky spravoval jde to !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 |Jestli neni utzena ta vrstva tak se to da zapajet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jsi videl jestli je pojitka v poradku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 jo, kdyz sahnu na ten plisek, tak ten je horkej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak to potom pliesok je Ok, mas tam velky prechodovy odpor. Napruz kontakt, co je na tom pliesku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 mel bych trochu jiny dotaz. jak moc mate teply zadni okno pri vyhrevu? treba ve srovnani se zrcatkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Olisoft: no mne se spis zda, ze jsem ten plisek nejak odloupnul od toho okna a ted to nema kontakt s temi vodivymi carami... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Kubiik:když teď venku přituhlo tak zrcátka jsou během minutky,ale zadní okno to je horší a pokud bude tak kolem -10 tak to je konec je to celkem o ničem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 no prave v pondeli mi prislo, ze kdyz jsem na to dal ruku, tak ze to skoro nehralo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 loni když jsem měl problém v zimě se zadním oknem tak přes léto jsem přošel kabely od začátku do konce pořádně všechno vyčistl aby byl dobrý kontakt,ale bez výsledku je to furt stejné fakt nevím jak to řešit možná tam nějak napařit více šťávy,ale abych neodvařil vlákna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 tak uz jsem zjistil, kde mam problem :) asi jsem utrhnul ten plisek, ktery ma vest proud primo na okno, nebo jak to popsat... tu cast, ktera doseda na okno. Tak nevim, jak se tohle opravi, nejspis je to na vyndani celyho okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 Já Vám nevím, ale mě vyhřívání okna funguje také velice pomalu :D A to mam celé kompletně nové a bez poškození, prostě trvá než to udělá svou práci na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 Tak tak, ohřev u zadního okna rukou neucítíte (nebo téměř neucítíte), protože pokud by to moc hřálo (tak jako u zrcátek), tak by to okno mohlo prasknout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 (upraveno) mate nekdo predstavu jaky odpor by ten vyhrev mel jit? rano namrzly okno a ani po cca 3 km se to neodmrazilo a okno studeny ;) edit: tak jsem nameril cca 12V a 12 Ohmu, ocistil jsem kontakty a pokud to nebude ani tim, tak uz opravdu nevim... Upraveno Říjen 27, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 tak jsem jeste dneska meril proud. nameril jsem tam jenom 0,8A a vcera jsem se dival, ze mi vyhriva asi jenom jeden prouzek z cca 15ti, coz by odpovidalo i tomu malymu proudu. takze novy zadni okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rehor72 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Hm, ještě by šlo poopravit cestičky, ale netuším čím, možná nějaký vodivý lak, mrkni se do GMElectronic nebo podobných obchodů, možná tam nějaký takový stříbrný jsem viděl... Když nic, tak bych měl na prodej zadní okno na combi. Ale nejdřív to můžeš zkusit opravit tím lakem. Přece jen vyříznutí a nalepení okna je dost peněz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 no jenomze je potrhana uplne kazda linka. resim tuto zavadu s panem, co mi ji zpusobil. uvidim jak se k problemu postavi, popr. se tady potom poradne rozepisu... okna mas novy? za kolik kdyztak. kdyztak PS prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 no jenomze je potrhana uplne kazda linka. resim tuto zavadu s panem, co mi ji zpusobil. uvidim jak se k problemu postavi, popr. se tady potom poradne rozepisu... okna mas novy? za kolik kdyztak. kdyztak PS prosim http://www.vseprofirmu.cz/vodive-stribro-3...-s-50-dp-73270/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 schvalne sem dam fotku jestli to pujde slusne vyfotit. oprava touhle cestou je u me nemozna. navic mam na okne folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Kdyz mam extra zapinani na vyhrivany zrcatka, tak pri zapnutym vyhrivani zadniho okna se taky automaticky zapnou ty zrcatka, i kdyz mam knoflik otoceny na vypnuto? Je tam na tyhle dve veci jedna pojistka nebo ma zadni okno svoji a zrcatka taky svoji pojistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 řeší to 2 pojistky : pojistka č. 1 = el. zrcátka, relé zapalovače cigaret, el. sedadla, ostřik. trysky pojistka č. 26 = vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 čau kluci, dá se nějak přilepit ten plíšek s kontaktem zpátky na okno? Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 čau kluci, dá se nějak přilepit ten plíšek s kontaktem zpátky na okno? Díky za radu vcera jsem ho lepil elektrovodivim lepidlem a funguje jak ma neni trebe měnit cely okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Zdravim Vás po dlouhé době.Přišel na to někdo,proč u O1 málo funguje výhřev 5 dveří?Teď ještě není takový mráz a stejně to není ono.Zrcátka jsou ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Zadní sklo nikdy nebude teplé jako zrcátka, protože při tak velké ploše by hrozilo, že díky pnutí praskne. Drátky ohřejou sklo několik stupňů nad bod mrazu a to na rozmražení bohatě stačí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 jj nečekám že bude tak teplé jako zrcátka,ale na to jak to teď funguje je to bída.když jsem měl felicií tak to bylo úplně o něčem jiném.tam to jelo hodně rychle.u octy jedu hodně dlouho a je to rozmrzlé jen těsně kolem vláken.což se mi zdá málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Aha, tak to máš nějaký pokažený, protože když mám já zamrzlé okno, tak je to během několika minut rozpuštěné kolem drátků a max. do 10 minut je rozpuštěné celé okno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.