Martin_TDi Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Všechny moje pekelné stroje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Ta přistavovaná garáž je jen pro traktor? :) Tyhle kloubáky jsou snad nesmrtelný :) Kámoš ho zdědil po dědovi, je starej tak 25 let a pořád šlape jako hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Hlavně ten vjezd do garáže v baráku je brutální, tam bych asi GTIčko zlomil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Ti nebrzdí octa a tak jsi ji zapřel Roomem? Jinak to tékáčko je super, to jsou opravdu nesmrtelný traktory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 V mojí přistavěné garáži parkuju Octávku a TK-čko. Když mám kola na traktoru roztáhnuté na maximum do brambor jako teď, tak musím nejdříve autem ven a pak můžu vyjet traktorem. TK-čko jsem koupil před pár lety v dost zuboženém stavu, teďka je ve 100% stavu se servo řízením, je mu 33 let a bude sloužit ještě móóóc dlouho. Na tom druhém ostrém vjezdu má tchán problém najet s P206, moje vysoká Octavia nemá problém, ale GTi-čko určitě nee Zůstal bys viset na prazích. Octavia brzdí už výborně, ale pro jistotu jsem ji pojistil Roomstříkem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak čas dovolené se blíží, tak proběhla menší příprava na delší cestu: výměna řemene k altíku a klimě, kontrola podvozku, přebroušení a přeleštění předních světel a oprava ťukanců na kapotě a předních blatnících. Přední blatníky se podařily velmi pěkně, ale na kapotě je toho tolik, že je to zralé na přelakování. Zatím jsem to nejhorší zakapal lakovou tužkou. Ještě mě čeká čištění sedaček a tapeců na mokro, doplnit klimu a můžeme vyrazit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Dobrá práce! Takže ďubky od kamínků si jen zakapal opravnou tužkou a pak přebrousil leštěnkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Díky , jo na kapotě těch ťukanců bylo strašně moc, tak jsem to jen dobře očistil odmastil a zakapal lakovou tužkou. Po několika dnech jsem to přeletěl brusnou a leštící pastou+vosk. Časem to nechám přelakovat-není úplně to pravé ořechové při velkém mnoství. Na sluníčku je to vidět. S ťukancema na blatnících jsem si pohrál víc. Tam jsem to přebrušoval do roviny brusným papírem P2000 pod vodou a pak zase brusná+leštící pasta+vosk. Tohle vypadá velice solidně a skoro to není poznat. Teďka o víkendu přišla na řadu očista interiéru mokrou cestou včetně stropu. Dopadlo to slušně,fotky bohužel jen mobilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Fakt ti závidím ten čas věnovaný autu Já stihnul včera po týdnu a půl umýt a dnes jsme byli na houbách a auto je celý od prachu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 No tak ty ťukance jsem opravoval víc jak týden po chvilkách, takže s tím volným časem to u mě zase není tak horké. S volným časem bojuju každý den. To ten interiér byl za 3 hodinky hotový! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
katsi Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Vždycky za odměnu vidět podobně postiženého člověka Krásná péče !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Díky, asi jsem už fakt posližený, ale pokaždé když sedám do auta, cítím se jako doma v obýváku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Tak poslední příprava na dovolenou hotová , nechal jsem doplnit klimu po dvou letech-ubylo mi jen 150g. Při kontrole jsem ale jistil, že mi asi od zimy nefunguje hlavní větrák. Tak jsem ho zkusil rozebrat a přeměřit, bohužel byl KO. Tak výměna za nový nějaký německý Topran. Tak snad bude autíčko na dovolené fungovat bez problémů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Topran je OK, toho se bát nemusíš A v teple se už motor přehříval nebo jak si poznal, že nefunguje ventilátor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Právě že jsem to při normální jízdě nepoznal. Náporem se to stačilo uchladit a termostat mám zánovní. Až jak jsem byl na doplnění klimy, tak jsem si všimnul že točí jen malý větrák a velký stojí. Při zapnuté klimě se musí točit oba. B) To by se projevilo při první zácpě..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Tak jsme po dovolené v Chorvatsku, auto fungovalo bezvadně a na rakouskou naftu jelo mnohem líp ! No a aby nezlenivělo, tak odvezlo trošku čerstvého borovicového dřeva na pořez :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Tak to je super! Když se o Octulku tak dobře staráš, tak se ti musela odvděčit bezproblémovou dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak trošku doplnění a rozšíření čistícího, leštícího a voskovacího portfolia Měl jsem na starost 2 dvě naše auta, k tomu taťkové a tchánové a teďka mi přibyla ještě ségra (imigrant k japoncům -SUZUKI) a všichni chtějí na zimu a po ní naleštit a navoskovat. Ještě že mám leštičku, ale s tím volným časem je problém...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Nemálo kosmetiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Pár pracovních foteček z lesa, chodit do lesa pěšky se mi moc nechce Kufr je u Octy fantastický 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Taky jsem byl v lese na houby, nic jsem nenašel a akorát jsem měl strach že tam někde nechám RSovej nárazník A pak bylo mokro a v jednom přehupu jsem málem zůstal viset :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Kufr u OI je fakt parádní, křoviňák a jiné dlouhé předměty nejsou žádný problém převést ;) . Před 2 měsíci jsem vezl 2m dlouhé dřevěné lišty, nejdřív jsem měl strach jestli se do auta vlezou, ale pak jsem zjistil že by tam klidně vešly i delší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Martas ty jsi dabel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Ještě že mám zvednutý podvozek a pořádný plech pod motorem, tak si to do lehčího terénu můžu troufnout ! S taťkovou sériovkou bych už hobloval zem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 (upraveno) S tou sekačkou jsi sel na hriby :lool: Upraveno Září 14, 2013 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Martin_TDI: O kolik jsi zvedal octávku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Maroši, s kroviňákem jedině do lesa na hřiby a žena to pak sbírá Black-Jacku, Octávku jsem nezvedal já, mám na ní od novoty originální paket pro špatné cesty, což je stejný podvozek jako mají 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Tak po delší době zase jedna blbůstka, ale potěšila mě. Měl jsem už dost prodřenou kůži na řadičce (viz foto), tak jsem nejprve vyzkoušel černou koženou řadičku ze Superba 2, ale nakonec zvítězila rekonstukce kuže na mojí L&K řadičce u firmy MV service (Matěj Vepřek). Jsem moc spokojený-moc pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Marťas ta řadička je fakt perfektně opravená Ta ze SUPA taky nevypadala špatně, ale origo je lepší volba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Tolik kosmetiky nemám v pokoji na poličce natož v dílně Jinak pročítal jsem vlákno a psal jsi že na rakouskou ropu jelo auto líp. To znamená pocitově lepší výkon, nebo nižší spotřeba nebo hlučnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.