P2M Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Ta šňůrka je jako na vodním skútru, že když vypadneš (třeba tě vysaje vzduch škvírou v okně), tak se vytrhne klíč z zapalování a skútr/auto samo zastaví??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 na těch klíčích ti chybí Kačaba ;) něco obdobného Kačabě visí na háčku u zadních dveří, anebo musíš být spokojený s tuzexovým stromečkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 pozicky jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ta šňůrka je jako na vodním skútru, že když vypadneš (třeba tě vysaje vzduch škvírou v okně), tak se vytrhne klíč z zapalování a skútr/auto samo zastaví??? :D na moji epesní snurku s logem Metrostav mi nesahej .-) něco obdobného Kačabě visí na háčku u zadních dveří, anebo musíš být spokojený s tuzexovým stromečkem kua kde co? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 odraz ve zpětném zrcátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ta šňůrka je jako na vodním skútru, že když vypadneš (třeba tě vysaje vzduch škvírou v okně), tak se vytrhne klíč z zapalování a skútr/auto samo zastaví??? :D ta šňůrka ho poslepu navádí, on se jinak Karel musel vždy dívat na ruku, že se trefil na řadičku :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 ještě by se mu měla sehnat ta samolepa na přední sklo s schématech řazení, jako měl můj dědeček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 teď mě tak napadlo, není to řazení pod volantem ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 ja to vedel, ze s tou lakovnou specham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 ajaj, copak to, koukám, že i klempíř bude třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Březen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 no snad bude stačit klempíra, nechce se mi menit blatnik ale opet pani, tentokrate nedala prednost .. uhnul jsem co to šlo, ale nestačilo šlic mam i nazadních dveří, blatníku a kole, ale to snad pujde rozleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 jsi měl rovnou pojišťovně říct už minule, že chceš celolak , achjo, to je smůla, podruhé za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 tak hotovo, následky odstraněny, leštění a leštění a dneska na dvě hodky klempíř .. lakovat netřeba :-) klepmíř si teda řekl 2500 ... to me sejri ale tak furt zbyde vetsina penez od pojistovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 decánko v diesel stylu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Hezký pane, přesně jak má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Taky se mi to moc líbí tyhle koncovky můžu. A celý auto máš pěkný, za Tourana bych se rozhodně nezlobil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 dííík :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 po dlouhý době jsem si trochu zalakoval :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Podle me krok spatnym smerem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 ono to chce vidět naživo, té šedé (která je mimochodem tmavá, na fotce to tak nevypadá) je na autě více, takže v celku velice to bude velice dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 no je to těžký jardo, jak jsem říkal mojí ženě se to taky nelíbí :-( já myslím že v dnešní záplave žlutejch, modrejch, fialovej, oranžovejch a já nevim jakejch ještě příšernejch barev nejen zrcátek ale i kol apod není na tomhle co vytknout jak jsi správně připomněl, šedou nemám jen na zrcátkách ale i na všech mřížkách, masce, zadním prolisu v podspoileru a znaku ... tudíž zrcátka si o lak přímo říkali když se podíváš do katalogu audi tak jsou šedé doplňky dokonce za příplatek a k černé vypadají moc pěkně (zrovna minulej tejden jsem obhlížel nějakou A5) jasně že by bylo pěkné mít všechno v černý lesklý, ale pro mě to nepředstavuje žádnou míru nápadu ... rád zkouším něco jinak, ale při tom decentně ... proto tmavě šedá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 přesně tak, kombinace šedá a černá je super a v našich sférách neokoukaná a jedinečné, auto znám, přesně, zrcátka si o to říkala ..... já pořád špekuluju nad tím mým znakem .... musím něco vymyslet, protože to chci změnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 ten tvůj znak je fakt průser :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 No moc pekne, ja to auto proste zeru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 no však tvoje okta je taky super :-) a když tam vidím ty černé lesklé lišty ... hned si vzpomenu kdysi na svojí fabku ... taky to dost lidí nemohlo pochopit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 ty zrcátka chtěj chrom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 ten fakt lakovat neumim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 A prave, protoze rad zkousis, se chrom lakovat naucis :D :D Me to prijde dobre, FR i CUPRA od seatu ma tez zrcadla v alu look (tohle je mozna trosku tmavsi, ale na tmavsi barve seda mi prijde dobra!) Za me asi OK!! I ja bych si je strikl do alu hlinik, ale neumim sundat ty kryty zrcatek, spise se mi nad tim nechce laborovat.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 hehe, dík :-) čeče sundání je uplěn v poho, stejny jak u fabky a nejinak to bdue u tebe :-) vycvaknes sklicko a pak uz jenom par sroubku a pouzdro jde ven :-) jinak šedou určo nechám, jediný co me mrzi je prechod na černou, možná ho ještě zbrousim a prsknu šedou to pouzro proste celý, sice to nebude tak originální, ale čistější :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 proužek carbonu, stejně ho máš na určitých detailech, takže to bude pasovat ...... a bacha na kroky jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.