Martyp Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 No jde o to,ze by mohl byt vetsi prutok vzduchu a tudiz spatna priprava smesi... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Tak stalo se mi parkrat,ze treba na trojku nebo ctyrku sem seslapl plyn a auto nechtelo ject ,,jakoby" nenafoukalo turbo ... a kdyz jsem hned pustil nohu z plynu a hned seslapl tak uz to bylo dobre a normalne uz to jelo :) . Uvidim co to bude delat... zatim je to dobre. Prutok vzduchu tam urcite bude vetsi,protoze ta trubka ma vetsi prumer a nasazuje se na mensi prumer pres gumovou prechodku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 S tim prutokem jsem to samozrejme myslel v porovnani se serii,tudiz by to mohla vaha spatne vyhodnotit atd atd.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 To je nějaké divné, ne? To by potom to sportovní sání zcela pozbývalo smysl, kdyby se s tím motor a jeho řízení nedokázali poprat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 ono totiž pokud chceš mít sportovní sání, tak musíš vyhodit váhu vzduchu a obejít ji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Presne Daku. Misch: To mas recht,ale prave tyhle sani by mely byt "spocitany" na tyhle motory a proto by to nemelo delat problemy, jako treba Vaskovi Neuspeed na jeho RS kombiku..tam to maka dobre.. A jak ten Neuspeed,tak tohle KN maji normalne pripravu na vahu a melo by to makat.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 jak jsem psal.. známý má to KNko na mk5 GTIčku což je tušim taky BWA motor a bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Koukám ;) To jsem vůbec netušil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak dnes dorazilo z HotHatchShopu od Forge twintercooler . Sem zvedav az to tam dam .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Hezky pěkně, se nám ty úpravičky pěkně množí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 bol by som zvedavy, kolko koni to realne prida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Nepřidá to skoro nic, ale ve vedrech se mu ani jeden neztratí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 něco málo to přidá, ale hlavně od 200km/h to nebude tolik umírat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Tak cooler mam na aute. Na vykonu to asi nic moc nepridalo,ale za to ve vedrech je to bomba,to je znat ze to vic schladi vzduch. Jinak se chci , co byste mi poradili za barvu na kola ?? Budu je chtit nechavat prestrikavat , ale zatim nevim do jake barvy. Cerna asi ne,to by zanikly. Mam je oprjeskane od kaminku a taky obrubnicek :D . Nebo bych je nechal zrenovovat tak jak jsou ted v barvach,ale nevim kdo by mi to udelal do te kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 ja bych je nechal tak jak jsou, lepsi kombinace se asi tezko najde, podle toho jak te vzdycky vidim bych to tak videl, ty svetla jsou ve skutecnosti super :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 nechal bych je ve stejný barevný kombinaci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Me se taky libi tato kombinace, ale pochybuju ze bych nekoho nasel z okoli kdo by mi je zrenovoval. co jsem koukal na netu,tak kazdy se zabyva jen prestrikanim celeho disku, ale ja mam tu celni plochu lestenou a to ostatni je asi takova grafitova ... Baurak : dikes , taky se mi libi, a co me nejvic pobavi,kdyz mi rikaj znamy ze jak me vidi z dalky tak si mysli ze tam zadny svetla nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 co tak komplet vylestit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Já bych se taky snažil o tu kombinaci, co máš teď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Tak určitě by bylo zajímavý tam dát nějakou šílenou barvu výraznou. Ale pokud nejsi tohodle zastánce, tak bych dodělal černý zrcátka, to co máš těď na kolech v grafitu tak taky do černý a tu čelní plochu vyleštit (což mi přijde takový "levný") nebo jí fouknout do takového hrubého zrna stříbrné která bez bezbarvého laku vypadá jako opracovaný hliník (zrcátka stařích audi RS) nebo pod lakem jako taková hluboká kovová. Nejsou fotky cooleru? (na autě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 (upraveno) co benetacky prahy?? Upraveno Červenec 14, 2011 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 "silena barva" je hezka zalezitost ale urcite ne na tohle auto a tenhle styl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 "silena barva" je hezka zalezitost tak na pol sezony... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Ahoj Michale tak gratulace k vozu i když jsem ti to vlastně řekl už osobně :-))) Ten NEW IC máš už na autě tak to je super ....a samozřejmě chodí jak má ve vedru to jede jako v chladnu a snadno se to neunavuje :-))))) MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak kola jsem vyřešil, na jaře tam půjdou ze Superba II 18" . Jinak ted se mi dělá dvojče auta, akorát v měřítku 1:18 , tak jsem zvědav jak to dopadne, dělá mi to kamarád, který se zabývá minituningem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Marek dělá ten model? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 jo jo, Mara to dela. Ty ho taky znas? Co jsem videl od nej modely tak vsechny pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Nevedel by si od neho zistiť, ako sa mu to podarilo rozobrať? Ja som sa na to pozeral tiež, ale neprišiel som na to, ako to spraviť bez poškodenia a radšej som to vzdal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Zdravím Vás, tak přikládám svoje RSko. Je to benzínák 2.0TFSi . Uz ho vlastním něco málo přes rok,a zatím jsem s ním velice spokojen. Mám už na něm lehké úpravy,jako je, sání od KNka , sportovní nerezový výfuk ( zatím jen od katu do zádu) ale už takhle to má pěkný zvuk. Mám chip motoru. Kola Tomason TN5 19" s pneu goodyear. Drážkované kotouče ATE s deskama Ferodo RACING. Folie na oknech ( chci jěště nechat polepit sloupky na černo ) . Střecha taky ofoliovaná na černou lesklou. Jinak je to rok 2006 , a ted v létě jsem potkal srnu.... tak se předělávalo na Facelift ( líbí se mi víc než předFac ). Výbava Columbus + MaxiDot, climatronic, tempomat atd. Tak jsem zvědav na vaše reakce jak se líbí a nelíbí tieto iste Tomasony chcem dat aj ja v 18". Len mam trosku problem, ze pri rozmere 8,5x18 ET40 bude predok malinko vytrtcat spod blatnika ( cca o 1,5mm viac ako som mal pri 17"). Ked pozeram na tvoje foto, az tak moc to netrci, ja som mal 8x17 ET35 a predok bol trosku vonku. Vies mi poslat nejake foto kde je ten rozdiel vidiet lepsie ( podobny uhol fotky pripajam )? Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 (upraveno) Pujdes z 19" na leto do 18" jo?Ale covece nevim nevim,jak tyhle kola pujdou k tomu,jak mas karu upravenou..Bojim se,ze tobude krok zpet..Ne co se velikosti tyce,ale designu.. :( Upraveno Listopad 7, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.