Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

Tak stalo se mi parkrat,ze treba na trojku nebo ctyrku sem seslapl plyn a auto nechtelo ject ,,jakoby" nenafoukalo turbo ... a kdyz jsem hned pustil nohu z plynu a hned seslapl tak uz to bylo dobre a normalne uz to jelo :) . Uvidim co to bude delat... zatim je to dobre. Prutok vzduchu tam urcite bude vetsi,protoze ta trubka ma vetsi prumer a nasazuje se na mensi prumer pres gumovou prechodku

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak cooler mam na aute. Na vykonu to asi nic moc nepridalo,ale za to ve vedrech je to bomba,to je znat ze to vic schladi vzduch.

Jinak se chci , co byste mi poradili za barvu na kola ?? Budu je chtit nechavat prestrikavat , ale zatim nevim do jake barvy. Cerna asi ne,to by zanikly. Mam je oprjeskane od kaminku a taky obrubnicek :D . Nebo bych je nechal zrenovovat tak jak jsou ted v barvach,ale nevim kdo by mi to udelal do te kombinace

post-2875-1310547054_thumb.jpg

post-2875-1310547080_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Me se taky libi tato kombinace, ale pochybuju ze bych nekoho nasel z okoli kdo by mi je zrenovoval. co jsem koukal na netu,tak kazdy se zabyva jen prestrikanim celeho disku, ale ja mam tu celni plochu lestenou a to ostatni je asi takova grafitova ...

Baurak : dikes , taky se mi libi, a co me nejvic pobavi,kdyz mi rikaj znamy ze jak me vidi z dalky tak si mysli ze tam zadny svetla nemam :D

Odkaz ke komentáři

Tak určitě by bylo zajímavý tam dát nějakou šílenou barvu :pivo: výraznou. Ale pokud nejsi tohodle zastánce, tak bych dodělal černý zrcátka, to co máš těď na kolech v grafitu tak taky do černý a tu čelní plochu vyleštit (což mi přijde takový "levný") nebo jí fouknout do takového hrubého zrna stříbrné která bez bezbarvého laku vypadá jako opracovaný hliník (zrcátka stařích audi RS) nebo pod lakem jako taková hluboká kovová.

Nejsou fotky cooleru? (na autě)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdravím Vás, tak přikládám svoje RSko. Je to benzínák 2.0TFSi . Uz ho vlastním něco málo přes rok,a zatím jsem s ním velice spokojen. Mám už na něm lehké úpravy,jako je, sání od KNka , sportovní nerezový výfuk ( zatím jen od katu do zádu) ale už takhle to má pěkný zvuk. Mám chip motoru. Kola Tomason TN5 19" s pneu goodyear. Drážkované kotouče ATE s deskama Ferodo RACING. Folie na oknech ( chci jěště nechat polepit sloupky na černo ) . Střecha taky ofoliovaná na černou lesklou.

Jinak je to rok 2006 , a ted v létě jsem potkal srnu.... tak se předělávalo na Facelift ( líbí se mi víc než předFac ).

Výbava Columbus + MaxiDot, climatronic, tempomat atd.

Tak jsem zvědav na vaše reakce jak se líbí a nelíbí :palec:

tieto iste Tomasony chcem dat aj ja v 18". Len mam trosku problem, ze pri rozmere 8,5x18 ET40 bude predok malinko vytrtcat spod blatnika ( cca o 1,5mm viac ako som mal pri 17"). Ked pozeram na tvoje foto, az tak moc to netrci, ja som mal 8x17 ET35 a predok bol trosku vonku. Vies mi poslat nejake foto kde je ten rozdiel vidiet lepsie ( podobny uhol fotky pripajam )? Dik.

post-13610-0-83421800-1320614857_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...