michalRS2 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Ty MTMka vypadali pekne,teda kdyby se dali prelakovat,ale to je ted jedno. Do jara mam jeste docela cas,na vybrani kol. Kazdopadne pujdu do nakych co maji ET45 a vice,abych nemel problemy se skrtanim v podbehach. Jinak se chci zeptat,dnes jsem jel za autem a odlitl od nej kamen,tak mam praskle celni sklo,koukam na netu a uvadeji nejake ,,sungate" tak se chci zeptat co to znamena ? Co takhle ctu tak kazdy pise o tom neco jineho. Ted tam mam klasicke zelene. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 ahoj, nemas to zase skoro v serie, dnes jsem te podle me videl a nestacil jsem divit? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 (upraveno) jj,mam tam obyc naraznik,masku,podvozek atd. Byla to takova zimni uprava :) Upraveno Únor 21, 2012 uživatelem Ol@f necituj primo predchozi prispevky prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Je to sklo menší prospustností UV záření teď už to mají nově vyrobené skla standartně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Jen doplnim, že to sklo hází takové odlesky do fialové. Je to dost vidět třeba na renaultech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Vim jak to maji renaulti. Uz sem to videl i na octavii , konkretne modre RS, a nevypadalo to spatne. Taky je ale o dost drazsi nez klasicky zeleny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Nemáš připojištěný čelní sklo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 mam myslim že snad na 10tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Tak dnes mi dorazila ,,roura od kamen" , místo středového tlumiče výfuku . Jinak o víkendu proběhl upgrade palivové pumpy od Autotechu. Vřele doporučuji kdo chce jít s výkonem u TFSi víš. Nečekal jsem nějaké výrazné zlepšení,ale co jsem to tam dal,tak auto jede jak prase . Hlavně 3st,4st a 5st tahá ted o mnoho více, sice si to víc vezme,ale to je fuk. Výrobce udává o 50% více propustnosti paliva Tak jěste pořadnej soft,a asi budu už spokojenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Pumpu mám taky v plánu. Jak byla složitá montáž? Co jsem četl na forech tak je dost případů, že pumpa začne prochcávat z důvodu špatné instalace. Mám v plánu tuhle, je to již sestavené http://hpfpupgrade.com/Products/Show/Volkswagen/2.0T+FSI/Audi+and+VW+DIY+Fuel+Pump+Upgrade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Tak to je paradni!!Jen tak dal pak to bude mit 300koni!! kurna priste si kupim taky TSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Instaloval sis ten výfuk sám? Musí se vyvěsit zadní náprava nebo stačí třeba montážní jáma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 montáž nebyla ani moc slozita,spis co bylo nejhorsi,tak z pumpy povolit ty privodni trubky,jsou ze spoda jedna byla v poho,ale k ty druhy nebyl skoro pristup, jinak vse v cajku. jak je v tom obrazku cely to slozeny,tak to byla otazka asi minuty :D . Zatim nic nechcije,je pravda ze jsem radeji podmazl gumicku co je na cely pumpe. Princes : ale ja mam TFSi nee TSI vasek: hale jeste nevim, cat-back mi davali primo ve sportmotoru,je pravdu ze sem tam byl cca 3hod. Predni dil jsme montovali u kamarada na zvedaku,cca tak hodka prace. Dnes tam dame tu trubku,ale nevidim na dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Jo ja vim vsim sem si toho nechtelo se mi to uz pak opravovat kolik to ma v serii kw?? ta TFSI? 145kw?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 + 2kw serie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 jj vlastne porad nato zapominam ze to ma 147kw..ted jsem to projizdel cele vlakno znova bo jsem jaksik opomenul co za auto mas a co s nim delas...ale uz jsem si ozivil predstavu a musim rict ze paradni...mam neco podobneho akorad ten vykon tam nemam Fakt krasna a nadupana!Od Benetu ty veci paradni! Chtel bych videt na zivo a projet se...fakt mas muj obdiv hodne se mi libi ted k te cerne masce je fajn ze ty podspojlery jsou cerne uz to tak nerazi a jeste ty zrcatka dej do cerne a bude to uplne pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 michale jakeho myslis ze dosahnes vykonu az nechas udelat soft na miru upravam? myslis ze tam bude pres 200kw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Hóóódně luxusní kára..smekám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Na kolik vyšla ta pumpa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 ta pumpa stoji 11500kc na hothatchshopu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Mišáku, pojedu si pro ten nárazník tak se u tebe stavím a nějak se dohodneme doufám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 s těmito komponenty dosáhne cca 280PS a krouták přes 400nM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 tak to odpovida neco malo pres 200kw to uz je peknej vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 to je brutus!Ja tam mam 145koni a jsem spokojeny a 200kw?? :P to uz bude kuwa maras!To uz by chtelo 4kolku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 princes : Dikes,mam jeste v planu zadni difuzor Benet. Tak zrcadla mam tak tyden uz face a cerne leskle :D Musim nahodit novy foto,az bude zas na aute podvozek a kola. Jinak ta tva je hodne zajimava,hlavne ts barva ;) Barty : hale myslim si ze by bylo realnych tech cca 280koni, ale zatim jeste nevim jestli chvili nepockam s tim softem, premyslim totiz jeste o turbu K04 a vstriky RS4 :D . Ale,asi tech 280 by uz stacilo, prozatim snb-rider : pumpa me vysla na 360dolaru, primo od CTS TURBO z ameriky Hurikan : Jj, klidne se zastav , jsem kazdy den na namesti,tak se muzeme dohodnout Vasekk : tak trubku mam namontovanou, a je to neskutecny, nadherne a brutalne to duni , myslim ze chybu neudelas s Milltekem. Kdyz jedu klidnou jizdu,tak skoro ani nevim ze tam mam vyfuk,ale kdyz za to vezmu tak je to slyset snad pres pul mesta :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 RS4 ne, s těma jsou problemy. Koukej po S3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Ok,takze myslis ze z S3 budou lepsi? Jinak video s trubkou :D je to nataceny mobilem,takze nic moc,v realu to ma mnohem lepsi hlas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 docela srnda ze projedes okolo a zacne houkat alarm :D jinak zvuk to ma libovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 na RS4 jsem dost četl problémy s kouřivostí a rada byla použít S3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 michalRS2 - heeej to je mazec to auto,pekny tah a zvuk,s tim alarmem to je mazec no jinac diky za auto tvoje se mi libi hodne a furt koukam co dalsiho tam mas je fajn ze tam mas ty facelift zrcatka v barve..vidim ze si rozumime,pockej az to taky vid dodelam nahodim ti foto zatim to je tak no ale neboj bude to jinak Tobe drzim palce a tesim se na dalsi upravy co provedes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.