Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Tak trochu to tady oživím. Dnes jsem byl s koktou na chipu,u Mvoleska, a jsem spokojen s upravou. Před upravou se naměřilo 238koni,to jsem byl docela mile prekvapen. A nyní po uprave a sladění je tam krásných 273kobyl a krouták mám 365Nm. Znát už to je poměrně hodně, jede to parádně.

Prozatím mi to stačí,ale poohlížím se už po turbu K04,vstřiky a pumpu do nádrže :wub: .

post-2875-0-03844200-1334695110_thumb.jpg

post-2875-0-23554200-1334695294_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak rozdil tam je docela velky. Ted jde o to,jestli tam nebylo vic uprav. Protoze mi je divne ze to toci 7414 otacek. Me co vim tak to toci max 7tis,pak uz tam je omezovac. Je videt i podle tech grafu,ze jsou dost rozdilne teploty vzduchu,to si myslim ze vykon taky ovlivni. Co TFSI to asi original :rolleyes: . mam tam sice sani od KNka,ale filtr jsem vyhodil a dal tam obyc papirak a vaha je vyrazena

Odkaz ke komentáři

Tak to sani tam je KN kit69 , ale po case jsem vyhodil ten hrib co byl u toho a nahradil jsem to klasickym papirovym filtrem co se dava do FSIcka , trosku upravy a padnul tam jak vysitej. Ale ted otazka,jestli to nebrzdi privod vzduchu.

hurikan : Zas az tak moc velky rozdil uz to neni, budes muset nastoupit abys to posoudil :lol:

post-2875-0-88055400-1334737875_thumb.jpg

post-2875-0-34503300-1334737885_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak kola to taky ovlivni, to mi rikal i mvolesko, vaha hodne rozhoduje. Ono i ty brzdy vazi taky o dost kilo vic nez 312mm. Filtr jsem menil kuli tomu ,ze kdyz jsem se kouknul zevnitr toho KNka proti svetlu,tak tam jsou videt malinkate dírky a myslim si ze to propusti vic prachu nez ten papiram. Nekde na foru sem cetl, ze nekomu kuli KNku ( uz nevim jestli to bylo primo kn nebo jina znacka) se znicilo turbo...

Odkaz ke komentáři

Na tom videu to vypadá dobře ale ještě líp v reálu, nedávno jsem zamykal vrata a uslyšet takové lehké vibrace, okna se třásly, lampy před autem skoro zhasínaly a já si řekl, počkám na toho kluka abych se pokochal!!! No neměl jsem to dělat, akorát mě zase nasral :lool:

Berte mě z rezervou, je to brutus! :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak zkouším jestli by o to měl někdo zájem, kdyby ji a prodalo se to, tak bych šel už do nějaký nafty. Bud by to byl golf VI GTD nebo passat CC .

Jinak foto dvojčat :D

MIchale máš ji pěkně vymazlenou !!! kdo ti dělal ten model ?? a kolik přibležně vyšel ?? :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...