Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

Michak K : Tak to už je pěkný výkon, hlavně ten krouták bude u tebe parádní. Ale ta váha je tam hodně rozdílná . Kolik má ta tvoje audi , to bude neco kolem 2T ne?

Luigi5 : Tak možné to je, okolo mělníka a neratovic se motám každý den. Ale už od silvestra nejezdím RSem, mám ješte jedno auto do města a na couračky, Astru F 1.4 biggrin.gif .

Tak chystám upgrade S3 setup cool.gif, vstřiky už mám doma , různý hadice a trubky . Akorát mi už chybí jen turbo z S3. Výkon by mohl být pak nad 300koní

Odkaz ke komentáři

Dle TP 1920kg no, pod plynem drzi pekne stopu, hlavne diky quattru, ale ta vaha je znat, ze se s tim auto pere. Zatim se mi ale na suchu nepovedlo ESP rozblikat :lol: . Uvidime, co s tim udela snizeni, ktere asi planuju.

Jinak po chipu by mel byt kroutak necelych 650, ale porad nevim, kdy do toho pujdu, rikam si, mam to chvili a hned to cipovat :D, na co bych se tesil pak?

Odkaz ke komentáři

MichalK: tak váha je to dost velká oproti octavií. Ten kroutak je brutal, to se mi líbí u ty nafty :) .tak potom by ses třeba mohl těšit na nějaký hibridni turbo ne?

Vevca: díky moc, vzhledové se mi to taky líbí, ještě porešit ten výkon a budu max spokojenější :). Akorát co mě štve, že nedělají ty černý přední lampy jako má fabie montecarlo.

Odkaz ke komentáři

ee už jsem to viděl rozřezané a slepené dohromady a fujky fujky, už jsem to dělall hodněkrát, jen musím sehnat roztřískané světlo face a zkusit si to nedřív v troubě na nečisto. :palec: Abych věděl jaký stupně jaký nástroje použít, na fiatácký a Fabiacky světla jsem expert, ale toto nevím B)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Díky hoši rolleyes.gif . Zatím sem si ještě pořádně na ně nezvyk, byl jsem zvyklí na ty Tomasony, ty sem měl dlouho,ale změna je život. Hlavní je, že se s těmito kolama vyřešilo škrtání v podběhách .

snb-rider: Ani jsem nad nima nepřemýšlel , ale pak přišla výhodná koupě, tak sem je hned vzal biggrin.gif

K té bílé : Vlastní ji kamarád co bydlí taky v Neratovicích , má to teda jako služebáka, je to naftové RS + nějaká zazračná krabička na chip od REVO ( kůli záruce ) . Podvozek jezdí Vmax, zadní LED světla... celkově ji má moc pěknou .

Odkaz ke komentáři

Michi zas tak nepřeháněj , taková pecka si myslím že to zas není , ale jede to slušně a zvuk se mi taky dost líbí biggrin.gif. S tím kámošem dám ještě vedet, jestli by taky dorazil. Já nejspíš dorazím, bude se snažit přiject už dřív snad na tu 6 mi to vyjde , jinak to byl fajnový srázek a i to místo mi vyhovovalo palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...