michalRS2 Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Michak K : Tak to už je pěkný výkon, hlavně ten krouták bude u tebe parádní. Ale ta váha je tam hodně rozdílná . Kolik má ta tvoje audi , to bude neco kolem 2T ne? Luigi5 : Tak možné to je, okolo mělníka a neratovic se motám každý den. Ale už od silvestra nejezdím RSem, mám ješte jedno auto do města a na couračky, Astru F 1.4 . Tak chystám upgrade S3 setup , vstřiky už mám doma , různý hadice a trubky . Akorát mi už chybí jen turbo z S3. Výkon by mohl být pak nad 300koní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Dle TP 1920kg no, pod plynem drzi pekne stopu, hlavne diky quattru, ale ta vaha je znat, ze se s tim auto pere. Zatim se mi ale na suchu nepovedlo ESP rozblikat . Uvidime, co s tim udela snizeni, ktere asi planuju. Jinak po chipu by mel byt kroutak necelych 650, ale porad nevim, kdy do toho pujdu, rikam si, mam to chvili a hned to cipovat :D, na co bych se tesil pak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 P.S: to tvoje vypadá uplně přesně jak chi aby vypadlo to moje, až na to že je to kombi :lool: Kurna, je vidět že máš vkus, jediná změna budou (a jsou) červený brzdy. Takže palec Hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 MichalK: tak váha je to dost velká oproti octavií. Ten kroutak je brutal, to se mi líbí u ty nafty :) .tak potom by ses třeba mohl těšit na nějaký hibridni turbo ne? Vevca: díky moc, vzhledové se mi to taky líbí, ještě porešit ten výkon a budu max spokojenější :). Akorát co mě štve, že nedělají ty černý přední lampy jako má fabie montecarlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 kurna už se na to vyser, na to vykrádání té hlavy :lool:. Taky špekuluju jak to vypéct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 U me bude flexa jeste tepla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 ee už jsem to viděl rozřezané a slepené dohromady a fujky fujky, už jsem to dělall hodněkrát, jen musím sehnat roztřískané světlo face a zkusit si to nedřív v troubě na nečisto. Abych věděl jaký stupně jaký nástroje použít, na fiatácký a Fabiacky světla jsem expert, ale toto nevím B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak konečně už taky na letních, jinak proti lonsku změna kol z Tomasonu TN5 na orginál VW Glendale 19" + nové komplet zadní chlazené brzdy 310mm . Foto z mobilu kvalita nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Čéče moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Díky moc , akorát to bude asi chtít ještě podložky tak 1cm jsou hodně zalezlí, ET51 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 uplne nadhera pane!!! ;-) fakt pekna ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Moc hezky. Kámoš teda taky pěknou ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoyas Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 super obe su uplne skoda ze v mojom okolo neni viac upravenych octavii :/ alebo aspon nikoho nepoznam :D ... ale mas to moc moc pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Perfektne jej pasuju, hadam este lepsie ako GTI-cku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak jako obě jsou mooc pěkný, nakonec kola GTI ED35? :) Jinak ta bílá se parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Díky hoši . Zatím sem si ještě pořádně na ně nezvyk, byl jsem zvyklí na ty Tomasony, ty sem měl dlouho,ale změna je život. Hlavní je, že se s těmito kolama vyřešilo škrtání v podběhách . snb-rider: Ani jsem nad nima nepřemýšlel , ale pak přišla výhodná koupě, tak sem je hned vzal K té bílé : Vlastní ji kamarád co bydlí taky v Neratovicích , má to teda jako služebáka, je to naftové RS + nějaká zazračná krabička na chip od REVO ( kůli záruce ) . Podvozek jezdí Vmax, zadní LED světla... celkově ji má moc pěknou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Je to tato, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak jestli to byla výhodná koupě tak jo, protože na netu jsou za raketu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 to je raketa panečku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BiFF Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Pekne sice ty cerne kola na te stribrne se opticky schovaji ale jinak super a ta bila naaadhera :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 (upraveno) Pánové, měl jsem možnost tohle auto vidět v pátek naživo a musím říct, že pecička! A ten zvuk Michale, nedorazili byste v pátek oba i s kamarádem?? Upraveno Duben 22, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 V patek nekde nejaka verejna akce ? Nejspis budu pobliz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 v pátek v 18:00 na Shell na průmyslový ve směru na Hostivař, jen já nebudu, v 18:30 jdeme do Zoo :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 hmmm znamenam si, uvidime... Tome co meeting pred tim nez pujdes do ZOO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Michi zas tak nepřeháněj , taková pecka si myslím že to zas není , ale jede to slušně a zvuk se mi taky dost líbí . S tím kámošem dám ještě vedet, jestli by taky dorazil. Já nejspíš dorazím, bude se snažit přiject už dřív snad na tu 6 mi to vyjde , jinak to byl fajnový srázek a i to místo mi vyhovovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Taky se chystam dorazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ja asi dorazim buhvicim,striky maj menit od 9:00 v Tukasu,takze auto bude sice blizko ale snad to stihnou...taky netusim jak dopadne ten problem o kterem pisu v mojem vlakne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak mensi novinka cerne lampiony upravene pomoci navodu od LiboraF,akorat blinker jsem nechal cerny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 paradni!Mas ji krasnou!Aspon vidim jak vypadaji zrcatka face v black pianu!Myslis ze je mam taky dat nebo nechat v barve?Viz me vlakno,díky za pomoc pri rozhodovani bo ja furt nevim :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.