Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Doporučené příspěvky

Mam GSMII a Samsung Galaxy Note 2. Pri importu kontaktu se vzdy telefon odpoji. Koukal jsem se do seznamu podporovanych telefonu a tento tam neni. Protoze se toto neustale opakovalo, tak jsem pri vyzvani o povoleni pristupu GSMII ke kontaktum telefonu na telefonu zaskrtl volbu neptat se priste a klikl jsem zrusit. Sice nemam kontakty v maxidotu a v radiu, ale alespon mi HF funguje. Otazkou je, jestli tenhle telefon nejaka skoda HF sada podporuje, ale podle excel sheetu na Skoda Auto ne. Kazdopadne ja nepotrebuju cist, kdo mi vola nebo komu volam....stejne to nabudsim na telefonu, kterej mam v drzaku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Poradi nekdo, mam GSMIII (MR2009 FL), upgradoval jsem na telefon na S. Galaxy S4 (I9505) a nedari se me to sparovat pres rSAP.

Pres BT se to najde, zparuje, na telefonu zadam kod, ktery si vyzada auto, zaskrtnu info k rSAP, a GSMIII stale pise se pripojuje...

Nakonec to po nejake dobe spadne s tim, ze nenalezl komp. telefon a snazi se pripojit k tem, ktere byly zparovany drive (stare dobre Nokie...).

K zadani PIN se to vubec nedostane, telefon ukazuje sparovani.

Vim, ze jsou na Google Play pomocne aplikace pro spravne rozchozeni jak rSAP, tak PBAP, ale je jich vice a netusim, ktere presne se hodi v tomto pripade.

Diky za pripadnou pomoc.

Odkaz ke komentáři

Jakou mas jednotku mne S note 2 funguje bez problemu Mam GS III a GSM II musi fungovat na 100 proc...

má GSMII 729A

Tak snad ma Rolbar pravdu, kazdopadne to v patek urcite zjisti. Zatim to neresim, i kdyz zacinam pocitovat, ze mi vadi, kdyz nevidim kdo mi vola na maxidotu a musim koukat na telefon.

Odkaz ke komentáři

To omricon... Jakou jednotku mas v aute... premiovku predpokladam ale SN, mne Note 2 i S3 rsap bez problemu ... vetsinou kdyz to nefunguje korektne je problem v telefonu.... skus udelat tovarni nastaveni a zkus to znovu sparovat pres rsap... jinam neporadim...

Jakou presne mam jednotku nevim (asi to bude vedet Rolbar), je to Premium, a telefon je zcela novy - neni duvodu delat nejake tovarni nastaveni, je to jeste "virgin".

Odkaz ke komentáři

Ktera jednotka podporuje SMS a hlas vytaceni pres radio. Sehnal jsem jednotku 3C8035730D zprovoznil ale nejde prepnout na maxidotu MFA, AUDIO atd. je tam jen telefon. Kdyz zmacknu packu tak to skoci vzdy do menu telefonu. Mam MR2007 vymenene FL budiky radio BOLERO. Neni treba vymenit podvolantovku za CH mam tam 1K0953549AQ.

Diky

Odkaz ke komentáři

Čau chlapy. Řeším kamarádovi na firmě problém s připojením telefonu k instalované HF.

Popíšu situaci.

Škoda Octavia II - poslední model před OIII. Zatím nevím číslo jednotky, ale snad se podaří rozchodit Etka. Pod sedačkou spolujezdce jsme ji nenašli :-(

Telefon HTC One - poslední model. Telefon se připojí, není problém listovat v seznamu. Jen při vytáčení hovoru není slyšet vyzvánění. Ať už se volá z telefonu připojeného popřípadě z telefonu jiného. Po přijmutí hovoru není slyšet v HF stále nic. V telefonu je zatržené používání HF pro zvuk hovoru. Android poslední verze.

V druhé - stejné Octavii - stejný problém.

S jiným telefonem - Samsung S III mini se v telefonu ukáže že je spárováno a připojeno, ale v radiu Amundsen není žádné připojené zařízení. Co jsem našel na netu, tak S III mini má snad Bluetooth V4 a ta snad připojit nelze. No nevím, ale je to jedno. Řeším jen to HTC.

Na servisu Škoda bylo vyzkoušeno, že se Android normálně připojí. Typ telefonu nevím, nebyl jsem přítomen.

Zkoušet apl. rSap bez rotu telefonu asi smysl nemá, páč je telefon firemní a v záruce.

Neporadíte někdo pls? Díky

Edit: Tak jsem zjistil, že to je Amundsen plus, tedy RNS 315 a ta má v sobě již HF sadu. Tam se asi nic moc měnit nedá ... jdu zjišťovat, jaké telefony se s tím dají spárovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jakou mas jednotku mne S note 2 funguje bez problemu Mam GS III a GSM II musi fungovat na 100 proc...

Tak po prechodu na GSMIII Samsung Galaxy Note 2 funguje bez problemu - diky Rolbarovi :palec: . S GSM II 729A dochazelo k neustalemu odpojovani a pripojovani pri stahovani telefonniho seznamu. Nepomohl ani reset telefonu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...