Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Doporučené příspěvky

5P0862035 columbus nepodporuje. Vzhledem k tomu, že máš tel. SGSII tak bych tam dal rSAP jednotku 5N0 035 730 B nebo C a vše ti bude fungovat. Navíc budeš mít i sms na maxidotu.

Původní jednotka 1Z0 035 729 s Columbusem nekomunikuje?Jednotka 5N0 035 730B by k sehnání byla,ale půjde mi to spárovat s telefonem i v Před FL autě.Navíc dnes jsem měl auto na diagnostice a Columbus házel chybu mikrofonu,předpokládám že využívá mikrofon z BT HF ale jednotka musí být sním compaktibilní.Nebo se pletu?

šlo by v případě jednotky 5N0 035 730B o něco takového?

post-36296-0-96193900-1392915899_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jirka_ai1: Ano jednotka 5N0 035 730 B (nebo i s C) ti v předFL fungovat bude jinak bych ti ji nedoporučoval. Je potřeba mít telefon s rSAP a ten Galaxy SII má. Ten obrázek v příloze je moc malej, takže nevím co myslíš.

boby77: 5N0 035 730 D Columbuse podporuje ;)

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři

Alessi:Takze se jedna o jednotku GSM III,kdyz bude komunikovat pres rSAP?Dala by se pouzit i jednotka 5N0 035 730 B treba z passatu kde je cerveny Maxidot?..bude fungovat i kdyz mam v aute drzak na adapter telefonu,to jsem poprve zapomnel napsat..:-)..doufam ze jo..:-)..tim padem budu mit 5P0 862 035 na prodej..:-)

Odkaz ke komentáři

Taaak jednotka 5N0035730B uspesne namontovana a je to super,sms na Maxidotu zobrazeni a ovladani na Columbusu..:-)..jeste domontuju GSM antenu a necham nakodovat..neni tu nekdo z okoli Brna kdo by to zvladnul nakodovat aby fungovalo hlasove ovladani na Columbusu,jednotku telefonu a popr.nahrat i nejnovejsi mapy a firmware do O II Pred face...jinak diky moc za rady..:-)

Odkaz ke komentáři

Taaak jednotka 5N0035730B uspesne namontovana a je to super,sms na Maxidotu zobrazeni a ovladani na Columbusu..:-)..jeste domontuju GSM antenu a necham nakodovat..neni tu nekdo z okoli Brna kdo by to zvladnul nakodovat aby fungovalo hlasove ovladani na Columbusu,jednotku telefonu a popr.nahrat i nejnovejsi mapy a firmware do O II Pred face...jinak diky moc za rady..:-)

hlasové ovládání columbuse není jenom o kodování! nutné zapojit, mit správný fw a správně nakodováno.. můžu udělat komplet v Humpolci

Odkaz ke komentáři
Guest elefirma

Prosím o radu mám v autě Octavia II fl 2009 nainstalováno toto:

Adresa 77: Telefon
Řídící jednotka SW: 1Z0 035 729 D HW: 1Z0 035 729 D
Kódování: 0010466

Vše funguje OK až na přehrávání hudby z mobilu. Nevíte jestli tato jednotka GSM toto umí a jestli ano jaké mám napsat kodování.

Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest Polak_M

Ahoj,

Poradite nekdo jak pripojit telefon s Android 4 k moji Audience s MP3? Mam OII mr. 2006 s maxidotem a MF volant (jen radio, ne telefon). Pod sedadlem spolujezdce krabku nemam. Kolik by cca takova prestavba stala?

Odkaz ke komentáři
Guest Polak_M

Projel jsem tohle vlakno komplet, ale porad netusim, jakou jednotku a kabelaz sehnat. MF volant ma jen tlacitka pro ovlafani radia. Bude nejak funkcni i s telefonem? Jakou jednotku koupit, aby zobrazovala ma maxidotu a dalo se do nej natahnout tel seznam?

Odkaz ke komentáři

Záleží na tom jestli chceš jednotku s rSap (pokud ho tvůj telefon umí) a nebo ne ?

Když nemáš MF pro ovládání tel. tak je logické, že s nim telefon ovládat nepůjde. Budeš ho ovládat pravou páčkou.

Kabeláž ti bude stačit třeba tahle http://skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=125&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|GSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD

popř. ti ji můžu dodat i já ...

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři
Guest Polak_M

Dalo by se volant predelat na telefon, nebo je poteba komplet vymena? Nejsem si jist, jestli funguje na androidu bez rootu rSap. Kolik by cca vysla kompletni prestavba auta v pripade rSap a bez nej? Bude telefonni seznam fungovat na maxidotu?

Odkaz ke komentáři

Ahoj profíci

Neviem či sa pýtam správne a či mi niekto odpovie ale mam takýto problém.

Mám škoda octavia 2 FL rok vyr 2009. Mám v aute bluetooth handsfree. Toto handsfree fungovalo bez problémov s telefónmi NOKIA. Teraz je ale situácia iná. Handsfreee mi nekomunikuje (ani nenájde) mam teraz telefón android.

Preto by som potreboval radu čo s tým. Na fóre som zistil, že treba zameniť jednotku ktorá sa nachádza pod sedadlom spolujazdca.

Teraz mam číslo: 5N0035730B

Vie mi niekto prosím poradí´t za aký typ jednotky (číslo označenie atď) ju treba zameniť aby sa mi to spárovalo s android telefónmi prípade apple?

Ďakujem.

PS. Neni som členom klubu ale dúfam že mi niekto poradí ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...