Přejít na obsah

Přestavba na facelift

Guest Atila

Doporučené příspěvky

Hoj predelavam zadni naraznik pred face na face a mam jeden dotaz.. Sehnal jsem si obe bocni vyztuhy pod svetlama na face ale jak jsem je chctel nasadit jsem zjistil ze mi chyby nejaky skoub nebo dira v karoserii kam muzu tu vyztuhu pripevnit... Jednim sroubem se chyti v poho (je to stejne jako pred face) ale druhy sroub v karoserii neni. Muze nekdo pomoct jak to tam mam dostat. Mam ho normalne vyvrtat a nasadit sroub nebo jste to nechali uplne tak. Mam ho ted zadni naraznik nasazen ale moc pod svetlama nedrzi... Jeste jeden dotaz menili jste stredni vyztuhy pred face na face??? Dik za pomoc...

viz obrazek Nový objekt - Rastrový obrázek.JPG

Odkaz ke komentáři

myslel jsem ty stredni leva a prava... zatim mi ale nikdo nenapsal jak upevnit druhej sroub na drzaku pod svetlama... Princes mi psal ze to ma chycen jenom jedim ale to se mi nechce je to takove nijake... samo jak se nasadi naraznik se to chyta 2 plastovyma spuntama. Ja ale resim jak chyti dvema sroubama ke karoserii ten jeden drzak... pomuze nekdo ???

Odkaz ke komentáři

Hej no ja jsem zvědav jak bude vypadat ta moje předělávka... :-) uvidíme. Nepředělávám to na FL RS ale na FL klasiku. RS nárazník má dneska každý tongue.gif. Jsem to viděl na srazu. Co přijela nějaká FL tak předěláno na RS je fakt že se to škodovce povedlo.

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

tak dej jen predni naraznik z RS tak jak to mam ja!Je fakt pekny a navic ma ledky a vypada to lepe..ale je to tva volba..zadni narazniuk jsem nechal normalni FL protoze nemam RS a nedaval jsem ani znaky...takze mam svoje upravene auto nemam to komplet na Rs ani volant nemam s RS znakem a perforovanej i kdyz je to jedno....ja byt tebou dam tam RS FL naraznik ale bude to vypadat pekne i s tim klasickym libi se mi oboje ja ho volil kvuli ledkam! :palec:

Odkaz ke komentáři

O ta světla ani nejde, co jsem koukal na origo, tak to mají podobně! Zvednutí toho nárazníku by vyřešilo vše....

Jde mi hlavně o tu mezírku mezi nárazníkem a maskou! Nechce se mi hejbat s celou tou výztuhou pod nárazníkem, a ani nevim jak na to, navíc se bojím, že to rozhodím úplně a už to nedam dohromady!

Není teda nějakej jednodušší způsob jak se zbavit té mezery? :-(

me to pripada ze to mas trochu nize..aj pod tema svetlama to je niz myslim celkove..neda se jséste zvednout???

zkus to jeste vice dopasovat...urcite to jde...je to ale mazec vsechno spasovat svetla blatniky naraznik :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tak to ti moc neporadim...ja tam mam taky trosku mezeru a mam to trosku vystrcene pritom svetla jsou dole zaroven s naraznik..ono spasovat to presne asi nepujde uplne..porad tam zustanou nejake mezery...ja bych to mozna az tak neresil..tak to nejde moc videt jen z toho uhlu cos to vyfotil....

Mozna ti poradi vetsi a zkusenejsi odbornici!! :pivo::palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to to mám zhruba stejně! Díky za obrázky. Trošku jsem se uklidnil.... :-D

Až bude čas, tak ten můj křáp nafotím a naperu to sem! :-)

Dobře si s tím autem zahejbal od tvé poslední fotky: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6537&view=findpost&p=1201775

... černá maska, střecha, mračítka, deštovej senzor - slušný! Ale mračítka bych sundal.... ;)

Odkaz ke komentáři

Hoj predelavam zadni naraznik pred face na face a mam jeden dotaz.. Sehnal jsem si obe bocni vyztuhy pod svetlama na face ale jak jsem je chctel nasadit jsem zjistil ze mi chyby nejaky skoub nebo dira v karoserii kam muzu tu vyztuhu pripevnit... Jednim sroubem se chyti v poho (je to stejne jako pred face) ale druhy sroub v karoserii neni. Muze nekdo pomoct jak to tam mam dostat. Mam ho normalne vyvrtat a nasadit sroub nebo jste to nechali uplne tak. Mam ho ted zadni naraznik nasazen ale moc pod svetlama nedrzi... Jeste jeden dotaz menili jste stredni vyztuhy pred face na face??? Dik za pomoc...

viz obrazek Nový objekt - Rastrový obrázek.JPG

Tak dneska jsem dodelaval ten chybejici sroubek... Foto dodam pozdeji ale zkusenost je jednoducha... Staci namerit, vyvrtat a potom pilnikem dodelat diru aby mela ctvercovy tvar a potom tam zatlacit rozpernou matici. Cislo dodam. Drzi to v pohode. Jenom se divim ze MR 08 ten sroubek nema a MR 06 ten sroubek ma.. Nejake divne... Ale co uz... Celkem predelani a vyvrtani a zacisteni bylo na 3 hod. prace v pohode a v klidu...

Odkaz ke komentáři

Já jsem starou páčku lehce vyhnul a malinko jsem spiloval masku (vůbec to není vidět) v té části, kde se jí páčka dotýká a otevírání je jak origo. Žádnej speciál grif, prostě originál.... :-)

Není pravda.. Taky jsem si myslel, že to se starou páčkou nejde otevřít, ale mechanik mě přesvědčil o opaku, jen mít správný grif..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...