Přejít na obsah

Přestavba na facelift

Guest Atila

Doporučené příspěvky

Hele zapojit to tak, aby to svítilo není problém, ale aby fungovalo naklápění, tak se musí šibovat s zapojením u jednotky, je tam třeba dodělat dotatečné napájení, a musí se přepojit z mechanického ovládání na ovládání přes can (natáčení do zatáček) , musíš mít novou jednotku na xenony s AFS , a pak trochu upravit štekr. (je to za radiem ve středovým tunelu) 

Foto zapojení, aby to svítilo a jednotku jakou potřebuješ.

http://forum.octavia...attach_id=13363

http://forum.octavia...attach_id=13364

Odkaz ke komentáři

to vevca díky moc, tohle přesně jsem potřeboval, naštěstí se někdo najde kdo pomůže.

to p2p auta dělám přes 20 let a kvuli zapojení světel na jedne Octavce (v životě jsem žádnou nedělal a jinou ani dělat nebudu) se mi nechce zbytečně kupovat dílenskou příručku. Vím je to sice určitě někde na netu, ale já tak trochu nerad warez. Můžu si to i proměřit, ale nechtěl jsem ztrácet čas. Když budeš něco potřebovat na BMW tak se klidně ozvi, tomu hovím a rozumím víc :-)

Odkaz ke komentáři

No ono jde o pristup k veci...

Elektrice rozumim a delam ji ne sice 20 let ale asi jenom 25. (a to jsem neco vystudoval :lol:) heheehe a stejne, kdyz jsem neco nedelal, tak na poprve radeji zajdu za nekym at mi to udela ... rad zaplatim a potom, kdyz uz vidim co, jak a kde, tak to muzu delat sam... nez neco prznit a hledat mozna reseni ( a to jsou ty bastly) tak si to necham, jak jsem psal udelat. A potom neni problem delat nejake zastavby ostatnim dle schematek atd... protoze uz vim kam, kde a jak se co dela a tim padem muzu udelat dobrou praci... A na konec auto elektrika mne nezivi jenom bavi...:palec:

Odkaz ke komentáři

potapec35: jestli se elektrice venujes jiz nejakej ten patek, tak s tim nebudes mit zadnej problem. Pres SZ jsem ti poslal odkazy na schemata xenonu predface a face a z toho vystudujes zapojeni.

To ze se na ceskych forech vic strasi nez pomaha jsem si zvykl (samozrejme je i dost vyjimek a tem patri velky dik), ale do vseho do ceho jsem chtel, jsem se pustil sam a ani nebylo treba nekomu koukat napoprve pod ruce. Kolikrat je to spis ta diskuse na forech o product placement nez o radach :-) Jestli rozumis schematum, tak se s tim urcite poperes. Pokud to jen tvrdis (neber to osobne) a skutecnost je jina, tak do toho budes moct koukat tejdny a stejne nic nevyctes. Navic kazdej si za svoji praci zodpovida sam a pokud neco zkazi, tak ma aspon vic kseftu clovek co se v tom vyzna. Ale ja nevidim duvod predem nekoho strasit, takze...

V principu se jedna o prepinovani novych konektoru u svetel (vetsina vodicu zustava na stejne oznacenych pinech viz priloha nize, ale u krajnich jsou nově mensi verze pinu), pak se par vodicu musi odpojit uplne, nektery se muzou nechat, ale prepoji se u nove ridici jednotky AFS xenonu pod radiem a navic musis privest ke kazdemu svetlu jednu novou zem a jedno spinane plus pres pojistku a klicek. To vse se ale da opravdu jednoduse vycist ze schemat. Jinak u plastu konektoru AFS jednotky to jen lehce liznes na brusce tak aby se dal konektor nacvaknout na novou jednotku.

Moje investice na zapojeni vcetne jednotky byla cca 1tis a co mi byla nabizena cena za zapojeni vcetne zapocitani projeteho paliva pres 4tis.

post-15998-0-98224000-1356081085_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to: OctaviaLUB, díky za schémata a vyčerpávající popis :-)

to: p2p nevím proč bych měl platit někomu za něco, co jsem si schopen udělat sám a troufám si říci, že lépe. Mimo to, opět opakuji, neboj se budu to dělat pouze jednou, na manželčiným autě, nebudu se tím živit a ubírat ti práci.

Jinak tak trochu nechápu systém, nechám si to na svým autě udělat, abych viděl jak se to dělá a pak to budu za peníze dělat ostatním? Zrovna tohle ničí celej svět, přesně tak to dělají číňani :-(

Klidně mi dejte ban, protože jsem jako nováček drzý na nejzasloužilejšího člena fora, ale tohle jsem musel napsat, pokud tohle připadá někomu jako normální jednání, tak mě teda rozhodně ne.

Odkaz ke komentáři

Ban nedam, neni duvod :rolleyes: to ze se neschodnem, to je nas problem a ne problem fora...

Jeste jinak... Delal jsem u letadel cca 20 let vcetne zastaveb a oprav atd... Mam vzite nektere postupy a zpusob uvazovani... Auto se muze zastavit, letadlo bouhez ne ... proto ten muj nazor na zpusob dodelavek ... A dalsi vec, jak jsme se dneska o tom bavili s jednim cenem ... muj pristup (a obecne vesch) je a ted se neuraz, k clenum a neclenum rozdilny... Forum musi z neceho zit (hosting atd...) a cleny fora si plati clenske prispevky a maji z toho nejake vyhody... Jedna aspon podle mne "nepsana" je trochu rozdilny pristup k clenum a neclenum. Clen ma vyhodu poskytovani informaci schemat atd... V sekci pro cleny toho je mraky a tam se vymenuji a poskytuji informace v podstatne vetsi mire nez jinde na foru....

JInak jestli chces pokracovat v debate prosim jemon pres SZ... Dik at tady nezasirame tema..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest Pavlisko

Dobrý den,

všude se řeší přestavba Octavie bez faceliftu do faceliftové verze nebo rovnou do RS, ale přestavba faceliftové do RS verze už ne. Chtěl bych se vyhnout tomu, že koupím něco, co je potřeba u bezfaceliftové verze, ale u té s faceliftem ne a tak budu mít díly k ničemu.

Nedělal tu někdo přestavbu faceliftové verze na RS facelift? (přední nárazník).

Budu to dávat do autolakovny kde mi to vymění, ale musím mu tam dodat všechny díly a nerad bych pak čekal na nějaké díly a naopak byl bych docela naštvanej, kdyby mi něco zvostalo.

Díky Pavel

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

A jak je to v případě přestavby s STK? Nejsou potíže?

Já mám prasklý zadní světla na předFL a tak přemýšlím jestli dát stejný a nebo FL. Jenže mám obyč nárazník, takže bych tam neměl odrazky a to už je problém, že? Kdyby byly na nárazníku tak už je pak všechno OK?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...