Přejít na obsah

Osvětlení kliček z L&K

Doli

Doporučené příspěvky

Osvětlení kliček lze dodělat dvěma způsoby:

1. Koupí celých kompletních kliček s podsvětlením a výškovým reproduktorem. Např. ZDE

2. Nebo koupit samotné ledky a za pomocí vrtáku a pilníku vytvořit ve stávající kličce díru a nacvaknout.

Čísla dílu:

levá 3U0 919 173

pravá 3U0 919 174

Protikus svorkonice 8D0 972 623

Piny 000 979 009

klicky.pdf

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Doli: mám za to, podsvit ovladače oken se reguluje s celým vnitřním osvětlením, tj. i ty kličky by se měly dát centrálně regulovat... ale jako 100% jistý si zase nejsem, nikdy jsem zrovna ovladač okna vs regulace podrobně nezkoumal :)

Jinak souhlasím, jenom samotnou LEDku nee, to si O2 nezaslouží. Ale dá se to řešit i bez použití origo (drahých) dílů - vyřezat obdélník na předznačeném místě, z vhodného průsvitného matně bílého plastu vyřezat obdélník, vlepit do otvoru a zespod tapecu vhodně umístěná ledka"rozsvítí" ten plast a pak to od origo nikdo nepozná.

Odkaz ke komentáři

Olafe ja bych ti taky doporucil vymenit cely kliky.... obzvlast jestli se ti jak rikas odlupuje chrom... ono vyvrtat do toho ty diry, pilnikem je upravit aby byly PRESNE na ty ledky (kdyz je mensi, ledku tam nezacvaknes, kdyz je vetsi, vypada to divne), to je proste docela piplacka a nebudes to urcite mit hotovy za hodinu, jako zalezi samozrejme na kolik si ceni svuj cas ten, kdo to dela, ale rekl bych ze neusetris nic.

Odkaz ke komentáři

čísla dílů: ten průsvitný plast s diodou: 3U0 919 173 a 174 (vlevo, vpravo)

plast s klikou a dírou pro osvětlení: vzadu 1Z0 839 221 E a 222 E (vlevo, vpravo)

vepředu 1Z0 837 221 D a 222 D (vlevo, vpravo)

Jinak vyřezání díry ve stávajících se nebojte, je to otázka tak 15 min. práce na kus i s tím, že je člověk opatrný, oblepí si to aby to nepoškrabal, atd.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
Osvětlení kliček lze dodělat dvěma způsoby:

1. Koupí celých kompletních kliček s podsvětlením a výškovým reproduktorem. Např. ZDE

Jdna takova otazka: mas zkusenosti s timto eshopem? Protoze chteji za komplet 4ks necelych 2500Kc... coz se mi zda jako celkem dobra cena, ale aby to nebyla nejaka divocina a po mesici mi to cele neslezlo :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...