Doli Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 To by asi nebylo špatné Marku, stačí myslím zapojení. Případně i rozebrání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Marek S Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 2 kully: Problém je u FL - jde sice nastavit rozsvícení jak při otevření dveří, tak za jízdy, ale intenzita za jízdy se nedá regulovat vůbec a při otevření dveří jen VAGem, na maxíku se to neukazuje. Aspoň tak to teda funguje u mne.. Já mám stejnou zkušenost. O2 FL MR2009 1K0 973 087 (bez koncového písmena) swordka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Ja reguluju intenzitu osvetleni za jizdy na maxidotu a pri otevreni dveri se svetla rozsviti naplno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Ano, ja take mohu nastavit libovolne osvetleni nohou za jizdy (nastavit samozrejme ale jen u stojiciho vozu), a pri otevreni sviti naplno. Vse komfortne na MaxiDOTu. Mam FL MR2010... Ten FL problem je jiz davno poresen, umi napr. Rolbar, Ferda atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Omicrone, to bohužel není pravda. První FL, MR2009, mají ještě starší komfortku, která tuto funkci neumožňuje. Testovali jsme to několikrát právě s Rolbařem.. Od MR2010 už by to mělo jít všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Aha, tak to jsem netusil, problem zde pred nejakou dobou diskutovany se jevil jako obecny problem s FL verzi auta, a kdyz Rolbar ohlasil, ze to ma vyresene, a me to slapalo tez, mel jsem za to, ze je to OK. Ja mam MR2010 (z konce cervna 2009). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 jen se zeptam- lze nastavit aby se rozvicelo-zasinalo pozvolna? jakoby stmivani? nebo jsou jen moznosti sviti-nesviti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 PT a omicron: první BCM jednotky bohužel neumí svítit za jízdy a tím pádem menu na maxidotu, možná že u PTho by to teď šlo jak to má přeflešované, to si nevybavuju, jestli se pak zkoušelo. od 22KT/2009 by to měla umět každá BCM s podporou osvitu nohou. OVI: musel yb se tam dát nějaký zpožďovač a samo vyodporovat, jinak by to odstavila kontrola žíárovek, která u předFL nejde odstavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Ahoj,u O2 FL se to zapojuje do centrální řídíci jednotky J519 (nejdeš ji po odstrojení na straně řidiče vlevo dole). na té J519 máš zespodu 3 konektory (A B C) a prostřední bílý (označen B v servisním manuálu) je ten který hledáš. Je to PIN 50. Hned vedle by měl být PIN 49, ketrý je spínaný - . No dnes jsem to dělal a já vůl jsem to nenafotil. Takže jestli budete chtít zpracuji komlpetní návod na zapojení osvětlení nohou na O2 FL od modelu 2009 swordka mockrát díky, škoda těch fotek, no ale to se stává ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 OVI: musel yb se tam dát nějaký zpožďovač a samo vyodporovat, jinak by to odstavila kontrola žíárovek, která u předFL nejde odstavit pokecame u prace potom... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Míra Stříška Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Zdravím Vás, jsem na tyto úpravy absolutní lama. Nevíte o někom, kdo by byl schopný mi to udělat v okolí Pardubic, Chrudimi, HK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Wozi Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Lidičky, potřebuji poradit jak TO dostat na MaxiDot ?? Mám Siperba II, osvit se mi povedlo nakódovat a teď svítím na nohy i za jízdy, bohužel nevím jak nakódovat aby to bylo s možností regulace na MaxiDotu, za každou radu budu VDĚČNÝ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Chtěl bych se zeptat. Docela mě zaujalo tohle téma, akorát bych potřeboval poradit, jestli když chci pouze osvit - nechci aby to svítilo za jízdy, tak mám použít lampičky jako jsou dozadu? Není mi jasné jaká čísla dílů objednat dopředu. Další otázka je ta, jaké jsou žárovky v těch lampičkách a jestli je potom stejné zapojení jako je uvedeno nazačátku tohoto vlákna pro přední LED a zadní obyčejné svítilny. A poslední otázka, svládnu to udělat sám podle těch obrázků? Dělal to už někdo kdo neni vyloženě auto-mechanik, nebo auto-elektrikář? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 ...nechci aby to svítilo za jízdy... Neznamena to, ze to musí svitit za jizdy. Na MaxiDOTu si muzes nastavit (v procentech) urovne osvetleni za jizdy, tzn. i minimum :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 chcel by som sa opytat, ktory z tychto pinov je pin c.50? a teda, ako by mal vyzerat samotny pin ktory napojim do konektora? da sa kupit ako samostatny pin ako ,,polotovar" alebo iba ako prichystany diel s kuskom kablika? :) dakujem pekne za odpoved :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 pozice jsou napsané na konektoru, piny se kupují s kusem drátu ve škodovce, typ pinu je jao ty 3 prostřední zleva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 dakujem pekne, pozrel som si fotku druhej strany konektora, a ono su tam fakt ciselka :) len pre istotu, vyznacil som spravny pin? 52 je v rohu, tak dufam ze som spravne odcital :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 jj počítáš dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 super :) uz len najst spravny pin... ja odhadujem ze by to mal byt tento ? http://zap99.ru/images/vag/000979026e.jpg 027 mi pride ze bude ten najsirsi, a 025 je na ten cisty kolicek a ta 026stka vyzera akurat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 tež si myslím.. :) jinač, co to máš za program na náhr. díly? to je něco online nebo normální ETKA?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 je to online, dnes som to dostal od tomiqa... http://ifinterface.com/ , kliknes na welcome, potom na free services a tam mas CarProg2 :) hned som si to hodil do zaloziek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) je to online ETKA http://ifinterface.com/prog/car/prog2/inprog.php EDIT: si rychlejší Kubo :P Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 ale uviedol som aspon zdroj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 ináč ja to mám tiež od niekoho odtiaľto :D takže nie som zdroj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 U nas v meste odomna chceli 7eur za 2 koncovky na kusku drotiku .... Asi budem musiet improvizovat, sice som dostal nejaku podobnu alternativu za 19centov ale nemyslim si ze tam bude pasovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub234 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Ahoj mohol by si mi poradit alebo poslat fotky ako to zapojit u FL ? Ahoj,u O2 FL se to zapojuje do centrální řídíci jednotky J519 (nejdeš ji po odstrojení na straně řidiče vlevo dole). na té J519 máš zespodu 3 konektory (A B C) a prostřední bílý (označen B v servisním manuálu) je ten který hledáš. Je to PIN 50. Hned vedle by měl být PIN 49, ketrý je spínaný - .No dnes jsem to dělal a já vůl jsem to nenafotil. Takže jestli budete chtít zpracuji komlpetní návod na zapojení osvětlení nohou na O2 FL od modelu 2009swordka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
11Petuldo11 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Ahojte, dnes som cely den montoval osvetlenie na nohy, tak to v podstate mam... chyba mi len jedna malickost, kabel na diagnostiku mam len par dni, tak neviem kde mozem robit chybu. V centralnej elektrike 09, pod kodovanim 07 som dal dlhe kodovanie, zaskrtol osvetlenie noh, dal exit. po zmeneni kodovania mi vypisalo, ze nove kodovanie bolo prijate. Ked som sa vratil naspat do Lcode, osvetlenie opat nebolo zaskrtnute. Kde moze byt chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Nastav si v nastaveniach VCDS kod servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 spis si dej verzi 10.6.4 ... pokud mas verzi 11.11.x tak zalezi na jaky kabel narazis, nekdy dlouhe kodovani jde, nekdy ne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
11Petuldo11 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Mal som 11.11.2. Takze chyba bude v tom? Ma este napadlo, ze na foto je nastavenie pre 30bit bsg, ja mam tu 24bitovu, ak sa nemylim. Kodovanie je v tom pripade to iste? 09, 07, lcode a zaskrtnut foodlight? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.