Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Jj, ta stopa tam je paradni 🙂 Na 29" bych se zabil asi po lesich zabil na prvni technicky casti 🙂 A nebo nezabil, ale jel bych to pomaleji. Uz tech 27,5 je proti 26" znat, ale 29" je holt jiny.

Srandovni je, kdyz ty malinky holky ve svetaku jezdi na tech S ramech na 29", (pac sponzori ze ano), jak vosy na bonbonu 🙂

Odkaz ke komentáři

29 není špatná, ale v technické pasáží je to neohrablo, 27,5 dostala u mě zelenou, sem tam sednu na svou 26 a ten rozdíl je znát.

Jinak v poslední době jezdím dle garminu automaticky zvolené trasy a řeknu vám, že mě to 3x za týden začíná pěkně vysilovat.
Trasy jezdím dle převýšení vždy obráceně tzn. začínám těžší úseky kde jsem nucen i zesednout z kola a tlačit jej, a to je nátěr. [emoji123]

Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Chlapi tak se mi zadarilo. Sundal jsem ROX ze řídítek a chtěl nabít, cestou do baráku mi to ale upadlo, zrovna nějak blbě, a ruplo to krycí sklo 😞 Gorilla to teda fakt není,  droli se to. A sigma prý u nás nemá servis,  jen v Německu,  no nekup to. Nevíte,  kdo by to u nás uměl vyměnit?

Odkaz ke komentáři

Pro info odpoved z centraly Sigmy.

Uprimne me to dost prekvapilo, ale takhle chodi od nich odpovedi na vse. Tak holt mam duvod, proc si koupit i navigaci od garminu, na navigaci v hodinkach blbe vidim 😊 Stejne ten firmware v ROXu stoji za vyliz.

thank you for your message.
Unfortunately, we cannot offer you a repair regarding the display glass. You cannot replace the glass.

Stay healty. We wish you nice day.

Odkaz ke komentáři

Do čeho půjdeš? Já pořád řešil hodinky ohledně map ale tak nějak čím dál tím víc přemýšlím spíš o lepším cyklo (830?)co umí mapy a do budoucna radar... Na hodinkách když pominu mapy by mi bodla jen lepší baterka u Xek

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zatim jsem to nejak moc nezkoumal a na vsechno krome navigace mi uplne staci hodinky. Ale ta navigace je na tom proste prtava 🙂 A prave me laka i ta kombinace s radarem. Sice to hodinky taky zobrazi, ale prakticky to moc neni. Mezi 530 a 830 je asi hlavni rozdil dotykova obrazovka, a na tu jsem si zrovna u ROXU zvyknul. No uvidime, treba se to nakonec podari nejak opravit.

Odkaz ke komentáři

kluci používáte někdo ovladač na řídítkách pro Garmina, dnes jsem to drtil na kole a cítil jsem potřebu si přepnout na informace o svém chodu těla, tep a kadence a jak jsem šáhnul po bočním tlačítku tak jsem byl v takovém zápalu jízdy že jsem málem hodil tlamu, naštěstí můj ještě věkem dobrý balanc to ustál a jsem v pohodě,

Odkaz ke komentáři

ja si to pořídil cca před dvěmi měsíci, používám jak na biku, tak na silniččce. Výborná věc, hlavně když člověk drtí intervaly a fakt už nemá sílu někam přešahávat. Zvláště pak na válcích, kdy je někdy konec intervalu o zabití se vjetím do skříně a  černotou před očima

Odkaz ke komentáři

Diky. Točil kámoš, já mám horší kameru, ale jeli jsme spolu na pohodu. Dvouplacku máme oba a co jsem koukal na lidi, co neměli nabušeno, tak v kopcích odpadali jen a pouze s jednoplackou. Možná náhoda, možná na tom něco bude 🙂

Jeli jsme B, kámoš najeto víc než já,  ale vše letos do 20km, já víc delších, ale celkově min 🙂 k tomu jsme přijeli pozdě na start. Každopádně závod pro chrty (profíci na 80km jeli neskutečnou pilu) technický skoro nic, tak si spravim chuť na Králi Šumavy 🙂

Odkaz ke komentáři

No něco na tom bude, pač kámoš mi zapůjčil své kolo na test a to má jednoplackou a řeknu Ti, že ta kombinace převodů jak na dvouplacce tam prostě není a je to asi o zvyku, ale můj první dojem byl dost špatný, pokud jedu z kopce a solím to a pak je stoupák tak cvaknu na předku dolů a hned jsem v akci, samotný poměr převodů je taky někde jinde,
Jinak, když někdo vysloví nebo napíše pro chrty, tak se musím malinko pousmát [emoji16] a to pro to, že do této kategorie se neřadím a stále do sebe tlačím buček a klobásky [emoji16]
Dnes jsem si objednal desky od Galferu Standard FD 452 tak jsem zvědav jestli bude posun oproti origo Shimanu,

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Chrti - kurnik, to uz jsem dost dlouho neslysel 🙂

Ja ted resim dilema - zjistil sem, ze na nosic na tazne nedokoupim redukci na treti kolo pro syna a navic zjistuju, ze se mi s tim nejezdi uplne nejlip - vypne to mimo adaptivaku vsechny ostatni asistenty na ktery uz jsem si asi az moc zvyknul... Tak si rikam, jestli ted pred dovolenou neporidim na strechu Thule proride a nedam ty kola nahoru... No a nebo koupit neco na tri kola a udelat si znovu navyk...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...