johnxx Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Tak moje zkusenosti jsou takove, predni dil uz praskl-vlnovec, nahrazeno UNI vlnovci a naparene na misto puvodniho, jinak co jsem zjistil, tak Tyll ma predni kus cca za 1800 Kc, coz me prijde prijatele, prostredni dil jsem resil polskou vyrobou, 2 roky a zatim drzi, neresim, byla to otazka 500 Kc za novy dil a jako zadni po precteni diskuzi jsem koupil cesky vyrobek Karsit, ktery se mi zatim osvedcuje svoji vydrzi, zatim po 2 rokach jako novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Potřeboval bych poradit, mám prasklý výfukový svody a mám možnost sehnat za 2000kč z vrakáče a nevím jestli to má cenu je koupit aby neprdly zachvíly taky a na nový za 6000kč na cc autodily.cz nemám . Je tu možnost zavaření, ale já nikoho šikovnýho neznám takže vaření neberu. díky za rady vtip je v tom, že ty úplně nové už jsou v tom kritickém místě zesílené. Takže koupíš z vrakáče vypálené za 2000 ty ti budou fungovat půl roku a pak rupnou taky a půjdeš stejně pro nové za 6000. Takže 2x montáž a demontáž a 2000+6000= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Myslíte že by to šlo zavařit COčkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 dle rozumů letitého svářeče už je litina po delší dob stejně vypálená, takže by to i mohlo jít, ale elektrody na litinu koupíš a invertor taky někdo mít bude ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Ahojte, mám na voze sportovní výfuk ulter sport ale štve mě že ten zvuk je strašně nevýrazný. Proto uvažuji o nějakém rezonátoru, dynamizéru apod? Máte někdo nějaké zkušenosti co to udělá se zvukem v kabině a co venku a taky jak se napojuje na stávájící výfukové potrubí? Chci jen díl místo středového tlumiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Mrkni na Laityng http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...ia/octsdsd.html Maj náhradu za střed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 O té náhradě vím ale nakonec půjdu do levnější verze univerzálu protože kdo ví jestli to bůbec něco stím zvukem udělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak jsem v sobotu namontoval nový rezonátor. Výsledek je takový že že se v autě výrazně snížil hnusný zvuk který vycházel kolem cca 2500-2700 otáček. Auto teď nemá žádné nepříjemné zvuky ale to bylo spíše způsobené urvanými silentbloky na středovém dílu. Co se týká konečného efektu jak všichni varují že auto bude řvát tak určitě ne, v kabině je daleko tižší, co se týká projevu zvuku venku tak tam se zvuk zlepšil ale není to stále ono, chyba je ve sportovním koncovém dílu výfuku Ultersport který má homologaci a tudíž je sám osobě tichý aby asi dodržoval normy. Zkusím jej vyhodit a dát za něj nějaký remus a uvidíme co se bude dít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 A jakej rezonátor si dával?Rozepiš se,klidně i foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cokapid Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Dával jsem sportovní rezonátor AWG viz. obrázek . Jinak nevím co tě dál zajímá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 No myslel jsem třeba foto instalace,nebo tak.Ale to je jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Taky prispeju. Mam od svodu jen trubku a tedka budu navarovat dynamizer a koncovy tlumic. Az bude zvuk, udelam video a hodim to sem Prozatim mi auto zni takhle, je to po domacku vyrobeny vyfuk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Kluci, mám nalítaných už skoro 150 tis a kat je dle mýho soudu KO. Chci se zeptat jak ho vybrakovat? chtěl bych ho mít maximálně průchozí - no, trubku tam dávat nechci, protože bych asi neprošel STKčkem, když má mít octa kat. Jak řešit? střední díl mi taky odchází do lovišť a to bych koupil rezonátor/dynamizér. zadní nechám výfuk origo RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 No STK neprojdeš stejně, páč bez katu neprojdeš SME a následně tě na STK ani nepustí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 nevim, proc bych bez nej neprosel. mam benzin a hodnoty hluboko pod hranici a kat uz emisim moc prispivat nebude:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Když je dobrej motor,má lepší emise bez katu,než nějakej lágr s katem. Znám lidi s vysypanym katem a STK maj v pohodě i bez známostí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 no právě.. já zase nechápu lidi, co řeší horní hranici.. k té se nedostanu nikdy ani na hony daleko Johan: nemáš zkušenosti s preparací katu? nebo je lepší koupit atrapu pro klid v duši na STK.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Zkus napsat uživateli "MIRAS" ten ho myslím má vybranej.Sice nemá AEE,ale SR.Mělo by to bejt stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 taky nemám AEE :-) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pivo Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 S výfukem O1 1,6/55kW jsem si užil své, ale nyní to mám vyřešené, tak sem dávám odkaz, pokud to někomu řve nebo rezonuje, třeba vám moje zkušenosti pomohou. http://forum.skodahome.cz/topic/37764-rezo...5/page__st__100 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Mam malej dotaz na tenhle katalyzátor se ta příruba musí asi navařit jestly mám pravdu . Mám rezonanci výfuku tak jsem myslel že bych kopil náhradu od tyllu a dal to dohromady jiná cesta než než to svařit asi není že jo? Nikde jsem nenašel fotky jak to má někdo udělaný s tou dlouhou náhradou jenom s tou krátkou. díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 tak tu dlouhou mám na půdě, ale zatím jsem to nerealizoval. Budeš muset koupit ještě "trumpetku" tu přivařit na ten kat, a před přivařením navlíknout tu přírubu na trubku. Nebo to uřízni a svař to dohromady. Ale lambdu bych přestěhoval nahoru. Toto TYLLáci nějak nevychytali. Novej předek a lambda zas na boku-teda v místě totál na pikaču. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 kolem 2800ot. mě začíná něco drnčet pod autem, může to být vlnovec??drnčí to jen v tomhle rozsahu otáček, pak už ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 u 1,6 55kW normálka. já mám rezonanci na 2500ot. v létě je to skoro neznatelné v zimě jo, ale není to nic co by mě až tak rušilo. dokonce mi to v jiném wagen i chybí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 aha, u mě se to objevilo až ted, raději bych byl, kdyby to nebylo. co je tedy špatně?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 mrkni na středové uložení výfuku. mě to dělalo po koupi víc a pak jsem zjistil, že držák je ve sváru od trubky utrženej. tak jsme ho přivařili a je to docela rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 drnčení odstraněno za 10 minut, byl prasklý svár u katu, převařil se a zase bez drnčení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 tak mě čeká výměna středního dílu výfuku, na co si mám dát pozor, nebo to půjde jak po másle??? tomu moc nevěřím, s výfukem to někdy vypadá, že se povolí dva tři šrouby a hotovo, ale co mám zkušenosti, tak je to vždy práce na celý odpoledne nebo minimálně pár hodin :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 sice to vypadá, že si píši jen sám se sebou, ale střední díl vyměněn,šlo to celkem dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.