jar_da Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 (upraveno) nee, světla mám černý z výroby ;) , ale po tom co jsem měl rozbitej celej předek, tak znova chrom znak do barvy .... a k tomu kroužky mlhovek, taky do barvy :D, p.s. ten znak ale půjde do tmavší černošedé, ral 7021, krajní fota jsou mobilovky . . Upraveno Duben 9, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Doporučil bych černou lesklou, stejnou, jako je na masce, hezky by se to sjednotilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 no vidíš, já dám skoročernou matnou, aby to bylo odlišené, kroužky mlhovek jsou černá lesklá v černé matné mřížce - R-line provedení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Jak vypadaji ty svetla po delsim pouzivani? Nejsou nejake zmeny, napr pusobenim tepla? Nahod pls nejake 'jarni foto':) Chtel bych se do toho taky pustit, tak jeste sbiram posledni info:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Zatím musím zaklepat, světla jsou stále jako po namontování, žádné problémy nejsou. Chystám se udělat nějaké hezké jarní fotky, ale musím ho naleštit a zajet na hezké místo a teď jsem nějak neměl čas. Našel jsem si ale trochu času na takovou blbinu, dal jsem do světel červené ledky a vypadá to dobře. Zatím tady dávám jen první fotky hned po namontování, později to vyfotím lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 (upraveno) Jo ty devil ocka jsou super, taky nad ti premyslim ( ve variante s vice barevnou ledkou ). Jak mas ty ledky zapojene, resp. kdy sviti. Zapinas je extra nebo s dennima? Upraveno Červen 1, 2013 uživatelem ElvisEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 mna by zaujimalo jak/kam si tam nahodil tu ledku? nejaka fotka by nebola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Zapínají se zároveň s parkovačkama (zároveň tlumeně svítí i spodní denní ledky). Až budu mít čas, nafotím i držáček, nebo nakreslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Premyslel jsem, ze ty ledky by sli dat primo k tomu zeleznemu drzaku cocky, kdyz uz bude svetlo rozdelane. Pouzil jsi jednu nebo vice ledek? Sviti ty ledky kolmo nebo sikmo do svetla(na cocku)? Taky se primlouvam za fotku;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 no to vypadá hodně zajímavě kde na ty nápady furt chodíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 pěkný jinak jsem to viděl i tady: http://youtu.be/e_WyDBEbeeE?t=3m32s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Vypadá to dost brutálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Pekne peklo Libore Libi se mi to cerveno cerna kombinace je brutal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Určitě to není můj nápad, taky jsem to viděl na internetu, možná dokonce i na těch ruských stránkách. Líbilo se mi to, a když ještě doma mám to zkušební rozebrané světlo, tak jsem si to na něm zkusil udělat. Je potřeba, aby ledka svítila ne na tu čočku, ale za ní je taková clona, tak na ni. Takže jsem vyrobil držáček z černého plastu ve tvaru písmene J a do toho obloučku jsem vyvrtal dírku na ledku. Lepší bude, když to nafotím, až si doma vzpomenu. Ve skutečnosti je to ale mnohem hezčí a takové zajímavé, ale foťák to neumí zachytit. Napadlo mě, že bych to neměl napojené na parkovačky, ale že by se to pouštělo samo za tmy, tzn. zajímavý efekt u zaparkovaného auta na parkovišti. Dal bych tam světelné čidlo. Našel jsem narychlo http://www.aliexpress.com/item/5pcs-Auto-On-Off-Light-Switch-Photo-Control-Sensor-for-DC-12V-or-AC-12V-10A/741909990.html. Šlo by to použít? Samozřejmě se to musí zvodotěsnit. Má takový senzor velkou spotřebu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 (upraveno) to svetelne cislo bude v podstate jen fotodioda a par tranzistoru, to nic nezere. to svetelne cislo v odkazu zvlada az 10A, takze tam bude nejake relatko, to uz ma pri seplem stavu nejaky odber, ale pocitam tak v řádu 10mA. takze to urcite baterka vydrzi. pro tyto potreby by toto bylo urcite to prave - http://pandatron.cz/?48&svetelny_spinac pripadne relatko asi tohle http://www.ges.cz/cz/g5v-1-12v-GES05700009.html Upraveno Červen 3, 2013 uživatelem ElvisEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Elvisku, díky za info. No já bych to raději koupil už vyrobené. Kluci, potřebuju poradit. Za měsíc mi končí záruka, tak jsem se díval do motoru, jestli něco neteče a ono teče. Na obrázku jsem to zakroužkoval, nevím, co to je, ale je to celé zamaštěné, asi to není normální, že? Musím do servisu ještě s hučením ventilátoru klimy, tak bych jim řekl, ať opraví i toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 trocha oleje z turba v sání? kolik máš najeto? zajímá mě to hučení ventilátoru klimy, můžeš to nějak blíže popsat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Zajimave, za 1 mesic mekonci take zaruka, a take me neco zacalo, je to presne zavisle na otackach motoru. To asi nebude ventilator (asi klimy)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 He, tak to mám taky .... najednou takové bručení při zapnuté klimě, trochu přidám a hučení se zrychluje, podle otáček, dělá to jen někdy, tedy někdy, když je teplo a klima chladí, pak se to ztratí, nepravidelně se to opakuje, především na volnoběh a v nižších otáčkách, když vypnu AC, tak je ticho .... a taky bych neřekl, že je to větrák klimy, protože ten asi není závislej na otáčkách? osobně tipuju kompresor klimy, jo a záruka mě bude končit taky a mám 70.000 km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Jo to bruceni ma mlada u ibizi 2010 taky. 35 najeto a po zaruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 jo to je ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Na ten olej se staci podivat do sekce motor ze http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7960 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dík, ale tam to stejně není dořešené. Zkusím to pořešit v servise, ale bohužel jsou všude blbci, tak nevím nevím. jar_da, dělá mi to stejně jako tobě. Najeto mám 58000 km. Mám záruku na 4 roky a 60tkm, tzn. do 3.7.2013. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak to huceni je normalni, kdyz se klima zahreje myslim medium tak se sepne ventilator a to dela takovy ten hukot. Kdyz vypnes klimu hukot prestane hned... Doporucuji za sucha vzit tlakovy vzduch (s citem) a profouknout chladice a budes prekvapen kolik bordelu s tama vyleti... Mastne by to byt nemelo... otazka jestli je to z vytika rozvodu nebo z netesnosti hadice... Muj typ z vyka rozvodu... zatim nic nemej a podivej se od kud to pujde. Jestli to umejes nebo v servisu tak uz nic nezjistis... Podle mne to umyjou a reknou ze je to OK... Tak to resi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Ale to hučení je místy dost hlasité. Když jsem měl auto nové, mělo cca 2000km najeto, tak jsme vyjeli na dovolenou, ujeli jsme na jeden zátah cca 1200km přes noc a ráno se zapnula klima a byl to rachot, že jsem se až lekl. Projevilo se to, když jsme stáli cca hodinu ve frontě na trajekt. Bylo to slyšet i mimo auto. Potom se to dlouho neprojevilo, až tak možná v 10000 km a pak jen občas a teď poslední půlrok je to častější a nejvíce, když je teplo. Ale teď jsem to slyšel i dnes ráno, když je 12°C, takže to není jen po zahřátí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 bud je to klimakompresor a nebo ložiska ve větrákách za chladičema dost častá závada hlavně po zimě kdy se větráky nepouštějí tak často jako při teple v létě přes zimu se tam usazují nečistoty a sůl a odesírají to ložiska proto to hučení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 no mě to dělá taky a to mám větráky nové a chladič taky, ..... takže to začínám pomalu řešit ......sázím na ten klimakompresor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Auto je v servise, uvidím, co s tím provedou. Kolem toho turba říkali, že se tam mění těsnění, že to znají, tak uvidíme. Sice ne moc hezky, ale nakreslil jsem ten svůj držáček na ledky pro devil eyes, snad to podle toho půjde pochopit. Mám to z černého plastu cca 2x20x150mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak mám po technické, prošlo mi to. :) Navíc jsem dal autu ke 4. narozeninám a dokonce na den přesně zápis osmnáctek Neptunů! Na STK sice reptali, že to nejsou Ronaly, ke kterým jsem měl typový list, ale parametry seděly, tak mi to udělali. Na úřadě paní trochu popletla rozměr a omylem původně zapsala 215/40, tak to škrtla a napsala znovu. Ale důležité je, že to tam mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 to je super, to se vubec neptali, ze mas nejake jine svetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.