Libor F. Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Taky se mi zdála ta tvoje Octavia nějak podezřelá. Podle začátku SPZ jsem usuzoval na tebe, ale pak jsem si říkal, že bys přece nejezdil na plecháčích a ještě k tomu bez poklic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 ..a vono jo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Vypadá to skvěle :( Na OII FL bych musel taky dát minimálně ten přední RS nrazník! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Hodně asi dělají ta mračítka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Taky se mi zdála ta tvoje Octavia nějak podezřelá. Podle začátku SPZ jsem usuzoval na tebe, ale pak jsem si říkal, že bys přece nejezdil na plecháčích a ještě k tomu bez poklic :( Noo zatim mi nic jineho nezbyva...poklice nejak nemusim...spis premyslim, ze bych sehnal pegasy na zimu, klidne i poskrabane, ale uvidim no... ty plechace mi rvou srdce ... nebo koupim neco neorigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Noo zatim mi nic jineho nezbyva...poklice nejak nemusim...spis premyslim, ze bych sehnal pegasy na zimu, klidne i poskrabane, ale uvidim no... ty plechace mi rvou srdce :P ... nebo koupim neco neorigo aspoň ti to bude brzdiť keď prejdeš mlákou ako to raz povedala škodovka, keď fabii s alu nefungovali brzdy v zime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Tak to denní svícení není úplně ok. Pokud je den a normálně startuju s vypínačem světel ve stavu vypnuto, tak MaxiDOT nic nehlásí a světla fungují jako denní. Pokud následně rozsvítím potkávačky, tak zase všechno svítí jak má a MaxiDOT nic nehlásí. Pokud ale startuju s vypínačem světel v pozici zapnutých potkávaček (nebo parkovaček), tak MaxiDOT nahlásí, že mám zkontrolovat ty denní, přitom ty v tom okamžiku svítí jako parkovačky (jak mají). Tak teď přemýšlím, jak to vyřešit. Napadlo mě, že by pomohlo zpožděné (cca 5s) zapínaní spodních parkovaček v těch denních. Nejraději bych vše ale zapojil tak, jak to má být, tedy bez diod a bez zpoždění, ale to asi nezvládnu.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Dnes jsem konečně přezul na zimní. Rozhodoval jsem se mezi Dunlop, Goodyear a Pirelli. Nakonec jsem zvolil Pirelli Sotto Zero. Nasadil jsem je na Pegasusy, takže jsou 225/45 R17. Zatím ujeto 30km, ale zdají se mi mnohem tižší než letní Bridgestone Potenza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Dnes jsem byl v servisu vyřešit problém s vibracemi motoru na 4ku a 5ku při 2000-2500 otáčkách. Nahráli mi nový SW a vypadá to, že to pomohlo, už to nevibruje. Navíc mi na Maxidotu přibyla funkce zobrazení doporučeného rychlostního stupně, ale je to taková blbostička navíc, stejně na to nebudu brát ohled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Byl jsem na výletě, tak jsem trochu nafotil auto po přestavbě. Bohužel, neměl jsem ho umyté, takže to není ono, ale pro představu, jestli ta proměna pomohla, to určitě stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Paradni ty fotky...hele Libore, ty mas podlozky u tech pegasusu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Ano, mám podložky. Zatím jen vzadu 1,5cm, na zkoušku, a už se mi tak zalíbily, že je dám i dopředu. Kola krásně vylezla a opticky se zmenšil i prostor mezi blatníkem a kolem. Navíc zezadu vypadá auto mnohem širší a taky i opticky nižší (zatím mám sníženo originál sportovním podvozkem Škoda, ale na jaře dám HRka ještě cca 2cm dolů). Změnu v jízdních vlastnostech nepociťuju žádnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Jo fotky jsou extra.......... ;) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Jestli mas ty gumy nove a nebyl jsi po podlozkach delat geo a nechces o ty gumy prijit tak si zajdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Mám je nové. Proč bych měl dělat geo? To když si dá někdo pneu s jiným ETčkem, tak by si měl změnit nastavení geometrie? To to má na to takový vliv? No a když si na jaře dám ty HRka, tak budu muset zase na geometrii? Edit: To když si dá někdo DISKy s jiným ETčkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Resil to lubinob ze s podlozkama nel jine odklony nebo co. S hrkama tezko rict, skoda ma jine nastaveni geo pro sport podvozek a a jien pro klasiku jestli tam svou roli hraje I neco jineho krome svetle vysky to nevim ale jsou jine parametry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Díky za info, zkusím se poptat v servise, případně vyhledám info od lubinoba, teď už už jdu spát. Čaute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 A muzes mi prozradit jake podlozky si tam dal? nejake znackove? nebo obyc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Jak psal Ol@f chtelo by to geometrii, jinak pneu budou na jedny strane vzdy vice sjety. A po vymene pruzin musis uricte! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Koupil jsem je ve Vojkaru na Hornopolní v Ostravě. Prý si je u nich kupují i mechanici z Auto Helleru, když si u nich zákazník objedná nějaký tuning. Jsou duralové, cena za kus 650,- a k tomu samozřejmě delší šrouby za 60,- za kus. Značku nevím, ale asi žádná. Na tu geometrii teda asi zajdu, ale musím někde, kde to na mě neprozradí Škodovce. Navíc ještě musím koupit podložky i dopředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 krásný fotky! ty ledky svítí do bíla nebo do modra jak je vidno na fotce??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 díky ve dne spíše do bíla, v noci je tam vidět nádech do modra, ale nejde to reálně vyfotit, takže je to na fotkách hodně do modra, musel bych si pohrát s vyvážením bílé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 jo, já si to myslel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 No ve dne to vypadá jako by svítily xenony, myslím, že jsou vidět už hodně z dálky, určitě více jak ty původní denní s obyčejnými žárovkami. Zdá se mi, že mě mnohem dříve ostatní řidiči za sebou vidí, protože mi sami ochotně rychle uvolňují levý pruh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Krásne foto Libore... Tú geometriu s podložkami si určite nechaj premerať, ja mám vzadu podložky 2 cm a s odklonom klesa to pohlo skoro na dvojnásobnú hodnotu než bola nameraná na jar keď mi robili geometriu v servise, na rovine pri 17" bolo vidieť ako mám vonkajšiu hranu pneumatiky vo vzduchu, ten zadok sedel skoro ako rozčapená 120-cka.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Koupil jsem je ve Vojkaru na Hornopolní v Ostravě. Prý si je u nich kupují i mechanici z Auto Helleru, když si u nich zákazník objedná nějaký tuning. Jsou duralové, cena za kus 650,- a k tomu samozřejmě delší šrouby za 60,- za kus. Značku nevím, ale asi žádná.Na tu geometrii teda asi zajdu, ale musím někde, kde to na mě neprozradí Škodovce. Navíc ještě musím koupit podložky i dopředu. Diky moc, na jare to asi vyresim a povystrcim kola ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Od včerejška mám ještě jedny stejné podložky i se šrouby. Chtěl jsem je dat dopředu, ale kola vylézala cca 0,5-1 cm ven, což by asi nebylo praktické a ani se mi to nelíbilo. Dopředu je to tak na 0,5 cm nebo maximálně na 1 cm podložky. Zkusím je vrátit nebo vyměnit, ale pokud to nebudou chtít v tom obchodě udělat, tak mi zůstanou a budou na prodej. Ale nožná si je nechám, mám totiž v plánu jet minimálně na silvestra na hory a možná tam bude hodně sněhu, tak budu potřebovat nasadit řetězy a teď se tam nevlezou, mezi kolem a pružinami je tak jeden cm. Na tu geometrii si teda zajdu. Sice se mi nezdá, že by byl ten odklon kol nějak vidět, připadají mi normálně rovné. Možná to je tím, že mám snížený a tvrdší sportovní podvozek. S podložkama a s letníma pneu jsem najezdil tak 3000km a není to na nich vůbec vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Mě se to náhodou líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Tak po podložkách sa odklon kolesa zmeniť môže,predsa len sa predľži rameno,aj keď si myslím,že zanedbateľne.Ja používam zimné disky z passata,ktoré majú ET37,čiže o 1cm von na každej strane a pneu sa opotrebúvajú tak isto ako aj predtým. Pružiny budem zanedlho meniť,ale skôr ako pôjdem na geo budem pozorne sledovať opotrebenie pneu,nerád by som nechal dobre nastavenú geo niekomu rozhasiť.To napr ak by som začal jazdiť s plne obsadeným autom,tak by som tiež musel ísť na geometriu aj s pasažiermi. :D ,lebo v podstate skrátené pružiny spravia ten istý efekt,nič viac Na zmenu výšky to musí byť prispôsobené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Myslím, že máš pravdu. Než si rozhasit tu originální geo, tak to taky budu pozorovat a uvidím. Nepřipadá mi, že by ta kola měla sklon ala Š120. Připadají mi naprosto stejná jako před podložkami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.