Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

nee, světla mám černý z výroby ;) , ale po tom co jsem měl rozbitej celej předek, tak znova chrom znak do barvy .... a k tomu kroužky mlhovek, taky do barvy :D,

p.s. ten znak ale půjde do tmavší černošedé, ral 7021, krajní fota jsou mobilovky :rolleyes:

.

.

post-117-0-94368500-1365533200_thumb.jpg

post-117-0-75600900-1365533948_thumb.jpg

post-117-0-04588600-1365534585_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zatím musím zaklepat, světla jsou stále jako po namontování, žádné problémy nejsou. Chystám se udělat nějaké hezké jarní fotky, ale musím ho naleštit a zajet na hezké místo a teď jsem nějak neměl čas.

Našel jsem si ale trochu času na takovou blbinu, dal jsem do světel červené ledky a vypadá to dobře. Zatím tady dávám jen první fotky hned po namontování, později to vyfotím lépe.

post-507-0-36486300-1370118678_thumb.jpg

post-507-0-14331900-1370118679_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Určitě to není můj nápad, taky jsem to viděl na internetu, možná dokonce i na těch ruských stránkách. Líbilo se mi to, a když ještě doma mám to zkušební rozebrané světlo, tak jsem si to na něm zkusil udělat. Je potřeba, aby ledka svítila ne na tu čočku, ale za ní je taková clona, tak na ni. Takže jsem vyrobil držáček z černého plastu ve tvaru písmene J a do toho obloučku jsem vyvrtal dírku na ledku. Lepší bude, když to nafotím, až si doma vzpomenu. Ve skutečnosti je to ale mnohem hezčí a takové zajímavé, ale foťák to neumí zachytit.

Napadlo mě, že bych to neměl napojené na parkovačky, ale že by se to pouštělo samo za tmy, tzn. zajímavý efekt u zaparkovaného auta na parkovišti. Dal bych tam světelné čidlo. Našel jsem narychlo http://www.aliexpress.com/item/5pcs-Auto-On-Off-Light-Switch-Photo-Control-Sensor-for-DC-12V-or-AC-12V-10A/741909990.html. Šlo by to použít? Samozřejmě se to musí zvodotěsnit. Má takový senzor velkou spotřebu?

Odkaz ke komentáři

to svetelne cislo bude v podstate jen fotodioda a par tranzistoru, to nic nezere. to svetelne cislo v odkazu zvlada az 10A, takze tam bude nejake relatko, to uz ma pri seplem stavu nejaky odber, ale pocitam tak v řádu 10mA. takze to urcite baterka vydrzi.

pro tyto potreby by toto bylo urcite to prave - http://pandatron.cz/?48&svetelny_spinac

pripadne relatko asi tohle http://www.ges.cz/cz/g5v-1-12v-GES05700009.html

Upraveno uživatelem ElvisEK
Odkaz ke komentáři

Elvisku, díky za info. No já bych to raději koupil už vyrobené.

Kluci, potřebuju poradit. Za měsíc mi končí záruka, tak jsem se díval do motoru, jestli něco neteče a ono teče. Na obrázku jsem to zakroužkoval, nevím, co to je, ale je to celé zamaštěné, asi to není normální, že? Musím do servisu ještě s hučením ventilátoru klimy, tak bych jim řekl, ať opraví i toto.

post-507-0-41675200-1370366936_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

He, tak to mám taky .... najednou takové bručení při zapnuté klimě, trochu přidám a hučení se zrychluje, podle otáček, dělá to jen někdy, tedy někdy, když je teplo a klima chladí, pak se to ztratí, nepravidelně se to opakuje, především na volnoběh a v nižších otáčkách, když vypnu AC, tak je ticho .... a taky bych neřekl, že je to větrák klimy, protože ten asi není závislej na otáčkách? osobně tipuju kompresor klimy, jo a záruka mě bude končit taky a mám 70.000 km :(

Odkaz ke komentáři

Tak to huceni je normalni, kdyz se klima zahreje myslim medium tak se sepne ventilator a to dela takovy ten hukot. Kdyz vypnes klimu hukot prestane hned... Doporucuji za sucha vzit tlakovy vzduch (s citem) a profouknout chladice a budes prekvapen kolik bordelu s tama vyleti...

Mastne by to byt nemelo... otazka jestli je to z vytika rozvodu nebo z netesnosti hadice... Muj typ z vyka rozvodu... zatim nic nemej a podivej se od kud to pujde. Jestli to umejes nebo v servisu tak uz nic nezjistis... Podle mne to umyjou a reknou ze je to OK... Tak to resi...

Odkaz ke komentáři

Ale to hučení je místy dost hlasité. Když jsem měl auto nové, mělo cca 2000km najeto, tak jsme vyjeli na dovolenou, ujeli jsme na jeden zátah cca 1200km přes noc a ráno se zapnula klima a byl to rachot, že jsem se až lekl. Projevilo se to, když jsme stáli cca hodinu ve frontě na trajekt. Bylo to slyšet i mimo auto. Potom se to dlouho neprojevilo, až tak možná v 10000 km a pak jen občas a teď poslední půlrok je to častější a nejvíce, když je teplo. Ale teď jsem to slyšel i dnes ráno, když je 12°C, takže to není jen po zahřátí.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mám po technické, prošlo mi to. :)

Navíc jsem dal autu ke 4. narozeninám a dokonce na den přesně zápis osmnáctek Neptunů! Na STK sice reptali, že to nejsou Ronaly, ke kterým jsem měl typový list, ale parametry seděly, tak mi to udělali. Na úřadě paní trochu popletla rozměr a omylem původně zapsala 215/40, tak to škrtla a napsala znovu. Ale důležité je, že to tam mám.

post-507-0-48728200-1372329513_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...