drastys Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 lidi jsou hrozne k...y ... tohle by fakt zaslouzilo amputaci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Nejel jsi dneska okolo 10 pres Opavu ? Potkal jsem cernou OII FL s prelepenyma svetlama a na prvni pohled jsem si nebyl jisty jestli to je FL nebo ne. Ale kazdopadne to vypada dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Vyjebanci...pracky amputovat a byl by klid a to este nepoznas ten pocit, ked Ti nejaky dement zacne o 1. v noci zvonit a skodoradostne Ti povie, ze mas rozbite okno na aute...zides dole a na zadnom sedadle tehla...o mesiac na zadnom sedadle kamen... Alebo Ti zazvonia a povedia: pod si umyt auto, mas ho cele nasprejovane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 a to este nepoznas ten pocit, ked Ti nejaky dement zacne o 1. v noci zvonit a skodoradostne Ti povie, ze mas rozbite okno na aute...zides dole a na zadnom sedadle tehla...o mesiac na zadnom sedadle kamen... Alebo Ti zazvonia a povedia: pod si umyt auto, mas ho cele nasprejovane... Je to šílenost...pocit bezmoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Nejel jsi dneska okolo 10 pres Opavu ? Potkal jsem cernou OII FL s prelepenyma svetlama a na prvni pohled jsem si nebyl jisty jestli to je FL nebo ne. Ale kazdopadne to vypada dobre Ahoj, jo, v cca 10 jsem jel přes Opavu na chatu. to je náhodička, v čem jsi jel ty? Díky za pochvalu, mě se to taky líbí, jinak bych si je nedával. :) Na chatě jsem měl v plánu přesunout ty parkovačky, aby na ně bylo vidět, když jsou teď zakryté, ale raději jsem lenošil a dnes mám něco jiného na práci. a to este nepoznas ten pocit, ked Ti nejaky dement zacne o 1. v noci zvonit a skodoradostne Ti povie, ze mas rozbite okno na aute...zides dole a na zadnom sedadle tehla...o mesiac na zadnom sedadle kamen... Alebo Ti zazvonia a povedia: pod si umyt auto, mas ho cele nasprejovane... To si raději ani nepředstavuju, už tak jsem měl málem infarkt. Lidi jsou závistivé svině. Nedokážu je pochopit, já osobně nejsem závistivý a rád někomu něco pochválím a nikdy by mě nenapadlo někomu něco zničit jen proto, že si to sám nemůžu koupit, tak ať to nemá ani ten druhý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Ahoj, jo, v cca 10 jsem jel přes Opavu na chatu. to je náhodička, v čem jsi jel ty? Díky za pochvalu, mě se to taky líbí, jinak bych si je nedával. :) Na chatě jsem měl v plánu přesunout ty parkovačky, aby na ně bylo vidět, když jsou teď zakryté, ale raději jsem lenošil a dnes mám něco jiného na práci. Potkali jsme se v Jaktari u Rakety (jestli znas), jel jsem v Peugeotu 308. Taky se chystam svetla prelepit a resim co s parkovackama (ikdyz bych se bez nich obesel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 To si raději ani nepředstavuju, už tak jsem měl málem infarkt. Lidi jsou závistivé svině. Nedokážu je pochopit, já osobně nejsem závistivý a rád někomu něco pochválím a nikdy by mě nenapadlo někomu něco zničit jen proto, že si to sám nemůžu koupit, tak ať to nemá ani ten druhý. Pochybujem, ze to, ze Ti poskriabal auto alebo mne rozbili okno ich urobilo stastnejsim alebo bohatsim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Souhlas... :) Urezat jim ruce, parchantum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Ten škrábanec už řešit nebudu a budu doufat, že se nic podobného už nestane... Pár fotek z chaty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Pěkné fotky Libore - ostatně jako vždy. Už jsem normálně uvažoval i o tom, nechat si normálně prodloužit karoserii, prostě si ten plech nechat nadstavit stejně, jako se nechávají zamračit kapoty. To by byla pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 O prodlouzeni - tedy zamraceni kapoty (tady spise blatniku) jsem uz taky uvazoval, ale myslim, ze by byl dost viditelny skok v tom svaru. Svetlo je totiz ve stejne rovine jako blatnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Libore, fakt to vypada s tema mracitkama dobre ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Pěkné fotky Libore - ostatně jako vždy. Už jsem normálně uvažoval i o tom, nechat si normálně prodloužit karoserii, prostě si ten plech nechat nadstavit stejně, jako se nechávají zamračit kapoty. To by byla pecka :) To by asi nešlo, nedaly by se vytáhnout světla a tímpádem bys ani nevyměnil žárovku. Ale určitě by to bylo ještě hezčí, to je jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Dnes ráno jsem se byl mrknout, jak by se dala dát dvouvláknová žárovka do světla pro denní svícení. Bylo by to asi nejelegantnější řešení přesunu parkovaček zpod mračítek. Myslím, že by to šlo docela lehce. Musím jen přehodit póly, protože jakoby na kostře žárovky (tom větším plechu kolem celé žárovky) je + a dole na kontaktu je mínus. To by mělo jít přehozením drátků, respektive nevím jak se tomu říká, ale přehodil bych takové samičí sdířky, kam se vsunují samčí kontakty. :) Pak musím nějak uvnitř zkrátit jeden ten spodní kontakt na žárovku a přidat tam druhý kontakt na tu dvouvláknovku. Myslím, že bych to měl zvládnout. Nebude problém s tím, že přehodím ty póly? Jestli to nemá nějaký důvod, že je to obráceně, než je standard. A nebude vadit, že pak budu používat stejné mínus na tu parkovačku i na denní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 u noveho autaku takove upravy? :-( ... mas docela odvahu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 u noveho autaku takove upravy? :-( ... mas docela odvahu ... Mě to nepřijde jako moc velký zásah. Jediné, co bych po úpravě musel vyměnit, abych to vrátil do původního stavu, by byla ta objímka na žárovku, do té jediné budu vrtat. Myslel jsi to kvůli dotčení záruky (to by snad nemělo mít vliv) nebo co jiného se ti zdá tak drastické, drastysi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 no Ja si myslim ze na zaruku to klidne vliv mit muze ....no prijde mi "drasticke" to ze chces predelavat origos elektrinu ...respektivat prehazovat poly ... ale Ja se v autolektrine nevyznam .... tak mozna ze to neni takovy zasah jak si myslim :-) ... byl to jen muj nazor ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Já se taky v elektrice moc nevyznám, ale myslím si, co si tak ze základů elektřiny pamatuju, že je jedno, jak se žárovka připojí, prostě by měla vždycky svítit, ledka ta ne, tam se ta orientace musí dodržet, jinak nesvítí. Ale protože si nejsem úplně jistý, tak se raději ptám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 to je sice mozne, ale Ja bych se bal aby to apk nedelalo bordel v necem jine ... nemuze to zapojeni povlivnit jeste neco jineho? Co kdyz Ti to bude potom treba hlasit ze mas prasklou zarovku nebo neco jineho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Jojo, toho všeho se bojím, proto jsem teď raději založil samostatné vlákno v sekci Elektrika, kde mi snad někdo poradí. Jak říkám, mechanicky bych to vše zvládl zapojit, ale jestli to bude správně i elektricky, to potřebuju zjistit. Další možnost je, nedávat tam dvouvláknovou žárovku, ale vrtnout do světla zezadu dírku, aby se tam dala zasunout objímka i s 5W žárovkou, ale to mi přijde ještě drastičtější řešení, hlavně bych musel vyřešit těsnění, aby do světla neteklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 to mas recht , vrtat do svetla je mnohem drstictejsi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Libore prehodiť kontakty môžeš v pohode, nebude to vadiť ani kontrole žiaroviek. Neviem prečo to v škodovke dávajú naopak, to isté je aj pri predných smerovkách, tie sa chystám vymeniť kvôli led-kám... Vymyslel si to celkom dobre, s tou úpravou pätice sa pohraj aby sa ti nemiešala parkovačka s denným svetlom, v tom by mohol byť asi najväčší problém, je tam dosť málo miesta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Díky za další názor. Ne, že bych ti nevěřil, ale ještě zkusím počkat na informace od více lidí, ať mám jistotu, že nic nezkazím. Mě to taky připadá jako v pohodě. Do té patice jsem se díval a místa je tam fakt málo, ale mělo by to jít vyřešit. Ten originál plíšek musím zkrátit a trochu zohnout a zboku navrtám nebo naříznu dírku pro vsunutí hruhého kontaktu, který ale musí nějak pružit, ale to tak zvládnu. Na takové věci jsem šikovný, ale na elekřinu se raději poptám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 skus si niekde na starom fore najst navod na prerabku brzdovych svetiel O1 (jednovlaknove) na dvojvlaknove (aby mal 2x obrysovky)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Parkovačky mám zatím stále na původním místě (pod mračítky), ale pořád vymýšlím, co s nimi udělám. V sobotu jsem měl nápad, že tam dám silné ledky a třeba se to světlo z nich dostane i dále do světel. Vzal jsem tedy Ledku od superfattyho (tu 25ti ledkovou) a dal ji do objímky pro žárovku a zasunul jsem ji do světla. Zdálo se mi, že to tam šlo prostrčit tak tak. Zapnul jsem parkovačky a svítilo to sice trochu i do světel, ale i tak to není použitelné, proto jsem chtěl vytáhnout ledku ven. Jenže se mi zadrhla a vyskočila z objímky a zůstala uvnitř ve světle v části pro parkovačku. Přístup je tam na nic, prst tam prostrčit nejde a navíc jsem na ni ani neviděl, byla pod mračítkem. V neděli jsem tedy vyrobil nářadíčko, abych tu ledku vytáhl. Musel jsem vytáhnout celé světlo z auta, odlepit mračítko a potřást se světlem tak, aby byla ledka co nejblíže té dírky, kterou bylo potřeba ji vytáhnout, a pak jsem cca půl hodiny "lovil" ledku za pomocí trubičky se smyčkou (něco jako se loví krokodýli, ale menší). Podařilo se mi vytáhnout ji aspoň tak, aby trčel kousek ledky ven, pak už ji jsem opatrně chytl kleštěma a vytáhl. Vypadá to v pohodě, ale kdo jste viděli FL světla ze vnitř, tak víte, že je tam na houby přístup. Pak jsem měl ještě čas dát do mřížky nárazníku tahokov. Myslím, že je auto sportovnější. Když už jsem musel sundat značku, napsalo mě dát držák značky naopak, aby byla bílá plocha značky trochu níže a tím opticky snížit auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 vyvadis s tim autakem pekne kousky :-) . To jak jsi posunul znacku se mi ale moc nelibi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 ak môžem poradiť - kúp si podložku pod ŠPZ značky Alpina alebo nejako tak sa to volá - čiernu, ktorá sa celá zatvára a nevidno ten bočný čierny pásik na značke a vyzerá to omnoho lepšie...a je to bezpečnejšie proti zlodejom ak nechceš prevrtavať značku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 nemas odkaz na tu podlozku maros??riesim teraz podlozky pod spz na obe auta...chcel som od audi RS6..ale stoji 90€ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Není to taková ta "OBI" značka Alpina? Kupoval jsem ji v OBI a vrátil jsem je, protože se to samo otvíralo. Navíc v předu je potřeba, aby to bylo tak trochu dokulata. To nedoporučuju. Mě se to takto naopak celkem líbí, jediné, co ještě zvažuju je přilepit to lepící páskou Pattex. Bílé okraje značky můžu natřít černou barvou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 odkaz nemám :) ...tú podložku mám od kamaráta, ale vyzerá nejako takto, len je čierna http://www.lacne-autodoplnky.sk/podlozka-s...mik-p-6359.html mal tam aj takúto "karbónovú" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.