Přejít na obsah

Silentbloky ramene

Ciza

Doporučené příspěvky

Jezdim od začatku k jednomu znamemu do škodovky a řikal mi že se ty silentbloky trhaj ale záleží na člověku než na autě. Jsou magoři co si dokazujou na křižovatkách co uměji. Taky záleží na tom na jakých cestách se jezdí, jestli nejde o taxikáře atd. Já sem o těch silentblokách četl dost ale ať je to jak chce dám ty origo, jsou z Boleslavi přímo ze Škodovky a myslim že budu spokojen. A jestli ne tak zkusim jinou variantu.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Ale jak je známo tak to co se montuje v0prvovýrobe už prostě neseženes a hlavně také záleží na motorizaci kterou to dane auto má tzn čim vyšší kroutak tím větší pravděpodobnost únavy a praskání silenbloku

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Tady bych trochu oponoval s tímto silenblokem. Toto je na seata cupru.

Když se podívate na ten silenblok je tam:

gelb 8z0407183A

weiss 6ll407183

Z toho vyplývá vzhledem k bilemu (weiss) proužku na silenbloku, že toto je na cupru a tudíž tvrdší než na A2 ;)

Na A2 je tento se žlutym proužkem: www.skoda-dily.cz/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html

Kupoval jsem je na fabku, ale na 3hrnek mi to nebylo doporučeno, tak jsem dal zesílené z OII.

Nahodou kdyby byl o ně zajem jsou i s fakturou nepoužité za 500,- včetně pošty. Kupované minulý měsíc viz odkaz výše :)

PRO Woody: cetl jsem si tady snad uz vsechny rady a recenze o vymene silentbloku a rozhodl jsem se koupit ty silentbloky z A2 s tim zlutym prouzkem jak jsi tu psal ze je v tom rozdil v tvrdosti. a mam na tebe prosbu. budu menit na prednich ramenech ty predni i zadni. mohl bys mi tu napsat cislo i tech prednich? nebo mam nechat origo? a jestli nemas pripadne zkusenost s vimenou i tech na zadni naprave. mam O2 2.0 Fsi 4x4. Diky moc za odpoved

Určitě ty zesílený z A2 je to úplně jiné poježděníčko !!!

prosim te mam dotaz jak moc jsi ty sylentbloky zalisoval? jestli az po zadni hranu toho hlinikoveho dilu ve kterem je to zalisovane.popr jestli sem muzes dat foto. a asi me ceka i zadni naprava tak jestli je nejaka zkusenost budu jen rad. diky moc za odpoved

Odkaz ke komentáři

Octavius: odkud jsi? Mám doma ty žluténa a2. Chtěl jsem je na fabku, ale nakonec jsem dal origo. Jestli bys měl zajem, tak ti je necham se slevou :)

Kupované viz odkaz výše a našel jsem knim i fakturu :palec:

Litomysl jo jasne tak ja bych je vzal ale jen v pripade ze jsou nepouzite.

takze asi prichazi v uvahu jen posta

Odkaz ke komentáři

A co ty zadní, přední se tu řeší furt, ale co všechno se řeší u zadku, myslím komplet zadní náprava????? Zdá se že zadek není 100%

zdarek mas nejake zkusenosti se zadni napravou? ja mam 4x4 fsi a kdyz prejedu pres nerovnoust nebo retarder a auto poskoci pres retarder na zadni naprave se ozve rana jak kovova. tak si myslim ze je potreba udelat nektre silentbloky, nebo cela ramena. myslim ze bude potreba vymenit 1K0501530C 1K0501529f, 1K0505323N. jak nejlepe to zjistit musi se naprava vyvesit a zacloumat nebo muze stat a zkusit pajcrem? diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Vie niekto aky je rozdiel medzi silenblokom prvovýroba a Febi-nemecká prvovýroba ?

Febi som videl naživo, je v podstate tento silenblok,viď obr 1,len ma tie čísla na ľavej strane zbrúsené obr 2,Nie je náhodou Febi totožný s tým, čo ponúka škoda ND?

http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1k0199232g-zadne-ulozenie-ramena-silentblok-pravy-oe-10389.html

post-22327-0-98287900-1371145063_thumb.jpg

post-22327-0-89377100-1371150862_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Gumy mám v poriadku, ale je tam mierna vôľa v tom 6-hrane, ale zase neda sa povedať, že byto buchalo, skôr niekedy počuť take jemné trr trr na priečnych nerovnostiach, mechoš hovoril, že je to ešte v pohode, ale keď nové stoja len nejakých 6-7€, tak by som ich vymenil.

Odkaz ke komentáři

Gumy mám v poriadku, ale je tam mierna vôľa v tom 6-hrane, ale zase neda sa povedať, že byto buchalo, skôr niekedy počuť take jemné trr trr na priečnych nerovnostiach, mechoš hovoril, že je to ešte v pohode, ale keď nové stoja len nejakých 6-7€, tak by som ich vymenil.

Ja idem teraz tiez menit a davam tam tieto nakolko su pevnejsie.

post-15669-0-27450100-1371802247_thumb.jpg

http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html'>http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html

Ja idem teraz tiez menit a davam tam tieto nakolko su pevnejsie.

post-15669-0-27450100-1371802247_thumb.jpg

http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html

Daju sa objednat v SEATe alebo v Audi a urcite aj v Skodovke pod cislom 8Z0 407183.

Prikladam odkaz na stranku ze su to tozne s orginal Skoda.

http://www.amd-autodily.cz/predni-naprava/silemblok-ramene-zesileny.html

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...