Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Jenže to právě nevydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 též tam právě mám původní a 155tkm... na pohled urvané nejsou, ale už to není to pohodlí co bývalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ja si myslim že se má dávat to co tam patří . Taky si řikám že za ty roky určitě udělali nějaké vylepšení a modifikaci jak dělaji ve všem. A ono taky neni original jako originál. Někteří prodejci tvrděj že se jedná o origo ale chyba lávky. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 ale možná když nejsou ostatní díly ve 100% tak mužou silentbloky dostávat víc na prdel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Jezdim od začatku k jednomu znamemu do škodovky a řikal mi že se ty silentbloky trhaj ale záleží na člověku než na autě. Jsou magoři co si dokazujou na křižovatkách co uměji. Taky záleží na tom na jakých cestách se jezdí, jestli nejde o taxikáře atd. Já sem o těch silentblokách četl dost ale ať je to jak chce dám ty origo, jsou z Boleslavi přímo ze Škodovky a myslim že budu spokojen. A jestli ne tak zkusim jinou variantu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Ale jak je známo tak to co se montuje v0prvovýrobe už prostě neseženes a hlavně také záleží na motorizaci kterou to dane auto má tzn čim vyšší kroutak tím větší pravděpodobnost únavy a praskání silenbloku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 ani v autorizáku nemají 100% prvovýrobu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 To si piš ze ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 tak jsem si dneska nechal auto zvednout v servisu, mechanik s tím pohýbal a všecky silentbloky ok... se mi až nechce věřit při 155tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tady bych trochu oponoval s tímto silenblokem. Toto je na seata cupru. Když se podívate na ten silenblok je tam: gelb 8z0407183A weiss 6ll407183 Z toho vyplývá vzhledem k bilemu (weiss) proužku na silenbloku, že toto je na cupru a tudíž tvrdší než na A2 ;) Na A2 je tento se žlutym proužkem: www.skoda-dily.cz/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html Kupoval jsem je na fabku, ale na 3hrnek mi to nebylo doporučeno, tak jsem dal zesílené z OII. Nahodou kdyby byl o ně zajem jsou i s fakturou nepoužité za 500,- včetně pošty. Kupované minulý měsíc viz odkaz výše :) PRO Woody: cetl jsem si tady snad uz vsechny rady a recenze o vymene silentbloku a rozhodl jsem se koupit ty silentbloky z A2 s tim zlutym prouzkem jak jsi tu psal ze je v tom rozdil v tvrdosti. a mam na tebe prosbu. budu menit na prednich ramenech ty predni i zadni. mohl bys mi tu napsat cislo i tech prednich? nebo mam nechat origo? a jestli nemas pripadne zkusenost s vimenou i tech na zadni naprave. mam O2 2.0 Fsi 4x4. Diky moc za odpoved Určitě ty zesílený z A2 je to úplně jiné poježděníčko !!! prosim te mam dotaz jak moc jsi ty sylentbloky zalisoval? jestli az po zadni hranu toho hlinikoveho dilu ve kterem je to zalisovane.popr jestli sem muzes dat foto. a asi me ceka i zadni naprava tak jestli je nejaka zkusenost budu jen rad. diky moc za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Az po zadni hranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Octavius: odkud jsi? Mám doma ty žluténa a2. Chtěl jsem je na fabku, ale nakonec jsem dal origo. Jestli bys měl zajem, tak ti je necham se slevou :) Kupované viz odkaz výše a našel jsem knim i fakturu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Octavius: odkud jsi? Mám doma ty žluténa a2. Chtěl jsem je na fabku, ale nakonec jsem dal origo. Jestli bys měl zajem, tak ti je necham se slevou :) Kupované viz odkaz výše a našel jsem knim i fakturu Litomysl jo jasne tak ja bych je vzal ale jen v pripade ze jsou nepouzite. takze asi prichazi v uvahu jen posta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Litomysl jo jasne tak ja bych je vzal ale jen v pripade ze jsou nepouzite. takze asi prichazi v uvahu jen posta woody tak se muzeme dohodnout pokud ti nevadi zaslani na dobirku. dalsi komunikaci pres email. monik.petr@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 A co ty zadní, přední se tu řeší furt, ale co všechno se řeší u zadku, myslím komplet zadní náprava????? Zdá se že zadek není 100% zdarek mas nejake zkusenosti se zadni napravou? ja mam 4x4 fsi a kdyz prejedu pres nerovnoust nebo retarder a auto poskoci pres retarder na zadni naprave se ozve rana jak kovova. tak si myslim ze je potreba udelat nektre silentbloky, nebo cela ramena. myslim ze bude potreba vymenit 1K0501530C 1K0501529f, 1K0505323N. jak nejlepe to zjistit musi se naprava vyvesit a zacloumat nebo muze stat a zkusit pajcrem? diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garfield Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Vie niekto aky je rozdiel medzi silenblokom prvovýroba a Febi-nemecká prvovýroba ? Febi som videl naživo, je v podstate tento silenblok,viď obr 1,len ma tie čísla na ľavej strane zbrúsené obr 2,Nie je náhodou Febi totožný s tým, čo ponúka škoda ND? http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1k0199232g-zadne-ulozenie-ramena-silentblok-pravy-oe-10389.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sparrow Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 A co poviete nba toto :http://www.powerflex.sk/ su to polyuretanove silenbloky a vyrobca dava na ne dozivotnu zaruku... su tam aj na octavia 1Z predne aj zadne... ma s tym niekto skusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 zdravim vsechny, mam trabl. Kdyz prejedu nerovnost od napravy at uz predni nebo zadni je slyset takova tvrda rana. nechal jsem tedy vymenit predni i zadni tlumice a predni i zadni stab tycky. problem porat trva. Co bych mel jeste nechat udelat, ramena nebo silenB stabil. tyce? stve me to! diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 co silentbloky? vepředu na rameni (na každé straně 2), a vzadu v těhlici kde sedí spodní rameno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 co silentbloky? vepředu na rameni (na každé straně 2), a vzadu v těhlici kde sedí spodní rameno ok tak ja to zkusim zjistit jak na tom jsou. jinak mam jeste nova zadni ramena. a zadni sileny predniho ramene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 tak možná ještě přední silenty na přední ramenách... tlumiče jsi měnil, takže předpokládám že uložení taky. Možá ještě kulové čepy dole na rameni, ale netuším zda ty mužou dělat velké rány 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 kulac na rameni dokaze delat rany jako krava, taky me ceka vymena jen cekam na volny termin v servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Chlapi, kde Vám odchádzajú silenbloky, na tom 6-hrane vznikne vôla, alebo sa pošodí guma, alebo aj, aj? OII a Fabia má rovnaké zadné silenbloky predného ramena 1K0407183E ? Vložky silenblokov sú rovnaké, alebo existuje pravá a ľavá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 ta guma drží jakoby ve 4 bodech a ty se mužou utrhnout... jinak guma je stejná levá i pravá... na OII je rozlišené levé a pravé těleso, ve které ta guma je nalisovaná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Gumy mám v poriadku, ale je tam mierna vôľa v tom 6-hrane, ale zase neda sa povedať, že byto buchalo, skôr niekedy počuť take jemné trr trr na priečnych nerovnostiach, mechoš hovoril, že je to ešte v pohode, ale keď nové stoja len nejakých 6-7€, tak by som ich vymenil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Gumy mám v poriadku, ale je tam mierna vôľa v tom 6-hrane, ale zase neda sa povedať, že byto buchalo, skôr niekedy počuť take jemné trr trr na priečnych nerovnostiach, mechoš hovoril, že je to ešte v pohode, ale keď nové stoja len nejakých 6-7€, tak by som ich vymenil. Ja idem teraz tiez menit a davam tam tieto nakolko su pevnejsie. http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html'>http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html Ja idem teraz tiez menit a davam tam tieto nakolko su pevnejsie. http://www.skoda-diely.sk/eshop/8z0407183a-silentblok-ramene-kovovy.html Daju sa objednat v SEATe alebo v Audi a urcite aj v Skodovke pod cislom 8Z0 407183. Prikladam odkaz na stranku ze su to tozne s orginal Skoda. http://www.amd-autodily.cz/predni-naprava/silemblok-ramene-zesileny.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Ja som to teraz menil, lebo mi to už búchalo ako bubon. Teraz pohodička a hlavne ticho. Kupoval som diely z Autokelly.sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 hokejka, na škodováckych by mala byť ta príruba,nie? Teda aspoň si myslím. Alebo sú 2 druhy? Tomcat, hod link, ktoré si kúpil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) Sa mi zdá, že tieto som kúpil. Ale cenu som mal inú, lebo kamoš tam pracuje takže tak. http://www.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=3345620;5835877;5835903;5836050;5881749;5881750;5881757;5881758|CT=5|PCT=11|PDID=3087817 Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.