ZIDMAR Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 DOBRÝ DEN,PROSÍM O RADU OHLEDNĚ MÉ OCTÁVIE.MÁM OCT.2- 1.6MPI/75KW R.V.2005 A NAJETO 58000KM.MÁM PROBLÉMY SE STARTY.AUTO STARTUJE JAKO BY BEZ SYTIČE A PAK KLESNOU OTÁČKY AŽ SKORO NA 500 OTAČ/MIN. A MOTOR MI CHCE ZHASNOUT,VŽYDCKY MUSÍM PŘIDAT PLYN.2X SE MI OBJEVILA DOČASNÁ PORUCHA/ŘADA VÁLCŮ 1 SYSTÉM SEKUNDÁRNÍHO VZDUCHU 16875 P0491-PŘÍLIŠ MALÝ PRŮTOK /MÁM NOVÉ SVÍČKY,KABELY OK,A NA VAGU NENÍ ZOBRAZENA ŽÁDNÁ PORUCHA.NECHAL JSEM VYMĚNIT I ČIDLO CHLADÍCÍ KAPALINY.VZDUCH. KLAPA BYLA VYČIŠTĚNA.VŠE JE PRÝ OK,ALE AUTO STÁLE ŠPETNĚ STARTUJE.NĚKDY SICE NASTARTUJE DOBŘE ,ALE JINAK TO STOJÍ ZA PRD.V MRAZECH MI DOKONCE 2X NASTARTOVALO NA 3 VÁLCE.PROSÍM O RADU CO MÁM UDĚLAT.MOC DĚKUJI ZA VAŠE RADY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Jak víš, že jsou kabely ok? Zkoušel jsi je zaměnit za jiné? Při diagnostice za jízdy, pozoruješ vynechávání některého z válců? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZIDMAR Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 ZA JÍZDY JE VŠECHNO OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Nadpis topicu naprd, zapnutý CAPS LOCK, vo co de?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Haski Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 U chyby sekundaru býva prasklá velká pojistka v motorovém prostoru (zjisti přes VAG a akční členy funkčnost ventilátoru). Kapou ti asi vstřiky. Auto se většinou hltí. Rozebrat přední plastové parohy a kouknout zespoda na vstřiky, musí být suché. Další možnost je třeba snímač vačky - zkontrolovat na VAGu měřené hodnoty. V příloze je špatný vstřik, který kape už 15min po zhasnutí motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordnuna Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Stejna octavka, stejny motor+LPG, problem se startovanim-nekdy chytne na drc, jindy startuju a kdyz neseslapnu plyn tak nenaskoci, at je teply motor nebo studeny. Trochu kolisaji otacky, ale po zahrati vse OK. Muze to byt tim LPG? Ale startuje vzdy na benzin. Prosim poradte? Na diag zadna chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepéé32 Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Stejna octavka, stejny motor+LPG, problem se startovanim-nekdy chytne na drc, jindy startuju a kdyz neseslapnu plyn tak nenaskoci, at je teply motor nebo studeny. Trochu kolisaji otacky, ale po zahrati vse OK. Muze to byt tim LPG? Ale startuje vzdy na benzin. Prosim poradte? Na diag zadna chyba. Mám naprosto stejný problém.....už jste ho vyřešil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordnuna Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Zatím jsem to neřešil, spoléhal jsem na rady z tohohle fóra, ale tady to je naprosto mrtvý, nebo na to lidi serou. Mám naprosto stejný problém.....už jste ho vyřešil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lori Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Zdravím. Mám taký istý problém. Octavia 1,6 75 kW najazdené 95 tis, z toho 90 tis na plyn. Už som vymenil sviečky, káble, vyčistil klapku, vymenil Hallow snímač na kľuke a vačke a furt nič. Všetko v značkovom Škoda servise. Teraz sa chystajú vymeniť klapku. Zatiaľ rozmýšľam lebo je to cca 400 €. Musím našetriť. Ak niečo zistíte dajte vedieť. Ak chcete skúšať ( môžem Vám poslať uvedené dobré diely za poštovné a možno nejaké všimné :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Haski Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Zatím jsem to neřešil, spoléhal jsem na rady z tohohle fóra, ale tady to je naprosto mrtvý, nebo na to lidi serou. Se nediv! Člověk tu nahodí radu a reakce na ní jsou nulové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Ja mam podobny problem ked je vonku teplo teraz v tomto obdoby tak ked idemn štartovať tak až na treti pokus mi naskoči motor ale skušal som už aj to že pri prvom štarte som pridal plyn a motor naskočil inak žiadne problemy s autom nemam len ten štart potom už motor beži v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 U chyby sekundaru býva prasklá velká pojistka v motorovém prostoru (zjisti přes VAG a akční členy funkčnost ventilátoru). Kapou ti asi vstřiky. Auto se většinou hltí. Rozebrat přední plastové parohy a kouknout zespoda na vstřiky, musí být suché. Další možnost je třeba snímač vačky - zkontrolovat na VAGu měřené hodnoty. V příloze je špatný vstřik, který kape už 15min po zhasnutí motoru. nazdar mám otázku ako si dal dole sanie vzduchu? Z prerusta viem ako povoliť ale zvyšok neviem čo ho drží a čo treba povoliť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kott2 Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Kludne to moze robit aj plyn prilis bohata zmes a rano ked startujes sa auto prechlasta :D .Treba zajast k plynarom a nastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 no lenže auto zakaždym startujem na benzin na plyn prepina až po rozjazde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Mne na PC pise na jednom vstreku bohatsia zmes. Auto rano robi strasne problemy a ked prepne na plyn ide OK. Jeden technik neplynar si vsimol, ze pokial odstavi plyn cize prepne aby mu to slo len na benzin a rano tak aj nastartuje tak auto chyti OK. Vyskusal som to tak na zaciatku mi to robilo aj tak problem ale potom som cca km pred zaparkovanim dal na benzin chvilku na mieste este povrcal a rano teda startoval cisto na benzine bez toho aby mi to prepinalo na plyn a auto chytilo OK. Udajne moze byt na vine daka cievka, ktora prepusta plyn aj v tedy ked nema a teda naraz sa ti stretava aj plyn aj benzin. Tiez s tym musim ist k plynarom, ze ci na daco pridu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 no aj to može byt jedno z riešeni lebo mne sa zda že cievka skor cvaka ako ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dertoas Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Měl jsem stejné problémy se starty... Rozdělal jsem vstřiky a sledoval.. 3 prolínaly. Vyměnil jsem je a startuje to vždy perfektně. (2500kč jeden vstřik) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.