ulman Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Jen takový možná blbý nápad.není možné že právě na srazu se pohybují nějaký tipaři co hledají auta co jsou na objednávku??Právě tam si je můžou do syta prohlednout i poptat) ,okouknout stav do podrobnosti a pak si pro auto zajit. 0 Quote Link to comment
nohic Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Jen takový možná blbý nápad.není možné že právě na srazu se pohybují nějaký tipaři co hledají auta co jsou na objednávku??Právě tam si je můžou do syta prohlednout i poptat),okouknout stav do podrobnosti a pak si pro auto zajit. je to mozne.. takovi budou i tady, na foru. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 nohic: přesně tak.Vůbec bych se tomu nedivil :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 ponetu bloudi miliony divnych lidi, tomu nijak nezamezis my sme aspon skryli sekce vase octavia I a II neregistrovanym 0 Quote Link to comment
pentadius Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 El prezidento, nemohl bys pls skryt i sekce Vaše Fabia a Superb? :) 0 Quote Link to comment
MartinRS Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Určitě to tak bude lidi takového typu budou všude!!!!!bohužel......... jendou na nejmenovaném srazu si mé auto a i jiné auta prohlížel TYP a to dost divně a tenkrát mě napadla uplně stejná věc!!!!!!!!!!!!!! 0 Quote Link to comment
jar_da Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ponetu bloudi miliony divnych lidi, tomu nijak nezamezis my sme aspon skryli sekce vase octavia I a II neregistrovanym otízka jestli to má smyls, registrace nic neřeší, to by jsi to musel omezit jen na členy clubu, tam je to jasnější - zaplacením se jakási identifikace prokazuje 0 Quote Link to comment
MartinRS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Souhlas ....bohužel je to dobrá věc a jinak už více nejde zabránit (registrací) protože když někomu o něco půjde tak asi registrace nebude pro XY problem......MRS. 0 Quote Link to comment
Dodo-Kolín Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Taky si to myslím, že tady takový týpci jsou. Vždy mě rozčílí témata typu: jak máte zabezpečený auto a tajný výpínač + kam s ním :P 0 Quote Link to comment
vittorio Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 tyhle temata se systematicky snazime schovavat do sekce jen pro cleny OC to je jak s facebookem, kazdej tam vybleje co ma doma, kde to je apod a pak se divi... 0 Quote Link to comment
Dodo-Kolín Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 to 'vittorio': Přesně tak! :P Zde by se hodil část textu ze skladby Máš to už za sebou od Kabátu: "pak čumíš hubu dokořán a nevíš co máš říct...." ;) 0 Quote Link to comment
MartinRS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 JJ klucí přesně ....a facebook je pro toto jak stvořen lidi tam píšou přesně co řikáte ...máme toto a toto a ted jedem na dovolenou atd atd a pak hovadiny typu ted jsem se uprdnul atd to je síla kam to jde :-)))))))takže pak se není čemu ? :-))))))))) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 presne, lidi z prace tam maj pomalu nahy fotky, vsichni svoje baraky, osobni veci apod. Ja tam mam jen hokejovou vystroj dejme tomu a to proto ze tam jedine sem zase nasel kamarady z hokeje od soupere apod. ale vystroj vem cert beztak uz ji prodavam, ale davat tam barak, zabezpeceni apod. to je jako tad....nechapu.... 0 Quote Link to comment
Piar Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Tak konecne vidim nehoho kdo semnou souhlasi,presne lidi na tom internetu napisou vse a to hlavne facebook ten snad ma kazdej clovek jako obcanku (krom me) a napise tam vse co ma a kde ma co a jak,kamarad si jenom uprdne a hned to pise na facebook,koupi neco jeste nevisel z obchodu a pise kde to ma a jak to vypada,jedna moje znam jsi koupila lexuse,hned to vypsala na facebook jakou ma vybavu jak se to zamyka a podobne a rano uz auto nemela-no co blba housa.A takovy jsou skoro vsichni 0 Quote Link to comment
Fly Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Neboj, nejsi sam, kdo FB a podobny SocNetw odmitaji.. Mam rad svoje skorosoukromi, jediny kde se virtualne vyskytuju jsou tri kluby s autama a to staci.. Nemam potrebu celemu svetu na FB sdelovat, kolik mam zubu, jak velky mam boty, kdy ma moje kocka narozeniny apod. zneuzitelny informace. Dnesni svet je krutej, ale muzeme si za to sami.. 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 otízka jestli to má smyls, registrace nic neřeší, to by jsi to musel omezit jen na členy clubu, tam je to jasnější - zaplacením se jakási identifikace prokazuje To máš sice pravdu ale jak poznáš že zrovna třeba já nejsem tipař? Nikdo mě tady nezná a osobně jsem se zatím setkal pouze se třemi členy OC a s každým strávil cca 30minut hovoru. Víc nic. 0 Quote Link to comment
MartinRS Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Tak ted jsem se zasmál je to prostě tak jak píšem..............:-))))))lidi řeknou vše jak to je co kde atd a pak se divěj.........:-))))Ahoj......M. 0 Quote Link to comment
DUsoft Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 To máš sice pravdu ale jak poznáš že zrovna třeba já nejsem tipař? Nikdo mě tady nezná a osobně jsem se zatím setkal pouze se třemi členy OC a s každým strávil cca 30minut hovoru. Víc nic. Tipař nepíše. Tipař čte. A ty máš 1882 příspěvků za půl roku 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 (edited) Díky. Nejsem tipař přiznávám se bez mučení. Ale co ty? :D Ale je to příklad toho že členství není žádnou zárukou. Ikdyž má Vitto adresy všech členů, nemá šanci zjistit kdo je a kdo ne. Jediný co možná muže je monitorovat na stránkách s našimy auty kdo jen kouká a kdo i přispívá. Ale myslím že na to nemá čas protože by nedělal nic jinýho. Edited January 26, 2011 by Mirouch76 0 Quote Link to comment
DUsoft Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Díky. Nejsem tipař přiznávám se bez mučení. :) Ale co ty? ;) Ale je to příklad toho že členství není žádnou zárukou. Ikdyž má Vitto adresy všech členů, nemá šanci zjistit kdo je a kdo ne. Jediný co možná muže je monitorovat na stránkách s našimy auty kdo jen kouká a kdo i přispívá. Ale myslím že na to nemá čas protože by nedělal nic jinýho. No je to dost OT, ale mě zná el presidento osobně. A píšu málo, protože jsem měl jiné starosti a mezitím se resetovala počítadla. Vycházejme z presumpce neviny a věřme si. Hezký den. :) 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 No je to dost OT, ale mě zná el presidento osobně. A píšu málo, protože jsem měl jiné starosti a mezitím se resetovala počítadla. Vycházejme z presumpce neviny a věřme si. Hezký den. :) Proto ten jazyk ;) . Jsem od přírody člověk důvěřivej, až se divím že jsem na to ještě nedojel :) 0 Quote Link to comment
pointfrost Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Hele chlapi co se dělá s těma blbečkama co na bazaru prodávají brutálně levně auto a pak řeknou, že to auto je v zahraničí a klidně ho pošle do EVROPY ale potřebuje zaplatit převoz nebo něco takového. Kdysi dávno jsem četl článek, že je to podvod, což je mi jasné. Je otázka ale jestli je někde nějaká udávačka, kde bych ten kontakt hodil na blacklist nebo prostě udat. Zatím si s ním dopisuju a vychutnávám si ho :D 1. email: Ahoj, > > Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta. > Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Audi A4, 2.0 TDI > DPF+S-Line+Navi+Xenon z roku 2007 s cenou 150.000, - Kc > Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží > perfektne > Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, > když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty > jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám > servisní knížka, auto mít skutecné Km > Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o > transakci, prosím odpovezte pokud možno v anglictine 2. email Hello , The car is in perfect condition, never involved in any accidents, no damage, no scratches, with no repairs needed on it, is like new, all taxes were paid, The car was bought in Czech Republic, I was engineering construction in Prague . The car has number plates and documents of Czech Republic, will receive all the documents you need to register the vehicle in his name without any extra taxes . I recently moved in London, United Kingdom with my job and I must sell the car because I need a car that is registered in United Kingdom, i sell cheap because is hard for me to register here ( cost to much )and I need the wheel on right here in United Kingdom, not because the car have any accident or something else.The car is in my garage and I can send it anywhere in Europe in 3 4 days to your home on my expense. We will use a Company-Shipping for this so we can have a safe deal and your money and my car can be safe. If you are interested please reply me so I can give you more information Thank you for cooperation , 0 Quote Link to comment
rehy.11 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Zlodeji, posles penize a uz je nikdy neuvidis, je toho plny mobile.de a zacina se to dostavat i k nam... :D 0 Quote Link to comment
160R Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Tak tak, už sa to objavuje aj na sauto.cz a dokonca som to našiel aj na autobazareu.sk 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 ja bych tyhle inzeraty nejak asi podchytil a mazal rovnou, dame podminku ze se auto musi nachazet na uzemi cr nebo sr a basta...co vy na to? 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Nech hlasovat. Já jsem jednoznačně pro. 0 Quote Link to comment
Guest Mišel Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 no já jsem také pro, samozřejmě 0 Quote Link to comment
Kolage Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 souhlas, jsem pro 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Zatim se tu nic takovyho neobjevilo, ne? 0 Quote Link to comment
pointfrost Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 souhlas To co jsem zde zmiňoval bylo z bazoš.cz 0 Quote Link to comment
Recommended Posts