DjRaptor Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) http://www.novinky.cz/krimi/355653-cizinci-doplatili-na-figl-s-poskozenymi-pneumatikami-u-aut.html ke zdi s nima čim díl tim drzejší. Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem DjRaptor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Je to humus ta drzost nezna hranic..Dneska v noci zase u nas vykradali garaze..Tentokrat brali radia a airbagy z O2 a to uz je po 3. co u nas v baraku vybirali auta z garazi, plivat na ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 a to tam ještě parkuješ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 No me v podstate nic jinyho nezbejva :( Nic hlidanyho tady u nas v okoli neni, nejblizsi 15 minut pesky a to uz je moc...A venku se u baraku parkovat taky skoro neda - chytra novostavba kde jsou silene poddimenzovany parkovaci mista, kazdej ma k bytu garaz a kdyz ma druhy auto tak musi parkovat venku, ale na 6 baraku je tu cca 35-40 parkovacich mist a to uz je ve 4 odpo plno a nezaparkujes a nejblizsi dalsi parkovaci mista kde se da parkovat je cca 5 minut daleko navic to je takovy parkoviste jako u supermarketu takze tam ti blbci lidi omlatej auto dverma a navic tam bych se bal ze to vykradaj vic jak u nas v garazi . Myslim ze na verejnym parkovisti by Columb taky dlouho nevydrzel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Jak vidím, tak v té Praze je to divokéé..a pokud v tom autě snad nespíš, nemůžeš si být jistý.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Ja bych si nebyl jistej ani kdybych v nem spal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Ja jsem pred stehovanim mel octu cca 10 minut od baraku na hlidanym, po prestehovani jsem ji tam parkoval jeste dva roky, pac proste na Zizkove jina moznost za pozemsky penize nebyla. Takze jsem si jezdil v pripade potreby pro auto ze Zizkova na Chodov :) Trochu ulet, ale financne nesrovnatelny, a porad ho snad mam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Taky ji mám na hlídaným a 10-15min pěšky od baráku. Sice mě to nebaví chodit, ale mám jistotu. I když teď jsou v kurzu O2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Nejste tak trochu otroci svého auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Me prijde lepsi byt otrokem auta nez ho mit ukradene nebo vykradene.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Věc názoru a pojistky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 no pojistka ti nikdy nenahradí tvoje auto,protože takové jaké jsi měl, už nekoupíš .... navíc každý rok cena auta klesá a pro tebe má vždy vyšší cenu než podle tabulek pojišťovny, takže za mě asi nej aktivní Sherlog RS a pak zvážit, jestli má cenu pojistit riziko krádeže, nechat havarijní na nehodu a vandalismus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Presne tak jak pise jar_da, sice mam pojisteno na kradez a vsechno, ale kdyz me to ukradnou nikdy me nezaplati za vybavu kterou sem ted dodelal a v ktery je tak 80-90 tkč, sice to zvyšuje hodnotu auta ale ve finale bych z ty dodelany vybavy dostal tak max 30%.. Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Já to klidně přiznám, jsem otrokem svého auta. Jako když mi ho 4x do roka vykradou pod oknama, platím spoluúčast na škodě, 3 hodiny s policajtama, místo do práce člověk jede do servisu. Radši mám klidné spaní, když vím, že mám auto v garáži, akorát je to 10 minut chůze (nebo 5 na koloběžce). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Tak tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Ja jsem otrok sveho auta proto, protoze je to tak nejak clen rodiny. Octa je moje prvni vlastni auto a kdyz mi to rozmlatily kroupy, pak francouzskej kamion a pak jsem se hadal se smejdama v servise, tak mi to drasalo srdce. A i kdyz jsem mel nabidky, ze to koupi nekdo z kamaradu a bude se o to starat, porad mi to nedalo. Pri dnesni cene 16 let starejch octavek se to nevyplati, stejne by mi upravy nikdo nezaplatil... Jen audio ma cenu vyssi nez je prodejni cena auta :) Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 zikmeistere vy nemate hlidaci sluzbu a kamery v ty novostavbe? schuze vlastniku a udela to kdyz uz je to potreti a vesele vam tam kradou. normalne zacit kamerama se zaznamem a pripojeni na nejakou agenturu, radsi bych dal za partaj navic 200 mesicne nez aby tam kazdy mesic lezli nejakci smejdi :( zaplat panbuh ze bydlim v dome asi. zatim mam klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 No tady je problem ze to musi nejdriv schvalit vsichni vlastnici a to minule na schuzi neproslo..snad to ted projde pac uz me to fakt nebavi, vcera zase vykradli nejakou O2 xenony a navi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 tyvole ten váš barák je dobrej ježíšek pro čorkaře............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Bohuzel je tomu tak a nic s tim sam neudelam :( Sem zvedavej kdy zase na me prijde rada..ale verim ze uz snad ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) Zdravím pánové, měl bych takový dotaz v souvislosti se zabezpečením vozu a pojistkou, proto ho zkusím uvést zde: Z pozice v novém zaměstnání mám nárok na nějakou slevu na GPS/GSM modul do svého auta. Mě by to mělo stát zakoupení jednotky. V návaznosti na to mám 2 otázky: 1) je pravdou, že na tento typ zabezpečení reaguje pojišťovna nějakým snížením ceny pojistného? Případně jak se to musí dokládat? (neplánuju totiž vozit na skle samolepku "Sledováno GPS" ) 2) Jaké funkce by jste vy od takové jednotky požadovali? Zkusím sesmolit pár věcí, které mě napadli (a v návaznosti na to jsem si s technikama vybral i konkrétní jednotku): - aktuální informace o GPS poloze - paměť pro případ, že není k dispozici GSM signál - vstup pro alarm - okamžité volání při aktivaci alarmu - záložní baterie + informování o tom, že dojde k aktivaci záložní baterie - náklonové čidlo Zapomněl jsem na něco důležitého nebo naopak je tam něco zbytečně? Ještě mi říkali, že v rámci mobilní aplikace mám pak navigování k vozu. Prý to využívají lidi, když parkují u nákupních center. Nicméně s tím já problémy nemám :jelen: Tak a teď už se na mě můžete vrhnout s diskuzí Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Ofeig 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Kniha jízd s volbou soukr/služební. To by mělo být automaticky. Pojišťovny slyší na zlepšení zabezpečení. Po montáži dostaneš papír co a do čeho bylo namontováno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Hmmm.... no o to tady právě jde :jelen: Záleží na rozsahu dokladu o montáži, protože to smrdí tím, že k tomu bude potřeba doklad daňový. A to už poměrně zvedá cenu té (zpočátku) výhodné nabídky. Knihu jízd budu mít samozřejmě k dispozici, i když v mém případě to budu spíš využívat k rozdělování řidičů pro případ, kdy dojde dopis od PČR k podání vysvětlení ohledně události půl roku nazpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Cestou do práce.. chudák majitel :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak to je hnus ze uz kradou i paraboly nebo cocky (teda predpokladam kdyz tam nejsou ostriky)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 jojo taky mi tak dopadla okta mel jsem 3 mesice čočky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 pojistkový kontra kovový matky a přes to dát ty plastový s navařenýma žiletkama! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 hele třeba je vzal domu na přeleštění :) a druhej den dal zpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 hele třeba je vzal domu na přeleštění :) a druhej den dal zpět To auto tam takhle stálo 2 dny a teď už tam nestojí vůbec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Když jsem šla ráno ke garáži, tak po cestě jsem potkala Alfu s vymláceným zadním bočním oknem. Zloději zas*, nic nenechaj na pokoji, pěkně mu tam navíc nasněžilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.