Martty23 Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Jak jsem psal výš, mám po úraze. Za tu dobu, co jsem ležel, tak všechno, co jsem za dva roky cvičení poctivě nabral, tak mám zase dole. :D Chodím teď už jen 3x týdně, nohy pozvolna, ať to neuspěchám, ale o to víc jsem začal běhat (poslední úspěch bylo deváté místo ze 133 běžců v závodě na 2,4 km. Byl to přiložený závod k Půlmaratonu Moravským krasem). A lýtka mi berou mnohem víc z běhání do kopců, schodů a krátkých sprintů, než výpony na všechny možný způsoby ve fitku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Je to beh na dlouhou trat celkove a u tech lytek to plati snad trojnasobne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Tak po dvouch měsících zdravotní pauzy, včera poprvé. Všechno mě bolí. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Kluci makate? Ted jak se blizi svatky tak zacinam cim dal vic prasit :( Chtelo by to lednicku na zamek a zakaz sladkeho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Ja este do noveho roku budem kus hriesne "pchat" a potom prechadzam na. Fit režim:-) nech sa do leta kus sformujem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Já jen více alkoholu :jager: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 ikdyž mám už 3 dny dovolenou tak se nemůžu pořádně přemluvit abych do toho šel naplno....snad to dneska výjde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Tak aspon ze nejsem sam ten hrisnik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) To se neboj, sám rozhodně nejsi :D jako my jsme makali do 4.12. kdy jsme měli tady přehlídku, ať jsme vysekaní. Fakt striktní jídelníček, dvoufáz.tréninky, běh, plavání.. teď mám prasečí měsíc, ale od 1.1.2016 opět pojedem ;) Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) a já jsem se včera překecal a hlásím že 100kg na mrtvý tah pokořeno, 7 opakování 4 serie...nato že mám záda v hajzlu (v 15 vyhozená plotýnka ve fotbale a teď 5 roků sedavá práce) tak jsem se z 35 kilo dostal slušně daleko Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) Mrtvolu nedelam. Mej jsem taky problemy se zady a nechci to znovu pokouset. Zakladni cviky jako jsou drepy ale uplne dolu jsou zaklad. To samy bench ale mrtvola jde mimo me :) Ja sedim v kanclu nebo v aute a bez cviceni bych asi umrel. Jeste ze mam partaka se kterym se donutim zvednout zadek do auta a jet na trenal. Kdybych ho nemel tak bych se tezko nutil. Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 parťáky jsem měl ze začátku taky a bylo to super, byla motivace se zlepšit a dotáhnout se na ně a fakt jsem hodně dřel, letos to ale s nima stojí za prd a tak jsem teď vlk samotář, ale už mi to vůbec nevadí, mám na to svůj klid :) sice by se někdy hodil někdo na zajištění abych pozkoušel nějaké maximálky, ale co, bez toho se obejdu, jednou za čas přihodím nějaké to kilo a jsem spokojený když je progres v síle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Taky jedeme WODy se 100kg na MT, ale nebaví mě ten cvik..lepší snatch/C&J/př.zad.dřepy/hrazda..bench jezdíme taky, ale to spíš jen doplňkově..tam ani svou maximálku neznám :) ale naposledy jsme jeli střídavě dva, počty 10,9,až po 1 opakování s 85kg a stačilo teda :D Ale tak vy jedete striktně činkárnu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 já to mám víceméně jen činky no, bench zatím jedu 85kg 7 opakování v sériích, dřepy moc nejdou, bolí mě pravé koleno, tak teď jezdím bez váhy, ale 85kg jsem dával taky.. jediné bez činek je hrazda a tam těch 6 přítahů zvládám..plus nějaké doplňovačky na břicho atd na hrazdě taky bomba, ale v rozpínačce ve dveřích to není ono, lepší venku ve workout parku, ale na to je zas moc kosa, bych k té tyčce přimrznul :D až se oteplí musím začít pořádně s kardiem, hlavně se chci dostat do formy na kolo abych mohl konečně pořádně zajezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Ty vole kdo necvici nohy cti drepy jakoby necvicil vubec! :) To je zaklad vseho kluci. Ja davam az dolu max. 90kg ale je to pro me ritual jako prase. Dopolko zeru jen malo protoze bych se poblil :) a kdyz dokoncim trenal tak mam hvezdicky pred ocima. Mazec. No nic. Ted jsem si dal par druhu cukrovi s kavou a za hodinu jdeme busit ruce: bicak tricak dohromady :) Jinak stehna davam jen v nedeli jednou tydne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Chlapi, vyzkoušejte FST-7. Silově jsem to hodně pocítil, pecka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Pre mňa je top systém bear routine.. Keďže som bol v minulosti velmi chudy a slaby zameriaval som cvicenie prevažne na silu a objem ...no napriek tomu, že jeho súčastou a jeden zo základných cvikom je aj mŕtvy ťah, necvicim ho kvôli problémom s chrbticou (v krížovej oblasti) no vysledky boli vynikajuce aj tak ..drepy boli samozrejmosť aj keď vždy opatrne s nimi som makal. Po novom roku planujem pripravu a znova začať tento systém.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Romane pravda, když vidím fitkaře co jsou nahoře jak hora a nohy mají jak holka, je to k smíchu :) bohužel jak něco bolí, tak do toho nemůžeš na plno, nebo vůbec..já se snažím aspoň s vlastní váhou ty dřepy..podobně jsem to měl na podzim s dipama, když jsem dělal 2 týdně dipy tak mě strašně píchalo pod klíční kostí u ramene, netuším proč, bavil jsem o tom i s fyzioterapeutem, kterému se stalo to samé a sám nepřišel na to, čím to je.. teď už to je asi 3 měsíce co jsem nedělal dipy, ale zase jsem to nahradil jinýma cvikama na triceps,..doufám, že to na jaře bude v poho a budu moct dipovat jak za mlada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 (upraveno) Já dřepy jedu každý trénink :) je to opravdu nutné, navíc mě to baví..buď přední nebo zadní (max 100př/110zad.) ale většinou jedeme opakování s 80-90kg na ose. Včera jsem se se sparingem domluvil, že volno dáme do 27.12. a pak začínáme. Silvestr letos slavit nevyjde, takže nač to odkládat. Jinak jsem nějak sledoval čísla počas roku: Od 11/2014 do 09/2015 z 96(98?)kg na 82kg. Do 11/2015 nárust na 87kg. Přelom 11-12/2015 - 2týdenní rýsovačka (každý den dvoufáz.tr.) na 79kg..pohledám fotky, mám před a po rýsovačce, možná najdu někde i z 11/2014. Ale pro tělo dost drsné. Rok zase pojedeme normálně a začnem jidelníčkem na objem :) Upraveno Prosinec 23, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 (upraveno) První fotka "po/před" 2 týdnech...jako nejde moc vidět, ale přes břicho (tam to jde kurevsky špatně(pomalu) dolů :) ) - 5cm, přes prsa + 2 cm, ruce/nohy jsem neměřil. Není to jak na soutěži Men´s Physicue, ale na poměry bílovecké přehlídky postačí :D Zkusím ještě najít to úplně původní foto a doplnit. Upraveno Prosinec 23, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Já teď na to lehce prdím, váha trochu stoupla ze 101 na 108, ale od ledna začínám novou ofenzívu, léto bude snad vyrýsovaný na prach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Tak co sportovci? Zivotosprava v cudu :) Bramborovy salat dvakrat denne,k tomu rybicka,mraky sladkeho. No proste hnus :) Od pondelka nastup na plac! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Ode dneska zase bomby na plno, dam si all body trenink 5x v tydnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 peklo... salaty, grilovana krkovice, linecky... jediny co, tak na chalupe trochu kardia +- 8-9km behacka se psem kazdej druhej den... ale to zverstvo, co do sebe laduju... :jelen: S novym rokem uz se zase tesim na rezim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Ode dneska vyhlasuju valku cukrum. Jsem zvedavy jak to pujde dolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Mi ježíšek nadělil permici do posilky a nějaký ty proteiny, takže začít musím i kdybych nechtěl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Taky mate narvano v posilovne? Uz aby to zase odpadlo...to se neda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Romane, klasika. Predsevzeti, kila dolu, odhodlani, fronty na stroje, na sprchy a lidi jako nakydanyho snehu. To je prvni mesic. Druhy mesic to ridne, na strojich misto potu na cele se uz lidem leskne na mobilu modry facebook messenger a s prichodem brezna a dubna uz jsme zase na svym a ocekavame obdobi slev na permice, protoze tam zase nikdo neni :D Ja to jako loni resim po svem. bar.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 ještě že mám činky doma :) hrazda ve dveřích, činky vedle postele a stačí...teď jak nebudou mrazy tak pokračuju v budování posilky ve sklepě, stejně tam nic nemáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Mi naopak přijde, že v gymu lidí ubylo, nevím teda jak v činkárně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.